למה, למה יש לנו אוהדים ליגה ז'?

g i l 1 7 8

New member
למה, למה יש לנו אוהדים ליגה ז'?

זהו? החזקנו מעמד 6 מחזורים? האופי הבאר שבעי הדפוק יוצא שוב? מחזור שני דיברנו על אליפות ועכשיו מחזור שישי מפטרים את המאמן!!! שתי מילים בלבד ללא הרחבה מיותרת: "אוהדים מטומטמים" קודם נחליף אופי לאוהדים ואז כנראה יוחלף האיצטדיון שלכם גיל

מוצארט

New member
את ה"קומץ" אתה מכיר?

אני בטוח שכן, כי בכל קבוצה יש את הדפוקים האלה. רוצה הוכחה? תנסה לזכור מה היה בעונה שגוטמן איצן את בית"ר. הביא להם ניצחונות, והם עדיין שרקו לו בוז, כי הם חשבו שהם משלמים 70 ש"ח בשביל לראות כדורגל סטייל ריאל-מדריד. אתה לא צריך להחליף אופי לאף-אחד, ובטח שלא להתחיל להתעצבן... חבל על המאמץ.

אני גאה שלא רציתי את גוטמן מהתחלה

וניצחון אחד או שניים לא עשה אותו גיבור בעיני. האיש הזה לא מתאים להפועל ב"ש, ההתנהגות שלו עכשיו משדרת לחץ והיא תחילת הסוף שלו בב"ש לשמחתי. עוד שני הפסדים והאיש הזה יעזוב אותנו ונוכל לחזור לב"ש היפה והאטרקטיבית של שנה שעברה, עם שדרוג קל. אני בעד גיא לוי כמאמן הבא של ב"ש, מאחר וכל השאר או תפוסים או פחות טובים.

koby329

New member
זה לא קשור לקומץ או זבלים

מותר להביע כל דיעה עניינית , אני לא יודע למה אתם קופצים!

g i l 1 7 8

New member
אני בעד דימוקרטיה...

גם המתנחלים בעד הבעת דיעה, אך תראה מה קרה... אני מסכים הבעת דיעה זה דבר בריא , השאלה היא איך מביעים אותה!!! ( ומתי - כולה מחזור 6) שלך גיל

g i l 1 7 8

New member
תראה ...

תראה קובי אני שמעתי שכבר פעמיים בזמן האחרון באימון נאלץ עוזר המאמן לעלות לטריבונה ולהורות ל"אוהדים" הצעקניים לעזוב את תחומי האיצטדיון כי הם הפריעו לאימון, וכמובן שאותם אימונים נסגרו לקהל האם זה נראה לך נורמאלי??? תתאר לך את התמונה באותו אימון: קבוצה מתאמנת, המאמן מנסה להעביר טקטיקה וברקע שאגות (כאשר וסרמיל ריק שומעים כל צליל חזק) בסגנון שאני מעדיף כרגע לא לצתת, אך אני משוכנע שאתה מבין את כוונתי. האם זו דרך של קבוצה שמתיימרת להיות ברשימת האיכות בארץ? במידה והתשובה שלך היא "כן" אז עדיין לא הפנמת כנראה את קפיצת המדרגה שעשה הכדורגל בעשר השנים האחרונות, אך מצד שני אני לא יכול כל כך להאשים אותך ידידי, כי רק ממבט חטוף על האיצטדיון קל לראות שאותנו האוהדים גם לא ממש מכבדים...

koby329

New member
או.קי., לא הבנתי אותך

חשבתי שאתה מתכוון לתגובות בפורום, לגבי מה שאתה מתאר, אני באר-שבעי, אני מכיר את הבהמות האלה מזמן, מקומם בגן חיות, אין לנו ויכוח, אבל אני מסכים שהמאמן גרוע, פשוט נפל שלא מצליח כבר שנים לעשות משהו מוצלח.

למעלה