למה? למה? למה? אני לא מבין!!!

gilsasson

New member
למה? למה? למה? אני לא מבין!!!

למה במערכת יחסים כאשר יש לבחורה משהו שמפריע באותו הרגע היא לא תגיד לנו? למה היא תחכה עד שיעבור זמן ורק אז היא תוציא את זה עלינו? למה כשבחור אומר משהו היא תנסה בבית לנתח את זה ואז דרך הניתוח המשמעות תשתנה ותתעוות והיא תגיע למסקנה לא נכונה לגמרי לגבי אותה אימרה? למה אחרי ויכוח קטן ואחרי שמיישבים את ההדורים היא עדיין חושבת שבאמת הדברים מיושבים? למה היא אומרת שהיא כן חושבת שהכל מסודר אבל בעצם היא לא! למה? למה? למה?

king kazabubu

New member
זה בגלל דרך החשיבה

בנות שמות לב לפרטים יותר קטנים ומנסים לבדוק את הדברים עד הפרט הקטן ביותר.. קבל דוגמא.. אם תלך עם חברה שלך בקניון ותראו מישהי עוברת והיא תשאל מה אתה חושב עליה, סביר להניח שתגיד חמודה, לא חמודה, יפה, לא יפה, כוסית, לא כוסית וכו'.. המתוחכמים מהבנים יגידו שהשיער שלה היה ארוך מדי/קצר מדי/צבוע מדי או ישימו לב לצבעים של החולצה והמכנסים. אבל חברה שלך סביר להניח תשים לב לכל פריט לבוש שאותה אחת לבשה. נעליים, גרביים, חולצה (אפילו איזה פירמה ומידה) אפילו לחזיה הן יכולות להגיע עם מבט פשוט (לבשה חזיה, איזה חזיה איזה מידה וכו') והמתוחכמות מבינהן יכולות אפילו לשים לב לאיפור וכאלו... זה לא עניין של קטנוניות או משהו כזה.. זה פשוט טבע כזה... אני לא אומר שכולם/כולן ככה... אבל ברוב המקרים שאני נתקלתי זה ככה. אותו דבר מבחינה רגשית. כשאומרים לך משהו סביר להניח שאתה תקבל אותו כמו שהוא ולא תחשוב על תעלולים שמישהו מנסה לעולל לך. אתה תחשוב על המשפט שאמרו לך בצורה השטחית ביותר. לעומת זו בנות מנסות לנתח את בחירת המילים וצורת האמירה וכל זה... הן מאמינות שכשמישהו אומר משהו יש לו כוונה נסתרת. (שוב לא כולן... נא לא להעלב.) ואז הן מחפשות את הסיבה וזה רץ להן בראש... בקשר לחלק הראשון בשאלה שלך... הן לא אומרות לך מה מפריע להן כי בנות חולמות להגיע לקשר אידיאלי. הן חולמות להגיע למצב שאתה מכיר אותה בצורה מושלמת ואתה תדע מה פוגע בה ומה עושה לה טוב. הן גדלות לחשוב שיש מישהו מיועד להן שיבין אותן לחלוטין וידע הכל עליהן. וכשהן עם מישהו והן אוהבות הן רוצות להאמין שזה אותו אחד. ברגע שעשית משהו לא בסדר הן נפגעות מאוד ורוצות שאתה תבין ישר שמה שאמרת לא היה במקום. כשהן רואות שאתה לא מבין מה עשית הן רק מתרגזות יותר והן יוציאו את זה עליך בהזדמנות אחרת. אבל שלא תחשוב שבנים לא עושים את זה. בנים שומרים לפעמים דברים בפנים ולא מוציאים את זה בכלל... הבעיה מתחילה כשאתה אוגר יותר מדי כאלו מקרים קטנים שמציקים לך רק באותו רגע וזה אפילו לא משהו משמעותי. אתה אוגר ואוגר עד שאתה מתמלא ואז אתה מתעצבן על כל דבר. ואם תוציא הכל בבת אחת עליה זה לא יהיה בריא...

gilsasson

New member
זה בדיוק העניין!

הניתוחים האלה הם שגויים! ואם היא מגיעה למסקנה מסויימת אז היא צריכה לברר שהיא נכונה ולא סתם להתעצבן ולעשות סרטים.

אני אסביר לך למה!

כי מוחן של בחורות מרוכז באזור התחתון בחיבור USB למוח, עכשיו מדי פעם צריך לעשות ריסטארט ואז הכל משתבש, אתה מבין? בעצם מה שאני מסביר לך זה שבחורות זה כמו WINDOWS 98 וגברים זה כמו SERVER 2003 אתה מבין?, לא?! רגע? מה הייתה השאלה?... תכל'ס זה באמת ככה, אבל ברצינות יאללה נענה לך לפי סעיפים: 1. היא לא תגיד לך כי היא רוצה לבחון אותך (זה פשוט משחק...זוכר את הכבל USB?, התנתק, מנסים פה לעשות קומבינות...לבדוק אם אפשר ללכת בעקיפין...) 2. פעם זה היה ככה אצלי, אני לא אוכל את השיט הזה יותר, מבחנתי מה שבעבר בעבר, אני לא סופר דברים בעבר, תן לה להתווכח עם עצמה! (ככה הCPU שלה סתם ייתחמם, ובסוף היא תבין שזה מיותר) 3. כי אמרתי לך זה מערכת שונה אצל גברים ונשים, ולפעמים הכבל הזה שמחבר בין האזור התחתון לאזור העליון פשוט מתנתק ובמהלך הריסטארט יש מסך כחול עם כל מיני באגים, שמי שתכנן את המערכת לא הבין לתקן. 4. מיושבים?! לא הבנתי אותך, אולי לא מיושבים?! 5. אה אז זה בקשר ל4. ... כי בחורות אוהבות לשחק משחקים, זה הטבע שלהן, פשוט צריך לדעת לצאת מהמשחק הזה! כל טוב לך ולבני משפחתך כל טוב כל טוב (פלטפוס)

ה מ ש י ח

New member
כי בנות זה עם סתום.

וכן, בתור בת אני חושבת שבנות זה עם מטומטם. מה לעשות? נולדנו ככה. נראה לי שאני אחת הבודדות שאומרות דוגרי מה מציק, מתי, איפה ולמה, אבל אני סיפור מוזר בפני עצמו. למה לפרק סתם לגורמים ארועים חסרי משמעות? זה פשוט מאזוכיזם חסר טעם. פשוט תגיד לה ככה; אם את רוצה שאני אבין אותך, שאני לא יחזור על איזו טעות שעשיתי, אם את הבנת אותי לא נכון ולא היה לך ברור משהו ונעלבת ממני איכשהו- ת-ג-י-ד-י!!!!!!! ובאותו הרגע שזה קורה! עם כל הכבוד והאהבה שיש לי אלייך, אני לא יכול סתם לנחש מה עובר לך בראש ואם את רוצה שזה יעבוד- תפסיקי להתנהג כמו נקבה מטומטמת ותתחילי להתנהג כמו בן אדם! זהו.

למעלה