למה כשמסוק מפוצצ איזשהוא בית בעזה, תמיד נותנים כבוד לצוות אויר, תמיד מדברים על זה בחדשות וכולי, אבל אף אחד לא זוכר שאיזשהוא מכונאי קרעה את התחת בקרקע כדי שמסוק הזה ימריע וכולם אומרים שהוא ג`ובניק מסריח. למה?
בעיני ג'ובניקים הם כאלה שמזיזים ניירות ממקום למקום וגם זה רק לפעמים ורק כשבא להם... אבל בכל מקרה תמיד יש לי יותר כבוד והערכה לא לאלה שקורעים את התחת אלא לאלה שמסכנים את התחת ומה לעשות שמסוק שטס לפוצץ מחבל בעזה מסכן את התחת שלו יותר מהמכונאי.... (אם כי למכונאי יש חלק בלאבטח את התחת של הטיס וגם זה חשוב)...
למרות שמאוד רציתי להמנות על צוות אוויר ולא יצא לי אפילו להיות איש צוות קרקע בשרות הסדיר, אני מלא כבוד והתפעלות מצוותי קרקע עם כמה מהטובים שבהם יצא לי להפגש מאוחר יותר. הבן שלי שרת בבסיס חיל אוויר ורק השבת בקרנו בבסיס ביום הורים והתפעלנו כולנו מתצוגה מרהיבה כולל הזנקת רביעיה של מטוסי F16 וראינו שוב כמה חשובה מלאכתם של צוותי הקרקע. אנא אל תתרגז כל כך ואת הכעס אל תפנה כלפינו כאן. תמשיך לעשות את עבודתך בנאמנות ואת עבודת הקודש שאתם עושים שם כל העם מוקיר ומעריך, עזוב את התקשורת...
מאיתנו כי ללא עבודתכם המסורה והמקצועית-לא היו המטוסי ממריאים,ומילא לא היו מבצעים את תפקידם. אז-יישר כח! תפקידכם אכן חשוב,והאמן לי שחושבים עליבם כל הזמן.