למה?? למה?? למה??

my sTar

New member
למה?? למה?? למה??

שלום לכולם, אני מקווה שכולם שורדים את הימים האחרונים לפני החופש.. אין לי כל כך הרבה זמן לכתוב, אבל קראתי את הכל. בכל מקרה, תקשיבו משהו ממש מעצבן [!!!!!] היה אמור להיות לנו גשר ביום חמישי של סוף פסח עש יום ראשון, יענו לחזור לעבודה רק ביום ראשון ה23 לחודש והיום אמרו לנו שנצטרך לחזור כבר ביום חמישי... אני יודעת שלכאורה זה לא נראה כזה נורא.. אבל זה כן נורא. זה אומר עוד שבת בפנימיה ובכלל, כבר היו לי תלי תילים של תיכנונים על הסופש הזה.. איזה מעצבן זה !!!!! חג שמח לכולם!!!

../images/Emo24.gif

אני יודעת שזה מבאס! אבל לא נורא קחי נשימה ותחשבי טוב על הימים שיהיו לך לפני יהיה לך חופש לעצמך לצבור מלא כוחות, ואולי הסופ"ש הזה דווקא יפתיע ויהיה טוב ופתאום הכל יראה לא כזה נוראי!

גרררררר

יאוו, באמת מעצבן!! תתמקדי בחופש... תנוחי מלא, תתפרעי, תפגשי את האנשים שאת אוהבת ותתמלאי... אולי באמת הסופש הזה לא יהיה כל כך נוראי... דרך אגב- אין מצב למחות, כאילו לבקש להגיע מאוחר (לפחות להגיע רק ביום שישי או משהו כזה...)?

my sTar

New member
למחות?

אין דבר כזה למחות. מספיק הילדים מנהיגים מרד כל הזמן, צריך שגם הצוות יעשה את זה?
לא נורא בקטנה, סתם מעצבן שבכל מקרה החניכים שלי לא יחזרו ויבואו רק ביום ראשון אז גם ככה לא תהיה תועלת בזה. ניחא, עברנו את פרעה נעבור גם את זה

joyjoy

New member
מקווה מאד מאד שתספיקי

לנוח, ליהנות, לטייל, להיטען באנרגיות חדשות גם עד יום חמישי הזה, נסי לעשות חיים ולנצל כל רגע עד אז ולא לחשוב על זה , יש עוד מלאן ימים עד אז ... כמובן שאם תספיקי גם לבקר אותי אז בכלל כבר יהיה לך יותר שמח

למעלה