למה? למה?

א1ב2ג33

New member
למה? למה?

אוף, אני לא מבינה למה מייקל כל כך חסר לי!!
הרי לא הכרתי אותו אישית והוא לא הכיר אותי אישית.
אני לא יודעת אם בכלל הוא יודע על קיומי!
אני לא יודעת אם הוא היה אוהב אותי באופן ובעוצמה שאני אוהבת אותו.
למה משהו בי חש געגוע כל כך עמוק אליו?
למה משהו בו כל כך מנחם אותי??
מה בו עד כדי כך נגע בי??? אני לא מבינה!
משהו בי כל כך לא רגוע עד שלא אדע מי הוא באמת
עד שלא אדע אם הוא באמת האדם שאני חושבת שהוא.
והבעיה הגדולה היא שאין לי דרך לגלות זאת באמת אלא רק עם הייתי נפגשת איתו....
ועכשיו, שהוא איננו
לעולם עוד לא אוכל לפגוש אותו!! לעולם!!
והחוסר הזה ישאר בי לנצח...
זה כל כך מתסכל וכל כך מעציב אותי!
איני יודעת מה לעשות, איך להתמודד
מישהו יכול לעזור לי

זה בדיוק גם איך שאני מרגישה...

תכלס, אי אפשר להסביר למה אנחנו מרגישות ככה. למה אנחנו מתגעגעות, למה אנחנו מרגישות בחוסר, אם מייקל בכלל לא היה נוכח בחיים שלנו. זה משהו שמציק בלב, משהו שאת מרגישה שזה פשוט נוראי שזה מה שהוא עבר, ושככה הוא סיים. ושהוא לא כאן, שהוא לא יהיה כאן, שאת לא תוכלי לגעת ביד שלו, או לתת לו חיבוק, להגיד לו שהוא בן אדם מדהים וחזק [נפשית, פיזית אני לא יודעת P:] שהוא ההשראה שלך להכל, את פשוט לא תוכלי! ואת מרגישה באבדון הזה, שסוג של, "פספסת את ההזדמנות", את מרגישה שזה כל כך שונה להיות בעלת חלום, שבוודאות לא יקרה. וזה מה שגורם לרגש החוסר הזה, מה שגורם לנו [לי בכל אופן...] להתגעגע כל כך, להרגיש שהוא כל כך חסר, אבל מה? לא להבין למה. מה שעוד יותר לוקח חלק בזה, העובדה שאת אוליי מביטה בעבר, את פתאום מרגישה את העבר, את איך היה כשהוא היה כאן. ואז את חוזרת למציאות, את מבינה שזאת לא ההרגשה, במהירות את מבינה מה ההרגשה שאין אותו, ואז... הגעגוע בה, וההרגשה של החוסר.אני לא יודעת אם זאת התשובה להרגשה שלך, זאת התשובה לשלי :)

א1ב2ג33

New member
ל-Just a stupid kid המקסימה!

שלום לך מתוקה,
אני חייבת לומר לך שאת ממש לא ילדה טיפשה כמו שאת חושבת שאת!
אני קראתי כמה הודעות שכתבת בפורום
ואני חושבת שאת נערה מאוד כנה ואמיתית.
בעלת אומץ לספר חוויות ועובדות אישיות מחייך
ואני מאוד התחברתי לזה!!
את תיארת את ההרגשה שלי והסברת אותה טוב מאוד
ואם הבנתי נכון, אני חושבת שקלעת להרגשה שלי.
תודה על התמיכה.
אדבר איתך בהזדמנות...

אוהבת אותך,
שלך, רחל הג'קסונית

abigaillovesmj

New member
מייקל אהב את כל המעריצים שלו והרגיש אותם

הוא היה קורא לנו המשפחה המורחבת שלו. זה נכון שהוא לא הכיר כל אחד ואחת מאיתנו אבל הוא כן אהב את כולנו מאוד - הוא היה אומר את זה בכל הזדמנות כמעט.

מה שמרגיע אותי כל פעם כשאני מתחילה להרגיש את הגעגוע ממש חזק הוא לנסות להתמקד בכמה ברת מזל אני שאני בכלל זכיתי לאהוב אותו. זה לא משנה מתי התחלת להעריץ - גם אם זה היה לאחר המוות - זכית במתנה של להבין מי זה הבנאדם הזה ואת המסרים שהוא העביר. זכית להכיר בגאונות שלו ולאהוב את הדברים שהוא העניק לעולם. זו בעיני ברכה גדולה - היכולת לראות את מה שרבים לא מסוגלים.

יש הרבה דרכים ללמוד ולהכיר את מייקל - הוא תמיד אמר שלומדים הרבה מהשירים שלו וזה מאוד נכון. את יכולה לקרוא את המילים ובמיוחד את אוסף השירים והסיפורים שהוא כתב ב- DANCING THE DREAM זו דרך ממש טובה להבין את מייקל וכמובן לקרוא את האוטוביוגרפיה שלו.

אני מקווה שזה עזר קצת

Shiri from the block

Active member

spirit0805

New member
כל כך נכון, אני מרגישה ככה בדיוק...

עם כל הקטע של הגאווה, גם אני קראתי השבוע או אולי לפני יומיים אם לדייק, שמייקל אמר שאם היה יכול להכיר את המעריצים שלו, אחד אחד באופן אישי זה הדבר בין הראשונים שהיה עושה, הוא תמיד אבל תמיד אהב אותנו ואצלו ראו שזה אמיתי. אני לא חושבת שקיים אמן שכל כך אכפת לו מהמעריצים שלו כמו מייקל, תמיד רק המעריצים כמובן גם דברים אחרים, אבל המעריצים היו בין הראשונים אצלו, תמיד חשב איך להשאיר אותנו איתו, איך להשב לנו עוד גאווה, איך להראות לנו שהוא אוהב אותנו ושהוא לא לוקח אותנו כמובן מאליו...ובנוגע להערצה, באמת שמי שמעריץ את מייקל, במידה של באמת להבין מישהו זאת גדולה שלצערי לא הרבה זוכים לה, כל יום אני רק אומרת תודה שנבחרתי להעריץ אותו, אני ממש מרגישה שנבחרתי מלמעלה להעריץ את הגדולה שלו, הגאונות שלו, העוצמה שהייתה בו אך עם זאת הביישנות, התמימות, הדרך ארץ בה תמיד הקפיד להתנהג, הצניעות שלו, מה שעשה למען העולם שאנשים לא רואים ובוחרים ללכת על הדבר הנוח שזה ה״מידע״ שמוגש להם על זבל שמייצרים אותו מהכסף של אותם כאלה שנופלים קורבנות לצהובונים, לא רק המפורסמים את הקורבנות, הצרכנים שלהם קורבנות אפילו גדולים יותר, כי עליהם יותר רוכבים, רוכבים על זה שילכו כמו עדר, בלי לחשוב ויקנו את מה שהם מוכרים ואני מתכוונת ליקנו, בעיקר שכלית...עצוב לראות שהעולם שלנו מאבד את החשיבה העצמית, תראו כמה דברים בלתי אפשריים אנשים מאמינים להם...

למען האמת רציתי לעשות משהו במגמה שלי לשעבר ועל זה אני מצטערת שלא עשיתי:
הייתה לנו סדנת גרפיטי במחנה אמנות אליו לא יצאתי כי פרשתי, והתוכנית שלי הייתה להכין את הדבר הבא
צד אחד יש עיתון עם סמל של SUN הבריטי ולכתוב על זה באנגלית, ״החשיבה העצמאית הלכה לעולמה״ ובצד השני לשים טלוויזיה עם הסמל של ערוץ E! למי שלא מכיר, ערוץ רכילויות מאוד מצליח, על זה רציתי לכתוב באנגלית ״true?"
ולמטה מתחת לשניהם לכתוב את אחד המשפטים האהובים עליי מ Tabloid junk
Just because you read it in the magazeen or see it on TV screen, don't make if factual
אביגיל תודה לך על הכל, אין מישהו יותר מדהים ממך בכל מה שקשור להנהלת הפורום הזה, מחבקת, מעודדת ;) כמו שאמרתי לא סתם יצא לך לפגוש את מייקל בדיוק בזמן שלפני פלישת השוטרים, הגורל רצה בזה והייתה לו סיבה, אוהבת את כולכם, אמרתי לכם, אתם המשפחה שלי, מייקל צדק שראה בנו משפחה, כי בזכותו אנחנו מושפעים מאהבת האחר, אכפתיות...משפחה אחת גדולה ולא רק בארץ, אחרי האימורטל, שראיתי כמה למעריצים באמת אכפת מאחרים, זאת משפחה כלל עולמית! ולא תהיה עוד אחד כזאת <3

abigaillovesmj

New member
ממש אהבתי את הרעיון שלך

היה מגניב אם היה יוצא לפועל

ואני מסכימה עם כל מה שכתבת

ותודה על המחמאה

א1ב2ג33

New member
ל-spirit0805 היקרה!!

שלום לך,
אני רוצה להתייחס לדברים שכתבת בתגובתך:
את כתבת כי קראת שמייקל אמר שאם היה יכול להכיר כל מעריץ או מעריצה שלו באופן אישי, זה היה אחד הדברים הראשונים שהוא היה עושה.
שאלתי היא: למה בעצם הוא לא יכל לעשות את זה?
או לפחות לנסות לעשות זאת ככל יכולתו??

אני מסכימה איתך שאחת התכונות המיוחדות שמאפיינות את מייקל ג'קסון זו הערכתו האמיתית והיוצאת דופן לאהבה של מעריציו אליו וזה באמת אחד הדברים שמייקל היה שונה בהם משאר האמנים האחרים.
היה במייקל משהו מאוד מיוחד וזו הסיבה לכך שממש התאהבתי בו כשצפיתי לראשונה בראיון שלו כשהייתי בת 14 שנקרא: "לחיות עם מייקל ג'קסון" שנעשה על ידי העיתונאי הבריטי מרטין באשיר. ראיון זה שודר בערוץ 2 .
מייקל כל כך נגע לליבי וכל כך הוקסמתי ממנו עד שממש היה בא לי לבכות אבל ניסיתי להתאפק ולעצור עצמי כי התביישתי מכל משפחתי שצפתה בראיון לצידי.
כל כך הוקסמתי מהעדינות שלו בכלל ומעדינות הנפש שלו בפרט.
אוי העדינות שלו כל כך מיוחדת לאדם בכלל ובפרט לגבר. כל כך אהבתי אותה!!
הוקסמתי מהרגישות שלו,
האכפתיות וטוב ליבו
שהרגשתי שהם בוקעים מפניו.
הטוהר
האינטיליגנציה הרגשית הגבוהה שלו
המתיקות
הרוך
הקול הרך, העדין
התחברתי כל כך למילים בהם השתמש שמביעות כל כך הרבה אינטיליגנציה ורגש.
כל מה שראיתי בו היה ממש
גבר חלומתיי
הכאב אותו הביע וסיפר כל כך נגעו לליבי.
ואני מרגישה נורא מתוסכלת מכך שאינני יכולה לממש אהבה זו, גם אם הוא היה בחיים.
ואינני יודעת אם היה מתחבר אליי ואוהב אותי בצורה ובעוצמה שאני אוהבת ומתחברת אליו
ובאיזשהו מקום אני חשה שליבי שבור, שמייקל מבלי שיתכוון או ידע שבר את ליבי.
ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה ולהתייחס לזה....
שלך, רחל הג'קסונית

abigaillovesmj

New member
למה לא יכל להכיר כל מעריץ? - התשובה פשוטה

בדף המעריצים של מייקל בפייסבוק יש קרוב ל-48 מיליון אנשים ואלו רק האנשים עם הגישה לאינטרנט ולמייקל יש מלאאא מעריצים במקומות שבהם אין ממש אינטרנט.

אני חושבת שיחסית לכמות שלנו הוא היה מאוד נגיש והצליח להעביר את האהבה שלו כך שכל מעריץ ירגיש שהוא אוהב אותו - אני יודעת לפחות שכך הוא גרם לי להרגיש.

spirit0805

New member
למען האמת, מייקל עשה מעל ומעבר...

כדי להכיר מעריצים וכמו שאביגיל אמרה יש לו מיליונים אם לא מיליארד מעריצים ברחבי העולם, בשביל להספיק להכיר את כולם אחד על אחד צריך להיות באמת עם כוחות על טבעיים, מייקל פתח את החווה שלו, גם בזמן שהוא גר שם, הוא פתח אותה למעריצים, במיוחד לילדים חולים, לבלות יום בבית שלו, הוא תמיד נהג לבוא באיזה שהו שלב לראות את מי שבא, הוא נסע מסביב לעולם, הוא שהה כמעט בכל מקום שבוע בזמן שהופיע, ספג את התרבות של המקומות, יש כאלה שזכו לפגוש אותו ויש כאלה שברחוב...קשה לי למנות עוד כרגע, אבל באמת מייקל עשה מעל ומעבר בשביל להכיר את המעריצים שלו, ואנשים כמו אביגיל הוא הכיר למשך 8 שעות, אחחח למה זה לא יכול להיות גם היום?

מזדהה גם

כמעט כל יום ( כשיוצא לי ) אני שומע שירים שלו ביוטיוב והמחשבה שמסתובבת לי בראש כשאני רואה קליפים שלו זו " איך לעזאזל הבן אדם הזה הלך והוא כבר לא חי יותר ? "

חייב לציין שאני בן 35 עכשיו, והתחלתי להעריץ אותו מכיתה ד' בדיוק, אני מדבר על הערצה מטורפת, של להתלבש כמוהו, שיער ארוך, לרקוד כמוהו פוסטרים בכל החדרים בבית, כל הדיסקים והקסטות, והשיא זה כשראיתי אותו במרחק של 10 מטרים מהבמה כשהייתי ההופעה שלו פה, הערצה פשוט עיוורת, אפילו התאהבתי בנחשים וגידלתי נחשים בגללו, התחלתי לאהוב את הפירמידות מהקליפ של ריממבר דה טיים, כל מה שהוא עשה השפיע עלי אז !

ההערצה קצת פתחה עם השנים כי מה לעשות, כשאנחנו מתבגרים, קצת הקסם בהערצה נעלם, לי בכל אופן, מתמקדים בחיים ובעבודה, והילדות נשארת בילדות.

חבל לי שהבן אדם הזה מת, אבל אם להגיד את האמת? ואל תכעסו עלי, לקראת הסוף הוא פשוט היה גוויה מהלכת ! לא אהבתי לראות אותו ככה, חיוור, שיער חלק ( פאה מגוחכת ) והתנהגות ממש מוזרה ופראנואידית, לא ככה הכרתי אותו בשנות השמונים והתשעים ותחילת האלפיים, הוא התדרדר עם השנים וחבל.

אבל בכל זאת, הוא הגדול מכולם, אין ! כשאני רואה את dirty diana ואת another part of me אני פשוט מתחשמל, מאוד מתגעגע אליו, וחבל.........

m195809ppb19

New member
למה אתה מתכוון במילים התנהגות מוזרה ופראנואי

להזכירך מייקל עבר רצח אופי ממדרגה ראשונה לאורך כל הקריירה המפוארת שלו בפרט לאחר שידור הסרט הדוקומנטרי לחיות עם מייקל גקסון מאת העיתונאי הבריטי הידוע לשמצה מרטין באשיר אז וודאי שהדברים הללו השפיעו עליו ומלבד זאת עלייך לקחת בחשבון את העובדה שהוא חלה במחלת הויטליגו שהחריפה עם השנים כמו כן את הניתוח לשחזור קרקפת לאחר ששיערו עלה באש והיה אם אי פעם יהיו לך ספקות לגבי חייו של מייקל אני ממליצה לך בחום להיעזר באתר מיוחד שנעשה על ידי אדם חכם עד מאוד והוא האיש שלא הכרתם מייקל גקסון אתה פשוט צריך להקליד את המילים האלה בגוגל ותקבל מידע אמין אתה וודאי יודע עד כמה נכונה האמרה הבאה על הנושא שהעלתה אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו ובמייקל יש הרבה דברים טובים שבת שלום

spirit0805

New member
לדעתי מייקל הוא הבן אדם השפוי ביותר...

אם אני הייתי במקומו של מייקל, אחרי המשפט ב-2005, אני בספק אם הייתי נשארת שפויה, אם הייתי ממשיכה לעזור לילדים ועוד יותר בספק אם הייתי ממשיכה לחיות, מייקל אמנם ברח לבחריין, סלחו לי אי אפשר להאשים אותו, כל אחד היה רוצה שקט מהמקום שעשה לו את כל זה! מייקל המשיך בנתינה הרבה שלו, הוא לא השיו לעצמו נזק כלל, הוא המשיך לגדל את ילדיו המקסימים (שלדעתי הם אלו שהאריכו לו את החיים) שלו, מייקל מעולם לא נכנע לסמים, מייקל נהיה פרנואיד ובצדק, איימו לו על החיים, אבל גם אז זה לא השפיע עליו כל כך, מייקל ב-2006 חזר כמו מלך בלונדון ושיגע את כולם בפרס בו קיבל את פרס היהלום, המשיך לעבוד על מוזיקה עם גדולים מהאמנים...מישהו אחר היה ממזמן מאבד את הכל, גם אני שאני ילדה (ככה אני מגדירה את עצמי) נורמטיבית לחלוטין, אני חושבת שלא הייתי מצליחה לעבור חצי ממה שמייקל עבר ולהשאר שפויה, וסלחו לי מייקל היה הבן אדם הכי אופטימי אי פעם, שפוי...כן לצערי בשנה האחרונה שלו הוא היה תלוי בכל החרא הזה שהוכנס לו לגוף, אבל אני לא מאשימה אותו, הוא ניסה לעשות מה שהוא חשב שנכון לו, הוא שכר מישהו שהיה אמור לטפל בו, מייקל לא לקח את זה לבד, הוא ידע שזה לא משהו שמשחקים איתו אז הוא שכר מישהו שיעזור לו, אם אותו מישהו היה כנה איתו מההתחלה ואומר לו "שמע מייקל, אני לא מבין בזה, אני רוצה לעזור לך אבל בדרך אחרת" מייקל כבר קיבל "לא" מכמה אנשים, אם היו ממשיכים להגיד לו לא, לא משנה כמה כסף היה מציע, בסופו של דבר מישהו היה מצמיד לו מומחה אמיתי לבעיות שינה וכל הדבר הזה לא היה קורה, אבל זה קרה...מייקל הוא האדם השפוי ביותר, היה אולי פרנואיד בדברים מסויימים ולגטימיים לחלוטין...בכלל זה שהוא המשיך לתת ככה אמון באנשים, עזר אפילו יותר מאז המשפט...זה אומר המון על מייקל...
חבל שככה אנשים רואים אותו במיוחד מעריצים, אני מקווה שיגיע היום שמייקל ינוקה מכל החרא שפרסמו עליו

spirit0805

New member
עוד דבר אחד..

אני לא יודעת אם אתם יודעים את זה, אמיתי לחלוטין, ב-2009 פיטרו למייקל בלא ידיעתו את הטבחית שלו לאיזה כמה חודשים ואחרי זה החזירו אותה כשהוא התחיל לעבוד על המופע...אתם יודעים, מבחינה רפואית, אם אוכלים טוב ישנים טוב, מייקל במשך כמה חודשים בגלל שפיטרו לו את השפית שלו, לא אכל כמו שבדרך כלל היה אוכל וזה השפיע...
הטבחית בעצמה אמרה שהוא אכל כל מה שהיא הכינה ושהוא קרן מאושר כשהוא אכל ושהוא התחיל לבנות מסת שריר ונראה מאוד טוב לגילו ואז היא פתאום פוטרה ע"י האנשים שם וכשהיא חזרה, מייקל נראה כמו שהוא נראה בTII ואולי אפילו רזה יותר...

כששבעים, אז נרדמים בקלות ומייקל המתוק, פיטרו לו את מי שהאכילה אותו בצורה מסודרת ומייקל אכל מסודר מאוד ובריא מאוד, זה באמת ידוע בנוגע לאוכל ושינה...גם תחשבו על זה, כמה פעמים אחרי שאכלתם אתם פתאום מצאתם את עצמכם ישנים אחרי זה כמה חצי שעה-שעה? זה בגלל האוכל, האוכל מכביד על הגוף שצריך לפרק אותו ולהפיק ממנו את מה שנחוץ וזה קורה הכי טוב בזמן השינה אז הגוף גורם לעייפות וככה הוא דואג לזמן מה שהוא יוכל לעבוד יותר על פירוק המזון והפקת כל מה שהגוף צריך מאותו מזון...אם לא היו מפטרים למייקל את הטבחית אולי גם בעיית השינה שלו לא הייתה חריפה כל כך, וכשלא ישנים, קשה יותר לתפקד.

m195809ppb19

New member
תודה רבה לך על האנפורמציה .

מאיפה את מקבלת כ"כ הרבה מידע על מייקל? גם אני רוצה....

spirit0805

New member
בוא נגיד... בתאריך הארור יתמלאו לי 3 שנים...

שלוש שנים מכאיבות, שלוש שנים מדהימות, שלוש שנים של צמיחה, שלוש שנים של קבלה ובעיקר שלוש שנים של למידה, אני עוד לומדת ולומדת מלא, אני ואמא שלי עוקבות אחרי כל דבר, בקיצור...למדתי הרבה, וממקורות מוסמכים בלבד

למעלה