למה למחוז דרום אין טיול לחרמון??
ש שילי ולד קן מזכרת New member 26/1/02 #3 לא היה השנה!!!!!!!!!!!!!!!! הבטיחו שיהי ורק שרון תיכון וצפון יוצאים לחרמון
פ פִּירֶה New member 26/1/02 #5 נדמה לי שהיה אולי זה היה רק לצעירה ראיתי אנשים מסתובבים בקן עם צעיפים או מטריות או משהו כזה של איזה "טיול חרמון 2002" - אולי זה אומר משהו. אבל אני לא בטוחה. מישהו??
נדמה לי שהיה אולי זה היה רק לצעירה ראיתי אנשים מסתובבים בקן עם צעיפים או מטריות או משהו כזה של איזה "טיול חרמון 2002" - אולי זה אומר משהו. אבל אני לא בטוחה. מישהו??
ע עפר מקן רמתיים New member 26/1/02 #6 גם למחוז שרון אין הטיול היחיד שהיה או יהיה בתקופה הקרובה במחוז שרון הוא טיול חולות שנערך בשבוע שעבר
ש שילי ולד קן מזכרת New member 26/1/02 #7 אוקי אולי לשרון לא... אבל אני מדריכה ואני יודעת שלדרום לא היה טיול לחרמון היה חרמון 2001 ולזה יש כפפות.. המטריות שייכות לטיול שהיה לקיפצובה.. והצעיפים ישנים ישנים
אוקי אולי לשרון לא... אבל אני מדריכה ואני יודעת שלדרום לא היה טיול לחרמון היה חרמון 2001 ולזה יש כפפות.. המטריות שייכות לטיול שהיה לקיפצובה.. והצעיפים ישנים ישנים
א איטן קן הרצליה New member 27/1/02 #8 טיול חרמון למחוז תיכון!!!!! אנחנו שולטיייייייייייייייפ ובגלל זה אנחנו יוצאים לחרמון!!! מוווהאהאהאהאהאהאהא! נ.ב. אל תשימו לב אליי רק קיבלתי את המחשב בחזרה
טיול חרמון למחוז תיכון!!!!! אנחנו שולטיייייייייייייייפ ובגלל זה אנחנו יוצאים לחרמון!!! מוווהאהאהאהאהאהאהא! נ.ב. אל תשימו לב אליי רק קיבלתי את המחשב בחזרה
נ נועה גרעין חוטף New member 29/1/02 #9 איטן אני אוהבת אותך איטן אני אוהבת אותך מאוד מאוד את המדצ"ית הכי חמודה במחוז. בכלל, אני אוהבת את כל המדצי"ים שלי, אתם הכי חמודים בעולם. חוץ ממך ארז, אתה שמוק גדול.
איטן אני אוהבת אותך איטן אני אוהבת אותך מאוד מאוד את המדצ"ית הכי חמודה במחוז. בכלל, אני אוהבת את כל המדצי"ים שלי, אתם הכי חמודים בעולם. חוץ ממך ארז, אתה שמוק גדול.
O One In A Milion New member 29/1/02 #10 יש למחוזות צפון,חיפה,תיכון. זה מה שרשום באתר התנועתי,וזה מה שהקונומרים [זו לא טעות בכתיבה] אמרו לנו..
יש למחוזות צפון,חיפה,תיכון. זה מה שרשום באתר התנועתי,וזה מה שהקונומרים [זו לא טעות בכתיבה] אמרו לנו..