למה למעשה עושים טבעת?

למה למעשה עושים טבעת?

מרבית האנשים ששאלתי אותם ממליצים אומרים שטבעת פחות טובה משרוול
אז למה למעשה עדיין עושים זאת?
לא מצליחה להבין ואשמח לדעת
תודה

מרים 882

New member
אני אמנם משורוולת,

אבל,יש לי לא מעט חברות שעשו טבעת ומבסוטיות.

טבעת

אני חושבת שאין מישהו שיכול להמליץ לך על ניתוח מסויים, כי אף אחד לא עבר את שני הניתוחים על קיבה "בתולית"
יש לכל ניתוח יתרונות וחסרונות שאפשר לקרוא עליהם בלי סוף.
אני למשל עשיתי טבעת כי רציתי ניתוח פחות מסוכן, יותר "הפיך" (למרות שזה לא הפיך לגמרי, כי קיבה שהייתה עליה טבעת לעולם לא תחזור להיות כפי שהייתה קודם) ויותר נשלט, כי כאשר הטבעת אינה סגורה, את לא מרגישה שהיא קיימת ואין הגבלה.
כמו כן רציתי ניתוח שלא מגביל מבחינת האפשרות להיכנס להריון מיד לאחריו, נאמר לי במלב"י שאחרי שרוול אסור להיכנס להריון לפחות 18 חודשים.....
הטבעת מתאימה למבנה האישיות שלי, ולאכילה האיטית שלי שתמיד הייתה לי.
בהצלחה במה שתבחרי :)

תודה אמיתית על התשובה ועל ההבדלים

למדתי
החכמתי
תודה :)

אופירA

New member
מנהל
מי זה "האנשים"? על סמך מה הם אומרים?

אני לא מצליחה להבין על סמך מה "אנשים" "אומרים" שטבעת פחות טובה משרוול.
מה זה טובה?
במה היא פחות טובה?

וגם מי אמר שכולם עושים? לא כולם עושים. יש מנתחים שעושים, ויש מנתחים שלא עושים.
ההיגיון שלי אומר, שהמנתחים שעושים חושבים שזה ניתוח טוב, והמנתחים שלא עושים חושבים שזה ניתוח לא טוב, פחות טוב
.

אם תסבירי לי קונקרטית מה ומי האנשים שאומרים, אוכל להתייחס קונקרטית. אין לי תשובות לכותרות כלליות כמו "טבעת פחות טובה משרוול".
זה כמו להגיד לי: הצבע של המכוניות הוא לבן. האורך של החבלים ארוך.... מה? מי? מתי? איך?

רוייקו

New member
בעד טבעת (והסבר)

וטוען שהפרמטר החשוב ביותר בהרזיה היא שמירה עליו.
ומה לעשות שניתוח הוא לא משהו שנותן קביעות אוטומטית. יש עבודה פסיכולוגית שצריכים לעשות לצד האפקט הניתוחי ויש גם השחיקה שיש לניתוחים. כלומר, אנחנו מצפים שהניתוח יגביל אותנו תמיד. מה קורה כשהניתוח לא מגביל עוד בהמשך הדרך, כמה שנים לאחר הניתוח ? זו אחת השאלות המעסיקות ביותר את המנותחים ואת המנתחים.
יש קהילה רחבה של מנתחים שרוצה לראות בניתוחים משהו חד פעמי שהמנותחים לא חוזרים איתו לניתוחים חוזרים. קשה לתקן ניתוח פעם שניה וזה משהו שהרוב הגדול של המנתחים הבריאטרים לא מוכנים להתמודד איתו, ככל הניראה. זו נראית בעיניי אחת הסיבות העיקריות שמריצים ניתוחים פופולארי חדש שהתוצאות לגביו יתבררו טוב יותר בעוד עשר שנים. רק שאז יצא בוודאי טרנד ניתוחי חדש שיכפיש את השיטות הקודמות.
לעת עתה, בראיה רחבה ומהימנה, הניתוחי הבטוח והפרמננטי ביותר מכל הניתוחים הוא ניתוח הטבעת. אם מתנהלים נכון עם הטבעת אפשר למצות את התהליך כולו ולהצליח לשנים ארוכות ויציבות.
לצערי, אני רואה רווייזיה במשקל בניתוח השרוול.

ליבי3617

New member
מרים, חבל לך על ההשקעה

כמו טרול קטן נגד השרוול... ולא משנה מה יגידו.

ליבי3617

New member
מאד תלוי

יש אנשים שמעדיפים את הטבעת שהיא הפיכה יותר, ונותנת הגבלה משתנה לאורך הזמן.
יש כאלה (כמוני) שהעדיפו לא לסבול מנחת זרועה ובחרו בניתוח שאולי מאפשר יכולת אכילה יותר גדולה בטווח הארוך - אבל שמירה קלה יותר ו"שוטר" עדין יותר.

יש משורוולים אחרי טבעת שלא תשכנעי אותם לעולם שטבעת עדיין טובה ויותר טובה משרוול, כי הם עברו את זה על בשרם.
אני לא.
אני בחרתי בשרוול בגלל ניסיון של אנשים ותיקים ממני ובגלל חוסר היכולת שלי אישית להתמודד (לדעתי) עם דבר כמו הטבעת.

כמו שיש רופאים שלא ינתחו טבעת ומצד שני יש רופאים שמעדיפים טבעת על שאר הניתוחים.

למעלה