למה לנשים אין חוש הומור

PreDirector

New member
למה לנשים אין חוש הומור

את ההסבר המדעי אני יודע מה ההסבר שלכם? טוב אוליי יש כמה עם חוש הומור אבל הם לסביות (זה כבר קשור להסבר המדעי)

kiki9

New member
ההסבר המדעי?

אולי תשתף את הכתה?

PreDirector

New member
אז ככה :

הגבר משתמש יותר באונה השמאלית שלו אשר אחראית בחלקה ללוגיקה ולהגיון מה שבונה בדרך כלל הומור מוצלח , נשים משתמשות יותר באונה הימנית שפועלת יותר עם רגשות , ו -רואה את התמונה כולה ולא צעד - צעד כמו האונה השמאלית.... ועכשיו להדגמה : הסתכלתי על הכרטיס האישי שלך וראיתי את רשימת הפורומים שאת משתתפת בהם ועל פי זה הבנתי : עסקת ביופי ובטיפוח אישי כי זה מה שאמרו לך בטיפול מיני ומיניות מה שהביא אותך לסקס לא מוצלח שבעקבותיו פנית לתמיכה נפשית לצעירים אמרו לך שם שרק כירורגיה פלסטית תעזור אך לפני זה את צריכה יעוץ פסיכולוגי כי את חושבת גם שכל מה שיש בינו לבינה זה רק אופנה ,רק תמיכה נפשית למבוגרים זה מה שחשבת שיעזור לך אך הם המליצו לך על סמים קלים דבר שטשטש את שפיותך וגרם לך לבצע סטוצים ומפגשים אחרים ,לרוע המזל נדבקת באידס וחיפשת שותפים בסינגלס קלאב ושלא מצאת תפוז חיפשו בשבילך והמליצו לך : תעזבי אותך מצרות לכי לשופינג.. זה היה קשה...אבל היתי חייב להבהיר את הנקודה שלי..וזה עוד לפני ששתיתי את הבירה הראשונה שלי..

kiki9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עכשיו הכל ברור

bushi tooshi

New member
ברצוני לציין....

כי אמנם אכן גברים יותר מצחיקים מנשים ויש להם יותר חוש הומור במונח המדעי... אבל אני (אישה מיוחדת שכמותי) אכן מצחיקה ובעלת חוש הומור! זהו זו ההצהרה!

Multik

New member
I`m sorry to tell u but i have to!

A. U r sick and very seriously !! No doctor can help in this stage !! B. Your logic is have no smart links and not even normal. My cousin (she 5 years old) have better logic them u!!

אורזמן

New member
פשוט לא הכרת את הנשים הנכונות

נשים לא פחות יודעות להצחיק מגברים . אתה כגבר כדי לספר את 'הבדיחה' היית זקוק להכנס לכרטיס להשתמש בהיגיון ולבנות בדיחה . נשים משתמשות באינטואיצייה כדי לספר בדיחות והן יוצאות מוצלחות . אגב, החלק הימני(אינטואיציה) במוח אצל הנשים מפותח יותר מגברים בשווה לחלק השמאלי(מוכח מדעית), הן נולדות כך . אנחנו הגברים צריכים לפתח את החלק הימני בלמידה . ועשיו תספר לנו בדיחה שאחרי שתיית הבירה

אתה פשוט -

משהו אתה... איך שאתה תמיד נחלץ לעזרנו הנשים. פשוט אין מילים, באמת. (ו... ע"ס נסיון קודם, אני יודעת שיש לך נטיה לפרש את דבריי בציניות מסויימת - ורציתי רק לומר שאני ל ג מ ר י רצינית!)

אורזמן

New member
../images/Emo39.gif מה שצריך לעשות, עושה....

הייתה רק פעם אחת... אגב, נטייה זה הרגל ולא היו מקרים כאלו
אם אני לא טועה....

חיכיתי לתשובה מסוג זה -

היתה פעם אחת שבה חשבת שהבעתי זעם לאין קץ בדבריי ותיקנתי אותך. ובכדי למנוע הישנות של פרשנות מוטיעת, טרחתי להבהיר שהסרקאזם ממני והלאה.
- מגיע לך על זה שאתה כזה מותק !

בא נניח לרגע..

שההסבר נכון. עם ביולוגיה אני לא מתווכחת. איך עניין הלסביות משתלב לך בדיוק? או שהן נולדו גברים?

niva99

New member
תגובה קצת מאוחרת...

לנשים יש חוש הומור! רוצה הוכחה מדעית? הן יולדות אתכם.

Vdrums

New member
לא יודע מה איתך, אבל יש נשים

שמשעשעות, עכשיו שאני חושב על זה נכון הן פחות מצחיקות, אבל עדיין לא חסרות חוש הומור לגמרי.

niva99

New member
זה אלמנטרי ווטסון

זה לא שהנשים חסרות הומור ואינן יודעות להצחיק פשוט מה עדיף להתאמץ ולהרשים בסיפור בדיחות או לשמוע ולצחוק? הן פשוט חוסכות אנרגיות חיוניות

bushi tooshi

New member
לא כזאת התאמצות...

לי אישית זה יוצא טבעי אני לא יודעת דבר אחר... בכל אופן בקטע של סטאנדאפ וכאלה אין מה לומר רק גברים!

Multik

New member
I cant agree with

In russia there are a lot of women standup. I want to say it is really serious problem if u think so!

למעלה