למה לסבך?....

למה לסבך?....

טוב. אז היום גיליתי שיש כזה פורום - ואולי חוץ מהוצאת קיטור - גם אצליח להבין. מה עובר להם בראש? הכרתי מישהו לפני כשנתיים. בנט. עברנו לשיחות טלפון שנקטעו די מהר בגלל התערבות של מישהי שהכיר די במקביל אליי והחליטה "לספח" אותו ולתבוע בעלות.. היה. נגמר. אחרי כמה חודשים הודה שטעה לגביה. הכל הסתדר והשארנו את העניינים באויר - אולי פעם עוד נפגש לקפה הזה שדיברנו עליו. עברו עוד כמה חודשים והוא פנהאליי באחד מאתרי ההיכרויות. לא יודעת אם ידע שזו אני או לא - אני בכל מקרה יצאתי עם מישהו אחר באותה תקופה והשארתי את זה פתוח. לפני כמה שבועות הגיח שוב באותו אתר בו "הכרנו" לראשונה. שלחתי לו מסר. קבענו לדבר וכך היה. שיחות של שעות. וידויים וחשיפות אישיות שלו - על כל מה שעבר עליו לפני ומאז שהתחלנו לדבר לפני שנתיים. הוא חייב לראות אותי "נו, תבואי כבר" ואני לא יכולה היום, לא יכולה מחר, ובסוף נפגשנו. פגישה מקסימה. חמה ונעימה. נשארתי לישון אצלו (מפאת המרחק) לא ממש שכבנו אבל היו ביטויים סקסואליים למשיכה... הוא היה חולה. פגר. מת. (הדביק גם אותי על הדרך - תודה....) ועדיין החמיא לי כל הערב. כמה העיניים שלי מדהימות אותו כמה הראש שלי מטריף אותו ושבעיניו לפני הכל חשוב שיהיה לו עם מי לדבר בקשר. כמה אני סקסית ומושכת בעיניו. ושארבעה חודשים הוא לא נגע באף בחורה (מאז שנפרד מהחברה) כי הוא לא בקטע של סקס "סתם". נפרדנו בחיוך ונשיקה. למחרת וביום שלאחריו דיברנו - כשהשיחה היא בעיקר על מה שלומו. אחרי יומיים שאלתי אותו - נו - אז מתי נפגשים שוב - והוא עונה - כל מי שמכיר אותי יודע שכדי להתקרב אליי צריך לעשות את זה לאט... ואני - לא ממהרת לשום מקום - נותנת לו את הקצב שלו. אבל עוברים עוד יומיים ועוד שלושה.. והוא -"עסוק" אפילו בשביל לדבר בטלפון. נורא עסוק... אני מחליטה לסיים את העניין וכשהוא מתקשר אומרת לו - שמע - העולם לא יתמוטט אם נחליט שזה לא זה - רק תגיד לי- ונמשיך הלאה. לא קרהכלום. הוא עונה לי "אם לא הייתי מעוניין לא הייתי מתקשר..." אבל אני צריך את הזמן. לחשוב לאן לוקחים את זה. אני צריך להתבשל בעצמי. עברו שבועיים מאז שנפגשנו. לא נפגשנו מאז ודיברנו איזה 4 פעמים בטלפון. עכשיו. אם הוא לא מעוניין - שיגיד... אם הוא כן - אני לא לחוצה על פגישה כל יומיים שויחה כל יום של 8 שעות, אבל בין זה לבין המצב הנוכחי - יש משהו באמצע. מה עובר לו בראש...? שיעשה משהו. שיבדוק באמת את הקשר (כי אי אפשר לטעמי לבדוק אם זה זה אם לא מתראים / מדברים.. לא?) או שיחליט שלא מתאים לו וישחרר אותי. מישהו מבין את הקטע?

אגב...

הוא לא ילד. כבר בן 35. טוען שמת לילדים ולהתחתן. יכול להיות שהוא עסוק... העבודה שלו באמת תובענית כמו גם שאר העיסוקים שלו - אבל כשאתה רוצה קשר אתה מפנה זמן לכזה.. לא?

לא הוא לא ילד...

ואם הוא כ"כ עסוק אולי זה בילדים...:) סתם..אני חושבת שכמו שאת שמה לב בפורום הזה.."מה גברים רוצים"... יש תשובה ניסתרת והיא: סקס סקס וספייס.. תני להם מרחב והם ימותו עלייך נורא קשה להם להתקרב מהר בייחוד המבוגרים <יותר נכון הבוגרים> כל דבר מלחיץ אותם..אצל הגבר שאת הכרת נראה לי שזה חמור יותר נראה או שהוא פגוע או שהוא פשוט לא מעוניין אבל שומר אותך על "אש קטנה" למקרה הצורך..כמה שזה כואב לשמוע אבל את חייבת לזרום הלאה וכשהוא ייזום שיחה תתחילי גם את להיות "עסוקה"

כ"כ מבינה אותך..

אחותי!!! אני כ"כ מבינה אותך!!! זה בדיוק מה שקורה לי עכשיו.. מדברים שעות בטלפון, והוא גם בקטע שלקחת את זה לאט אבל בטוח (או בזחילה איטית מאוד אבל בטוחה..) אבל להיפגש???!!! אני יכולה רק לחלום על זה.. עסוק הבחור.. מאוד.. הוא אפילו לא יוזם איזו פגישה.. החלטתי לשחק את המשחק.. גם אני נורא נורא עסוקה.. מאוד עסוקה.. ואם הוא ירצה להיפגש..? מי יודע? אולי באותו הרגע אני אהיה סופר טרופר עסוקה ואני לא אוכל להיפגש איתו... וגם אני חושבת כל הזמן- אם אתה ללא רוצה- רק תגיד.. אין טעם למשוך את זה.. אבל מצד שני- אני לא טיפשה.. מי שבאמת רוצה- עושה, מראה, רודף.. לא עם המשחקים של הילדים בגן.. כנראה שהוא לא רוצה.. אחותי- תשמעי לי.. אצלך זה מישהו בן 35, אני ילדה והוא ילד (24), אם הוא לא רציני- שיילך לחפש.. אם נועדתם להיות יחד- בסוף תהיו, אם לא- כנראה שהגורל יזמן לך מישהו טוב פי 1000... אני מאמינה בזה.. ואני חושבת על עצמי באותה צורה בדיוק.. תחייכי, אל תחשבי מתי הוא יתקשר, תעסיקי את עצמך ותראי איך העולם נראה טוב יותר.. בהצלחה מותק..

Vdrums

New member
תגובה לשתיכן.

למה אתן מחכות ככה? למה אתן נותנות למישהו למשוך אתכן באף? תיזמו פגישה ב4 עיניים כדי להבהיר עניינים, אתן רוצות תשובות ומגיע לכן, ואל תיקחו כל מיני התחנחנויות והתפלספויות למינהן בתור תשובה. מה אתן יויו?

seeyou

New member
../images/Emo140.gif-את כותבת...

"אני בכל מקרה יצאתי עם מישהו אחר באותה תקופה והשארתי את זה פתוח." אולי גם הוא? את לא חייבת להבין מה הוא רוצה את חייבת להבין מה את רוצה,באופן כללי ומקשר הזה בפרט. יוסי

אז זהו שממש לא..

כשהוא פנה אליי לפני כמה חודשים - לא חזרתי אליו כי אז יצאתי עם מישהו אחר. ואני לא רוקדת על שתי חתונות. לעולם. לא עניתי לו אז - כשפנה אליי אחרי כמה חודשים של נתק כי ידעתי שאם נחדש את הקשר - לא נוכל להמנע הפעם מפגישה. הוא כרגע הבהיר לי בפירוש (למרות שבכלל לא שאלתי) שהוא לא נפגש עם אף אחת אחרת - פשוט אין לו אפילו זמן לעצמו... הוא באמת עסוק. אין לי ספק בעניין. אני פשוט חושבת שאם בנאדם באמת מת לקשר, מת להתחתן ומת לילדים בזה שימשיך לחיות את חייו כרגיל ולא יפנה מקום לזוגיות - הוא לא יצליח לבנות זוגיות. אלא אם אני לא ממש מתאימה לו - ואז בשביל מה הוא אומר לי "אם לא הייתי מעוניין לא הייתי מתקשר - תני לי קצת זמן ויהיה בסדר". איך אתה בוחן אם קשר מתאים לך או לא כשאתה בכלל לא נמצא בתוך הקשר? ולגבי התגובה מלמעלה - אני לא יכולה לכפות פגישה ב-4 עיניים. כשאני מציעה להפגש ואין לו זמן - אני לא אתחפש לגלן קלוז ואחכה לו ליד השער של הבית כדי לדבר אתו. פגישה אמורה להיות בהסכמה של שני הצדדים....

seeyou

New member
פשוט אין לו אפילו זמן לעצמו?../images/Emo22.gif...

את באמת מאמינה לו? אני חושב שזה מאוד "ילדותי". אין דבר כזה שאין לו אפילו זמן לעצמו. כאשר רוצים בקירבה של אדם אחר "מפנים" זמן צודקת בגישתך..."פגישה אמורה להיות בהסכמה של שני הצדדים"..

זה בדיוק מה שאמרתי.

שאם הוא באמת רוצה זוגיות הוא צריך לפנות מקום לבניה של אחת כזו. אז מה הוא רוצה? הוא לא באמת מוכן לזוגיות? הוא מוכן אבל זה לא הוא אלא אני?.... הוא שומר אותי כאופציה שלא ממש מתאימה לו אבל גם לא לגמרי דורשת "העפה"? מה הוא רוצה? בשביל זה הפורום הזה לא? להבין מה הם רוצים... מה אני רוצה אני יודעת. ומה אני צריכה לעשות עם החיים שלי זה ברור. אני לא ילדה. ויש לי נסיון לא קצר בחיים עם גברים ומערכות יחסים. אני פה כדי להבין - מה הוא רוצה

seeyou

New member
יש לך נסיון לא קצר עם גברים ?../images/Emo22.gif

אם הבנת את כולם ורק אותו לא...מצבך טוב! אם יש לך זמן בטוח שעם הזמן תביני.... By the time you learn the rules of life, you're too old to play the game.

שמע..

אני עוד מעט בת 34. היו לי איזה שתיים שלוש מערכות יחסים בחיים..
ואני יודעת בד"כ לזהות מתי בחור לא מעוניין. אבל כשמשדרים לי בשני תדרים בו זמנית - גם לי קשה... מה אני מבינה כרגע זה שהוא לא ממש מעונין אבל גם לא רוצה לגמרי לסגור את האופציות. השאלה אם אני סוגרת לו אותן בעצמי, או שאני משאירה את זה פתוח (שנאת חיי להשאיר דברים פתוחים - זה גורם לי להרגיש שאני לא לגמרי שולטת בחיים שלי) ואם הוא יתעורר עוד כמה זמן לראות אז אם זה מתאים לי. אוף. גברים

עדכון

נסגר. לא מעניין אותי בכלל מה עבר לו בראש. אם יש דבר שאני לא יכולה לסבול זה שקרנים.

פיאנו

New member
יש כאן רק תדר אחד

וחבל שבגילך וניסיונך את לא מצליחה לקלוט.שנתיים השארתם דברים פתוחים באויר, סימן שהקשר חסר סיכוי.קשר שיש לו סיכוי לא תלוי שנתיים באויר ולא משנה מי עשה ומי אמר מה,החיבור לא חיבור והאופציה לא ממשית. את כבר צריכה לדעת שמה שקובע זה לא מה שאומרים אלא מה שעושים.קוראים לזה מבחן התוצאה וזה נכון בהרבה תחומים בחיים ובטח בעניינך.בכלל לא חשוב מה הוא אמר ולמה התכוון, חשוב מה את רואה שקרה או קורה.קצת מעשיות לא מזיקה לפעמים.מה יש לחשוב ולכתוב ולהתלבט כל כך הרבה בשאלה מה הוא רוצה,כשקובע מה הוא עושה? גבר בן 35 שרוצה אותך,נמשך אליך,והמערכות שלו,כולל הראש, פועלות כמו שכתוב בפרוספקט, לא היה מסיים איתך את הלילה כמו שהוא סיים וללא קשר לחולה או בריא. את רוצה גבר שרק מדבר? את רוצה גבר שאין לו זמן אליך?אם התשובה לשאלות היא לא,אז בכלל לא חשוב מה הוא רוצה, נכון?

ממש ממש לא מסכימה אתך...

לא השארנו שנתיים דברים באויר. לא נפגשנו במהלך אותם שנתיים. הכרנו בפורום בתפוז. דיברנו במסרים ועברנו לטלפון לתקופה קצרה. עם כל הכבוד - אני לא ממהרת לרוץ ולהפגש עם אנשים שאני מכירה במקרה הטוב את הכינוי שלהם (זה בהנחה שיש להם אחד...) במהלך אותו זמן הוא הכיר מישהי - כשהוא התפנה אני כבר הייתי עם מישהו וכך הלאה. יש לי כמה זוגות חברים שאחרי תקופה ארוכה כזו של חוסר סינכרון התחתנו. זה ממש לא אומר כלום על הסיכוי לקשר. זה לא שנפגשנו ומאז משכנו את זה... לא הבנתי את עניין ה " גבר בן 35 שרוצה אותך,נמשך אליך,והמערכות שלו,כולל הראש, פועלות כמו שכתוב בפרוספקט, לא היה מסיים איתך את הלילה כמו שהוא סיים וללא קשר לחולה או בריא" אשמח אם תסביר את עצמך בעניין. לגבי האין זמן - קורה לפעמים שאין באמת זמן. שבוע. שבועיים (גם לי עכשיו היה שבוע שאין מצב שהייתי מכניסה אליו כלום חוץ מדבר אחד בלבד שהיה חשוב לי יותר מכל דבר אחר בחיים - וגם אם הייתי בזוגיות מדהימה - אלא אם היינו גרים יחד - לא הייתי רואה את בנהזוג) קורה. אבל כשזה נמשך מעבר לזה זה מראה על דברים אחרים. לפעמים יש פרויקט היסטרי בעבודה. לפעמים לחץ. עבודה. בית. חלילא משהו במשפחה. קורה שאין זמן. זה לגיטימי. השאלה איך לומדים להבדיל מתי זה באמת אין זמן - ומתי זה נפנוף. חוץ מאשר לשאול (ולקבל תשובה - אם לא הייתי מעוניין לא הייתי מתקשר) ו/או לחכות שיעברו יותר משבועיים ולהווכח במבחן התוצאה.. או יותר נכון בתוצאה של המבחן

פיאנו

New member
לא מסכימה או לא מבינה?

אני חושב, וגם את ציינת שלא הבנת חלק מדברי,אז איך את לא מסכימה למה שלא הבנת? קראי שוב את מה שאת כתבת(וכתבת המון) ואת תשובתי,ואם יהיה עדיין משהו לא ברור אענה לך. שיהיה לך יום כתום.

לא מסכימה

עם זה שאמרת שמשהו שלא התחיללפני שנתיים נדון מראש לכשלון. יש לפעמים נסיבות בחיים. ויש לי כמה וכמה זוגות נשואים לאשש את הטענה שלי... שוב - אם היינ נפגשים לפני שנתיים ומשוכים את ההמשך- צודק. וגם אז לא בטוח. אבל יותר. זה שהחלפנו כמה מסרים ודיברנו פעמיים בטלפון - ממש לא מחייב שלמחרת נרוץ ונפגש. זה בכל זאת זר וירטואלי. בזמן שהתלבטתי אם מתאים לי להפגש אתו - הוא הכיר מישהי אחרת שהטילה וטו על הקשר שלנו. כשהקשר ביניהם נגמר - הוא יצר קשר ואני אז כבר הייתי בקשר אחר. אם זה בעיניך אומר ש"הקשר" הזה נועד לכשלון - כנראה שאתה לא מכיר מספיק היכרויות באינטרנט. לא רצים לפגו שכל זר שמדברים אתו פעמיים... היום אחרי שכבר יצא לי לדבר עם אנשים שמכירים אותו מהחיים ה"אמיתיים" הרגשתי יותר בנוח להפגש אתו. זההכל. לא הבנתי - את העניין עם הבריא / חולה ואיך נגמר הלילה. על זה אשמח אם תבהיר לי את כוונתך. יום קטום גם לך

פיאנו

New member
נו, אז הכל בסדר

אם את לא מסכימה ואת יודעת את התשובה,אין לי הרבה מה להוסיף. מניסיוני(ואני מנוע מלפרט),יש לך בעיה של יצירת קשר נכון ובריא. אני מציע לך לברר את זה לעומק, כי כשלונות מצטברים הם כמו כדור שלג מתגלגל ואל תשכחי את גילך.

תגיד לי...

אתה פה כדי לדון בדברים או כדי לזרוק "פצצות" באויר ולא לפרט את הכוונות שלך? אמרתי שאני לא מסכימה ששני זרים וירטואלים שמתחילים לדבר באינטרנט לא נפגשים במהלך שנתיים כי לא מסתדר (מצטערת, אני לא נפגשת עם גברים אחרים כשיש לי חבר וגם לא כשלהם יש חברה) זה אומר שהקשר הזה נדון לכשלון. יש לי (שוב) כמה זוגות של חברים - שאפילו נפגשו - וכל פעם לאחר היה בן / בת זוג אז לא יצא להם להיות יחד. אחד מהם אפילו גר יחד כשותפים אפלטוניים - ואחרי כמעט 8 שנות היכרות יצא ששניהם היו פנויים ו"הלכו על זה" והיום היא בהריון שני. אז הקביעה שמה שלא רץ ישר לזוגיות - נדון לכשלון - שגויה בעיני. קורה שאתה מכיר בפורום מסויים אנשים - שהיום אולי הסיטואציה שלך או שלהם בחיים לא מאפשרת יצירת קשר - אבל בעתיד זה בהחלט יכול לקרות. אני לא יודעת את התשובה לאמירה השניה שלך - כי פשוט לא הבנתי מה אתה אומר. איך נגמר הלילה? איך הוא היה אמור לדעתך להגמר? ומה זה מראה על איזשהו משהו ואיך זה קשור למידת חוליו של הבחור? לא יודעת איך על סמך קשר אחד שתארתי פה - שאפילו לא ממש נחשב לקשר מבחינתי - כי אצלי פגישה אחת עוד לא הופכת כלום לקשר - הסקת שיש לי בעיה של יצירת קשרים ועוד באופן מצטבר. אתה יודע מה העבר שלי? כמה חברים היו לי? מה היה טיב הקשר? אם אני רווקה / גרושה / או בכלל פרודה? גילי אמנם ידוע - אבל מי אמר לך מה עבר עליי במהלך כל השנים? אולי היה לי חבר אחד רציני שאתו התחתנתי וממנו התגרשתי? אולי היה לי חבר שהייתי אמורה להתחתן אתו והוא נהרג? ככה על סמך 4 שורות הסקת את מהלך כל חיי?.... קבעת שאני מנוסה בכשלון מערכות יחסים?.. על סמך מפגש אחד לא ברור עם גבר אחד לא ברור (ושוב - אם זו היתה שגרה אצלי - לא הייתי תמהה על ההתנהגות שלו לא כך?... דווקא כי זה משהו שאני לא רגילה אליו אצל גברים - נכנסתי לפה לשאול) קבעת את דרך החיים שלי ואופי הקשרים שלי עם המין הגברי בכללותו?... נשמע לי קצת לא לעניין. אז אם באמת בא לך לשפוך אור על מה גברים חושבים ומה עובר להם בראש - היינו לתת תשובות - אשמח לשמוע. אם נכנסת לפה כדי לשגע לנו את המח עוד קצת עם אמירות סתומות (היינו - ללא מענה ברור) שגורמות לנו לבלבול נוסף ומיותר - לא זו הכוונה ואשמח אם תפסיק עם זה. שאלתי שאלה. יש לך תשובה? אשמח לשמוע. אין לך תשובה או שבא לך להכניס אותי לפינג פונג מחשבתי - תודה אבל לא תודה. חשבתי מעל ומעבר השבוע בעניין. עכשיו אני רוצה תשובות. תודה ויום נעים

פיאנו

New member
תלמדי לקרוא ולהבין/הבנת הנקרא

לא טענתי שאת מנוסה בכשלון מערכות יחסים אלא שאת צוברת כשלונות(את יודעת מה,ניסיונות כושלים), וזאת על סמך דבריך שלך שהיו לך לפני הבחור שתי מערכות יחסים. נראה לי שאת בעצמך לא זוכרת מה כתבת בפורום מרוב מילים ושורות ארוכות. אני לא נמצא כאן כדי להתווכח איתך או עם מישהו אחר, אלא כדי להביע דעה. ברגע שאת כותבת שאת לא מסכימה איתי זה אומר שאנחנו נכנסים לוויכוח וניסיונות שכנוע וזה בדיוק מה שאני לא מתכוון לעשות. הבעתי דעה בפעם הראשונה,אם את לא מקבלת אותה,אין בעיה אלה החיים שלך וזכותך לחשוב ולהאמין במה שאת רוצה.

הומור, מכיר?...

"היו לי שתיים שלוש מערכות יחסים" זה לא אומר שהיו לי 2 או 3... זה אומר שהוא לא הגבר הראשון שאני יוצאת אתו. עניין הכשלון הוא עניין של השקפה / הגדרה. אני דווקא חושבת ההיפך. שאם כבר התנסיתי במערכות יחסים והן היו מוצלחות, אבל הגעתי לשלב שזה או שממשיכים מפה הלאה למיסוד או שחותכים - והחלטתי לחתוך - דווקא כדי לא להגיע למצב של כשלון מערכת יחסים בשלב מאוחר יותר - זה לא מעיד על כשלון ... גם לא על נסיון כושל. הנסיון היה מאוד מוצלח. פשוט בגילי (שוב חוזרים לגריאטריה שלי...) לא יוצאים סתם 5-6 שנים וזורמים... יוצאים. מנסים. נהנים. מתקרבים. מכירים אחד את השניה יש משיכה, יש עניין ואז מגיע השלב של המחשבה - אם להמשיך הלאה למיסוד - נישואים וילדים - או לא. במקרה שלי - כשהבנתי שלא אלו הגברים שארצה לחיות אתם עד שהמוות יפריד ביננו - החלטנו לחתוך. עד היום אני בקשר מצויין אתם ואפילו לאחד מהם הכרתי את אשתו. אני אישית ממש לא רואה בזה כשלון של זוגיות. יש אנשים שפשוט לא מתאימים כזוג - ועד שלא בודקים את העניין - אי אפשר לדעת. בוא נגיד שאפילו ההיפך הוא הנכון. כי דווקא בגלל הנסיון שיש לי עם מערכות יחסים שלא נמשכו, אבל נמשכו תקופת מה - אני יודעת בדיוק מה אני רוצה מזוגיות וככל שהזמן עובר יותר קל לי לזהות את זה כבר בתחילת הקשר. לא ככה? להשאר בכח בזוגיות לא מוצלחת עד לפיצוץ - זה בעיני כשלון. אני ממש לא מתווכחת אתך, אלא סה"כ מביעה את דעתי. אני גם לא מנסה לשכנע אף אחד אלא רק להציג את העמדה שלי - ומתוך עניין אמיתי מעניין אותי לדעת למה התכוונת במשפט על הבריאות והחולי. כי או שאני לא הבנתי למה אתה מכוון או שאתה לא הבנת מה שהסברתי. קצת קשה לי להבין את המגננה שאתה נכנס אליה - אבל אם אתה רוצה לסיים את זה ככה. זכותך ושיהיה לך סופ"ש קסום

למעלה