למה לעזאזל ברעננה מקבלים קנס של 250 ש"ח על :

lior zez

New member
למה לעזאזל ברעננה מקבלים קנס של 250 ש"ח על :

חניה באדום לבן??? מה זו ההגזמה הזו??? וברמת השרון רק 70 ש"ח על אותה עבירה.... פשוט מרגיז ובזיון!!! חייבים לעשות מעשה קבלו קישור לכתבה בנושא: (הפקח חיים שימשי אורב לאנשים אשר יוצאים מרכבם לשתי שניות ודופק להם דו"ח-אני פשוט מרחם על השמנמן הזה!!)

Liat R

New member
השאלה הנדרשת צריכה להיות

למה, לעזאזל, אנשים עוברים על החוק וחונים באדום/לבן, חניית נכים או כל מקום אסור אחר. עברה על החוק מביאה לקנס וככל שהקנס גבוה יותר - יותר סיכוי שעובר העברה לא יחזור עליה. לא ככה?

a r t h e m i s

New member
ליאת את טועה!

השאלה היא: למה על עבירה כ"כ חמורה כמו חניה באדום לבן קונסים רק ב 250 שח? חניה באדום לבן מסוכנת מאוד (!!!) ואני חושבת שהקלות בה אנשים עוברים עליה היא מרתיחה. היה כאן כבר דיון כזה בעבר. הצהרתי אז ואני מצהירה היום- מעולם לא חניתי על אדום לבן ! אין לזה שום סיבה וההשלכות של חניה באדום לבן עשויות להיות קטלניות. יפה היו עושים בעירייה אם היו מעלים את הדוחות להרבה יותר וגם מחלקים אותם בסופי שבוע.

ארזS

New member
למה לעזאזל אתה חונה באדום-לבן ומסכן את הציבור

??? זאת השאלה !!!

shian

New member
אני בעד להכפיל את הקנסות!!

ימוגרו עברייני החנייה לכל סוגיהם: רכבי שטח שהשטח היחיד שהם מכירים זה מדרכות, אנשי "זה רק לעשר דקות" שחונים בחניות של נכים או סתם חוליגאנים שמפריעים לתנועה. כולם כאחת בריונים שיש לקנוס אותם ובמכסימום שהחוק מאפשר.

ATAF151

New member
אבל כפר סבא הכי יקרים

לפי הכתבה כפר סבא הם הכי יקרים ורעננה באמצע. בכל אופן אני קיבלתי לפני שנה דוח על אדום לבן של 100 ש"ח ברעננה.

למעלה