למה לעזאזל זה קורה?

נונית226

New member
למה לעזאזל זה קורה?

אני חיילת סדירה שמשרתת עם מילואימניקים... וכל פעם מחדש אני נדהמת לראות מילואימנקים בעלי משפחות ו/או חברות מתנהגים לידינו כמו חבורת בני שש עשרה שתופי הורמונים! זה מפליא עד כמה בן אדם מכובד מסוגל להפוך לפתטי ברגע שהוא רואה אותנו, חיילות בנות 20, בלב המדבר והשממה של המילואים. נשים תשמרו על הבעלים שלכם, הם לא כאלה תמימים וכמובן שב"מילואים אין בנות".... ולגברים שבניכם קודם כל הכבוד לאלה מכם שמשרתים את המדינה אבל קצת כבוד....

ניר נגר

New member
היי נונית, ברוכה הבאה. קודם כל

אין לי מושג מיכן את משרתת ועם מי, אבל לא הייתי מכליל על כל המילואימניקים את האימרה שלך :)) חרמנים יש בכל מקום ולאו דווקא מילואיניקים. ובכל זאת, תמיד את יכולה להגיד לא! ואם הוא הגזים תגישי נגדו תלונה על הטרדה מינית, וזו בקשה אישית ממני. תודה על המחמאה ויש כבוד, תאמיני לי

למה נדמה לך שזה רק במילואים?

אותם גברים שמתנהגים כך בזמן שירות המילואים וודאי מתנהגים באופן דומה גם בסיטואציות אחרות (בעבודה, במכולת, בחופשות עם ה"החברה'). אגב, גם לגבר נשוי יש הורמונים (וטוב שכך
) דווקא חבל שב"מילואים אין בנות". אולי אישי היה עושה קצת פחות אם גם נשים היו משרתות - גם כי עוד גברים היו פתאום נזכרים שמילואים זה סבבה וגם היו יותר מועמדים לשרות מילואים בכלל ...

ניר נגר

New member
מילים כדורבנות יקירה :))

דרך אגב, בתור מילואימניק קרבי אני ממש לא נתקל בבחורות, אז קשה לי להיכנס לסיטואצייה. ולכן לקרביים בינינו זו רק משאלת לב, ותו לא חחחחחחחחחח

למעלה