למה לעזאזל...................

מורדת14

New member
למה לעזאזל...................../images/Emo26.gif

כבר לא משדרים את דריה בימי שישי אלא תוקעים איזו תכנית מטומטמת???? איפה עכשיו אני אמורה לראות??!

mtv

שבת וראשון, תשע וחצי בבוקר. אם יש לך כוח לקום. וכמובן, קיימות כמה דרכים מבישות להשיג פרקים שלא יעלה על דעתנו להמליץ לך להשתמש בהן (אבל את בהחלט יכולה להגיע לכך לבד). דרך אגב, אני היחידה שמוצאת את השילוב בין דריה להמורדים מפחיד, בלשון המעטה? אנא גלי לי איך מישהו מסוגל להתעניין בשניהם, בהנחה שלא מדובר כאן בפיצול אישיות חמור?

מורדת14

New member
חחח פיצול אישיות...

אוחח כאילו מה- זה כמו שאני אוהבת גם את אבריל לאווין וגם את אמינם. לא ביג דיל...

אממ..

משום מה נדמה לי שהסתירה בין אבריל לאווין לאמינם קטנה פי כמה וכמה מהסתירה בין דריה להמורדים. אבל אולי זה רק כי אני לא מבינה כלום במוסיקה.

bleeding rose

New member
אני מסכימה עם טוויסטד...

אני איכשהו מבינה במוזיקה (היי, אני מסוגלת להבדיל בין סוגי מטאל, זה לא קל!) וזה לא שיש כזאת סטירה ענקית בינהם...כי שניהם שנואים עלי! *סטגדש* יאללה לא מצחיק!!!

ailag

New member
לא ממש..

על הדקויות בין אבריל לאווין לאמינם לא אתפלסף כי (1) מעולם לא עניינו אותי אותן דקויות, כך שאיני יודעת את הפרטים ו (2) במוזיקה לא חייבים לאהוב רק ז'אנר אחד של מוזיקה, כפי שלא חייבים לאהוב רק שיר אחד. (אומרת זו שמקשיבה בין השאר לסווג גרדן, דרים ת'יאטר, רוקסט, nightwish ו tea party בתקופה האחרונה. ואם זו לא הוכחה, מה כן?) בכל מקרה, בנושא תכניות הטלויזיה זה שונה - כי אנשים בד"כ יאהבו תוכנית אם התוכן שלה מתאים להעדפות שלהם. לעומת מוזיקה שתהיה טובה רק אם היא נשמעת טוב. (nothing wrong with that!) המורדים היא: אופרת סבון דביקה שמראה ילדים מתלהבים מעצמם שנכנסים לבלגנים שלא לגילם. היא סדרה שטחית (הפרסומות מראות את הילדים בבגדי ים! שיו, איזה מורדים. oh please) שנועדה למשוך רייטינג בלבד, ואין לה ערך מיותר. דריה היא סדרה סרקסטית, ש(לפחות ברוב הפרקים)מבקרת את העולם האמריקאי בצורה די חריפה. בין השאר, היא סדרה שבה הצופה מזדהה מאוד עם הדמות הראשית, שמצידה היתה מעדיפה לדבר שיחה פילוסופית עם הצ'ירלידר המקומית מאשר לצפות במורדים. שמישהו יכה בי בראש חזק, הרגע חשבתי איך אפשר לתרגם את זה לתחשיב למדא וכך לסתור את ההודעה שמעליי. נ.ב. בלידינג רוז, קבלי ח"ח עצבני על הכשרון להבדיל בין סוגי מטאל.

eorion

New member
מה שלדעתי:

המורדים: סידרה מחורבנת, חסרת עלילה, שכל תוכניותיה היא להזרים כסף- אל היוצרים והשחקנים (תוך כדי התעלמות מוחלטת מהעיוות הנורא שנוצר במוחם של הילדים המסכנים. כל יום יש סיפור חדש על מסדר דבילי או משהו.) בהשואה לדריה (יש סיכוי שאגזים בתאורים.) סידרה שעל תוכנה הושקע זמן, ויותר מחשבה מהמורדים. לכל דמות יש את האופי שלה, אך כיאילו לוקחים אותו ומדגישים תכונה אחת (אני דמיינתי את זה לעצמי כמו גרף ונק' מקסימום-ההדגשה...) בדריה התוכן הוא שילוב טוב בין הומור, למעין "משל". (פעם כשאחותי ראתה את המורדים והיא כבר לא- אבי אמר לה - "תסתכלי ותעשי הכל- בדיוק הפוך." מה שגם אמר לי על הביאוגרפיה של קורט קוביין...) זהו לתוכניות. ותחל המוזיקה: אמינם:זמר, אולי בעל כישרון, אבל הוא סתם מנצל כל דמות בעולם כדי לרדת עליה. מה עשה לו ביל קלינטון? ו או מוניקה? ובקיצור... הוא סתם חרא. ובגלל זה ילדים חושבים שהוא מגניב- כי הם חושבים שלדחוף פאק ושיט אחרי כל מילה שניה זה קול. ומזה הוא מגלגל כסף. אבריל לאוין: הכי נמוך שאפשר לרדת. היא עצמה פוזה חסרת חיים ומסכנה. היא הרכיבה את עצמה מי מה שהיא ראתה שמגניב ומוכר. היא שילוב נורא ומזעזע בין לא יודע מה לבריטני ספירס. פשוט בריטני ספירס עם גיטרה חשמלית ובגדים שגורמים לה להיראות שונה ופריקית. כל הקטע של הסקט זה מעורר בי בחילה, היא כמעט גרמה לי לפרוש מסקט. והבעיה שזה עובד. אבל זאת דעתי, אני אנסה להשפיע עליך, אבל אני לא אגיד לך מה לשמוע. ואו לראות. אין לי כוח לכתוב מה אני רואה שומע עושה וכו... אבל אתמול והיום ציירתי ציור, בהשראת "אומגה" של מרלין מנסון (גד דמט סילחו לי!!! זה היה חד פעמי, אני הייתי ממש עצבני!!!) קראתי לזה "המעבדה" אבל בגלל הסקריקה יצא דיי חרא...

גם לי יש אסוציציות מאוד דומות

במשך האזנה לנירוונה. אבל מישום העט תמיד דורש ממני לצייר דימעה עם עין קטנה ומכווצת... וגם זוג שיניים גדולות... *מושפעת מדייב*

ailag

New member
-=-=-=-=- (עוד נאום של גליה)

קודם כל - אהבתי את הציורים. שנית, בקשר לדריה - חוץ ממה שאמרת וצדקת, רציתי להדגיש את החלק על האופי: מה שיפה בסדרה (אחד מהדברים) הוא השילוב של דמויות ריקניות (ושטוחות) ודמויות עשירות (ועגולות). דמויות שטוחות הן מטבען חשובות פחות, "שוות" פחות, ובסדרה מעבירים כך ביקורת עליהן. אז, לדוגמה, בריטני וקווין (kevin) הם דמויות שטחיות - וזה עוזר לכותבים להראות את אותה ביקורת. אנחנו פשוט יודעים שהם יעשו משהו מטומטם כי זה כל מה שיש בהם. (ועוד, קטע לדוגמה שמדהים אותנו ואת הדמויות בסדרה הוא בthrough a lense כשבריטני אומרת משהו משמעותי. וגם זה בטעות.) דריה (גם בלי הקטעים שאני שונאת) היא דמות עשירה. עשירה במובן שהיא אמנם סרקסטית ו"שונאת הכל" אבל היא עושה הרבה דברים. היא יכולה לצאת עם ג'יין לאכול פיצה, היא יכולה לכתוב שירים, יש לה דעה על כל דבר שבא לה, היא קוראת ויודעת דברים.. לעומת בריטני, שפשוט עושה צ'ירלידינג, אומרת דברים טפשיים וזהו. היא גם דמות עגולה, אבל אם אתחיל לדבר על זה תרדמו כבר. אז בפעם אחרת. ובמורדים? יש ילדים, והם מאגניבים וחתיכים, והם עושים דברים אסורים. האופי שלהם שווה משהו?

bleeding rose

New member
שאלה בקשר למיבנה הדמויות...

עם דמות שטוחה משתנה לפרק או פחות אז זה הופך אותה לעגולה?

ailag

New member
דמות שטוחה..

לכן כמעט התבלבלתי (היה מאוחר) ובסוף תיקנתי. יש דמות שטחית לעומת עשירה ויש דמות שטוחה לעומת עגולה. אני דיברתי על השטחיות .. כלומר פר פרק. כן, דמות שמשתנה היא דמות עגולה, so said המורות שלי לספרות (בעבר הרחוק
) . גם כאן אפשר להשוות בין דמויות, אבל לא הרבה (כי אז נאלץ להכנס לסיפורים עם טום ואתם יודעים מה אני חושבת על זה). למרות שגם בלי טום היא דמות עגולה. במידה מסויימת.

draedalus

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואוו!!!!! אתה כל כך צודק! אני מרגישה אותו הדבר ב-ד-י-ו-ק!!!!! נ.ב. אני חדשה פה.....

eorion

New member
אהה ולמורדת

לא ממש מומלץ לך להגיע למפגש הפורומי, מחשש ללינץ' נוראי. סתם. דרך אגב היה לי רעיון... למפגש: 20 ביולי, כן ביולי (20/7/03) איפשהו בדיזיגוף או משהו כזה... שינקין... ואז נוכל לתכנן-כבר מעכשיו.

למעלה