למה לעזאזל

למה לעזאזל

פתחו פה פורום של אמיר פיי-גוטמן?! אין בתפוז אף פורום שלם שמוקדש כולו לאדם אחד (וטוב שכך!), ומי זה בכלל אמיר פיי גוטמן? איזה אישיות חשובה, משמעותית, חינוכית, משהו?! (לא מתיימרת להיות צדקנית, אבל בחיי!!!) זה ממש עולה על העצבים, שהאפס הזה, שכל מה שהוא יודע לעשות זה ללבוש מכנסיים צמודים ולגרום לחבורת בנות 12 וחצי לצרוח בהיסטריה, מקבל פורום שלם!!! למה? לאן התדרדרנו? הבנאדם בקושי שווה את ההודעה הזו! נעל- אולי תוכלי לעזור לי, יש לך קשרים בהנהלה... מה עוללנו, מה? הורדת הפורום הנ``ל לאלתר! או לפחות שמישהו יסביר לי למה! דולצי.

פלויד

New member
די כבר

למה שלא יהיה לנו איכפת? למה שנרצה לחיות אם זה בשלום, זה חלק מהרס התרבות. אתה כלכך רוצה לחיות עם זה?? shine

yad

New member
מה זה ההתנשאות הזו?

למה אתה חושב שהמוזיקה שאתה אוהב כל כך עדיפה? אני אישית חושב שכל להקה ישראלית שיוצאת מוסיפה לתרבות הישראלית, ולעומת זאת כל להקה לא ישראלית (כמו למשל פינק פלויד) שנכנסת רק מחסירה. לדעתי אין שום דבר רע בזה שלילדות בנות 10 עד 14 יש איזה בן חתיך ששר יפה להתאהב בו. מה היה בעצם אלביס פרסלי? מה היה ג`ורג` מייקל (למרות שהוא הומו- הא! בנות, נדפקתם)? זה שלא כולם אוהבים את מה שאתה אוהב לא הופך את זה אוטומטית לרע. פופ ממוסחר לא סתם מוכר. הוא מוכר כי יש לו קהל. זה כמו להגיד שאנשים קונים מכוניות כי מפרסמים להם כל הזמן מכוניות. מה אתה חושב? שאם יתחילו לפרסם משהו אחר (כמו למשל אופניים) אז ישר יילכו על זה? הרי זה שטויות. ציבור הולך על מה שהוא רוצה, וכרגע להקות קלילות בלי מסרים כבדים מדי זה מה שמוכר. אז נותנים. הבעיה היא לא בלהקות עצמן, היא בנוער. אתה לא יכול להאשים את הלהקות בבעיות של הנוער היום. עם כל הכבוד למוזיקה, אני לא חושב שהיא המעצבת של האופי של הבנאדם, מקסימום היא יכולה לחדד אותו לכיוון מסוים. לא הרבה יותר מזה. בת 11 שאוהבת אופנה ופוקימון, תתחיל לשמוע היי-פייב כי זה משלים את האופי שלה. בנאדם דכאוני בן 16 שרע לו בחיים יתחיל לשמוע החברים של נטאשה, כי זה משלים את האופי שלו. זה לא הולך ההיפך.

לא פתחו לו פורום

יש איתו צ`אט זה הכל. ומי זה בכלל באמת? ואם את אומרת שהאלמוני לובש מכנסיים צמודות ומשגע ילדות בנות 12, אז כנראה שתפוז רוצים את הילדות בנות ה 12 שרצות אחריו כדי שתשמשנה מספרים יבשים בסטטיסטיקות. קהל יעד מפוקפק, אבל עדיין רייטינג...

Paranoid

New member
באמת מה אכפת לך ?

אתה לא רוצה - אל תכנס לשם.. אבל יש כאלה שמוצאים (יותר נכון - מוצאות) לנכון להקים פורום ולדבר עליו ועם אנשים ואנשות שאוהבים אותו גם.. אם זה כל כך מפריע לך - אתה יכול לסגור את המחשב.. ככה זה באינטרנט - כל אחד עושה מה שבראש שלו.. הבנו שאתה לא אוהב אותו - אז כמו שאמרתי לך - אל תכנס אליו..

למעלה