300 פיפס לחודש?
עם 7 סטופים אתה מאלה שאומרים "הכל יהיה בסדר?"
קח הלוואה הכי פשוטה שיש ותשקיע במסחר שלך
ולא תהיה עבד יותר לטלפונים של אלו שיושבים לך על הצוואר "אתה רואה ? זה לא עובדד" כל הזמן טלפונים של מה שלומך וכה אכלתי עם זה מרורים כל הזמן שיחות של "אמרתי לך" והתפתלויות למה זה לא עבד......
אתה לא יכול לומר שהמחשבות על סוף לשיחות טלפון האלא לא בא לך כמה כסף אפשר להרוויח באיתותים? וכמה מהשוק?תגיד לעצמך את האמת כמו שאמרת בפוסט על הסטופים אם תעמוד מאחיר זה יש לך סיכוי
ואם לא אתה מצטרף לשורה של אנשם שמרמים את עצמם "שרופים" בלשון של השוק שלעולם לא יוכלו להרוויח כסף בגלל מה שהם חוו לצורף כך יש צורך בחוויה מתקנת שהיא פשוט "להרוויח מהמסחר" או שתחליף שיטה או שתפרוש מהשוק
25 שנה ניסיתי הכל עד שמצאץי שיטה בה אין לי צורך לרדוף אחרי השוק אלא לתת לשוק לרדוף אחרי.... השוק כמעט בכל שיטה מהיר מימך ולא משנה איזה אינדקס תפתח אתה תמיד מאחר slippig- עד שאתה מחליט לפתוח את העיסקה מדבר עם חברים מתייעץ עם הדילר עם עצמך ולכן ישנם כאלה שסוחרים ללא מדדים אלא לפי תבניות מסחר לצערם עד שהם לא רואים את התבנית מול העיניים הם לא יכולים להחליט ולכן גם הם מאחרים!!!
לא מכיר סוחרי אליוט פיבונאצי גאן שהרוויחו כסף בשוק ראש וכתפיים דבל בוטם דבל טופ שלושה אינדיאנים קטנים NR4 trad monday פריצות של קוי ה 0 -(תחתית שלגל רביעי )"החוק החזק ביותר של גלי אליוט מסחר לגל שלישי(הגל הגדול ביותר והסחיר ביותר1.618 מהגל הראשון יכול להגיע גם ל6.618
בשורהתחתונה כאשר גיליתי את השיטה שמתאימה לי פשוט סגרתי את החדר כיסיתי את כל המינוסים והחזרתי לעצמי את כל הביטחון העצמי הפסקתי להיות תלוי בכאלה שתמורת נזיד עדשים רצוי איתותים וכל אחד מהם חשב שהוא המפרנס שלי שבלעדיו לא אוכל לגמור את יום
רק שתדע שלאיתות נכון אין מחיר!!!!( אני מניח שכל סוחר יודע את זזה תלוי כמה הוא מוכן לשקר את עצמו)