למה לעזזל היום בבתי ספר משחקים כדור

NADAVT26

New member
למה לעזזל היום בבתי ספר משחקים כדור

כדורגל ולא פוטבול אני מת על פוטבול אבל בשום מקום לא משחקים את המשחק הזה

Yo-man

New member
הי נגב. אנחנו משחקים

בימי שישי (ממש עוד כמה שעות) בספורטק בת"א, ב-11:30. בימי שבת ב-15:00 באותו מקום. יש קבוצה שמשחקת בחיפה ויש ברעננה. מאיפה אתה, האם שיחקת פעם פוטבול, והאם תרצה להגיע השבוע לשחק איתנו ? לגבי בתי ספר, בשביל זה צריך שינוי תפיסה במערכת החינוך. צריך להכשיר מורים/מאמנים, ואין לתלמידים יותר מידי תמריץ לעסוק בספורט שאין בו ליגה בארץ. לא בשביל לשחק כשיגדלו, אלא בשביל להיות אפילו "רק" אוהדים. חשבתי בעצמי (Start Up) לפתוח חוג פוטבול לילדי בית-ספר, אבל חוץ מהעשרה והכרת המשחק אין איך למשוך את מי שלא מכיר את הספורט הזה. אבל כמה שיהיו יותר ילדים בגיל המתאים שידרשו ויבקשו ללמוד פוטבול, כך יגדלו הסיכויים שדבר כזה יקרה יום אחד.

Yo-man

New member
מים, 2 חולצות ונעלים טובות

חולצה אחת לבנה ואחת שחורה (או כהה אחרת, כמובן. אין פה חוקים נוקשים). פשוט מרגע שעושים "כוחות", כל קבוצה מקבלת צבע אחיד. מים - כי יש רק ברזים חלודים בספורטק. נעליים טובות - שלא תנקע רגל
לא ציינתי קודם, אבל בשישי אנחנו משחקים Full Tackle Football, שזה אומר שאם אתה מחזיק את הכדור אתה יכול להתקדם איתו עד שמפילים אותך לאדמה, ובשבת של Flag Football, שזה אומר שאם אתה מחזיק את הכדור אתה יכול להתקדם עד שתולשים ממך פיסת בד המחוברת למכנסים. (אותו דבר עם סאק ל-QB). אם אתה מגיע עם רכב: כרטיס תושב ומדבקה על חניה בת"א יקנו לך כניסה לחניון בחינם. אחרת זה 15 ש"ח, אם אני לא טועה. אפשרות אחרת היא לחנות בצידו השני של הירקון ולעבור את הכביש, או להגיע באוטובוס כמה שיותר קרוב לצומת דרך נמיר ושדרות רוקח.

תודה על התשובה. כפי שאתה רואה

יצאתי פארש ולא באתי. אני מאוד מאוד מקווה להגיע שבוע הבא.

anygivensunday

New member
משחקים בחיפה

נדב,אני והחברים שלי התחלנו לשחק פוטבול בבית ספר בהפסקות ובשעות שאנחנו לא לומדים,אנחנו משחקים FULL TACKLE FOOTBALL,והצלחנו לסחוף אחרינו הרבה אנשים שישתתפו במשחק (זה לא כ"כ קשה לסחוף אנשים לפוטבול בחברה אלימה כמו שלנו :) פשוט צריך להראות להם איך משחקים),חוץ מזה אנחנו רוצים להתארגן בקבוצות בשביל משחקים יותר רציניים,אבל לא מערכי התקפה והגנה שונים אלא אותה קבוצה שמגינה גם מתקיפה אח"כ, אנחנו מחפשים אנשים רציניים בגילאים 16-21(או אפילו רצת אחרי) שרוצים לארגן 9-11 איש ולשחק על מגרש דשא (אני תלמיד בבית ספר עם מגרש אימונים אז אין לנו בעיה של מקום)

למעלה