למה לפתח יכולות רוחניות?האם אפשר להתעלם מהן??

עטרת1

New member
למה לפתח יכולות רוחניות?האם אפשר להתעלם מהן??

שוב , אולי זה פסיכוטי, אבל דיברו איתי באיזושהי תקופה בחיים לפני שנה ..תמיד שהייתי במקלחת. לא דברים חכמים, סתם קולות. לחפור ולנסות לחזור לקולות? אני כותבת לפעמים, בעבר שלא הייתי מספיק חזקה זה עזר לי להגיע למקור-כמו ששרון כינתה. לרפא את עצמי ממשקעים. היום אני כותבת 5 שורות וקמה. יש לי משחק טארות של אושו שאני פותחת בהם כבר 5 (שוב) שנים. בעבר הרגשתי שזה עזר לי בלקחת החלטה אחת מאוד חשובה(מכירים את הקלף של הציפור בכלוב שלא מביטה למעלה, וחבל, כי הכלוב פתוח-"ההבנה"), הייתי נכנסת למצב של שקט מול הירח ופותחתי ערב אחד מס פעמים את אותה שאלה!!!כן.... ויצא לי כמעט בכל הפתיחות את אותו הקלף, אפילו בלי לערבב משכתי אותו מן החפיסה -כדי לבדוק...ויצא שוב. עכשיו אני כבר לא בטוחה איך לפתח את הרוחניות? באילו כלים להשמש? והאם כדאי בכלל? במה זה תורם לכם ביומיום??להבין את עצמכם ואנשים בכלל יותר טוב? להרגיש שיש לכם כוח מיוחד? יכולת... סליחה אם אני נשמעת תקיפה אבל אני מנסה להבין את מה שעבר עליי. את הדמיון שיש צללית לבנה שמרחפת מעליי לפני השינה- אולי זה סתם? את הכוס שזזה שעשיתי סיאנס. אחרי שצעקתי על כולם להוריד את הידיים מהכוס ואני רציתי להרגיש את הכוח בבירור, לבד, כדי להיות בטוחה. ומאז שהפלורסנט במטבח שלי התחיל להבהב... איך יודעים אם זה משהו שרוצים להרגיש. איך להיות בטוחים ?אולי אני לא בטוחה כי אני עוד לא מוכהה?אני עלולה להיבהל? פעם האבסתי את עצמי בכימיקלים למיניהם- היום כבר לא תודה לאל שנן לי כוח ושלח אליי חבר טוב שנלחם איתי. אז ממש רציתי לאבד הכרה ובום ראיתי אור כתום כמו שבוהים בשמש ...התחזקתי. הלכתי למי הכנרת -שהיו ממש קרובים שטפתי את פניי , רק אז כבר יכולתי לפקוח את עיני ולראות את המציאות אבל שוב עצמתי כי היתה לי תחושה טובה של חמימות, של בטחון שלא יקרה לי כל רע. משהו ברמה שונה ממה שמכנים כתחושה. ואז פשוט ריחפתי עם הכתום הצהוב בעיניים.... אמרתי לכם שאני חלק מהפורום. אולי כי אני מחפשת הוכחות להיות כמוכם ואולי אני כבר כזו... איך לחזק את הצינור?

עטרת1

New member
מה למשל לקרוא באמא אדמה מסרים של מיכאל?

לא באמת...אני לא מבינה. זה ממלא אותי תוך שנייה ולשנייה.

neophile

New member
כולנו ילדים של אלוהים

בשבילי רוחניות היא חלק מנתיב ההתפתחות שלי בתור נשמה , פיתוח המודעות שלי . לפעמים אני מרגיש שהקיום כאן זה סבל ולפעמים אני מרגיש שזה המקום היחידי שיכול להעניק לי חוויות שכאלה , שעד כמה שהן קשות הן מלמדות , שעל אף שאני בסך הכל אדם , אני חלק מהקיום כולו ויש לי משמעות , אני חלק מאלוהים . באופן כללי תיקשור מרחיק אותנו מאלוהים וכך גם סיאנס , לעבר מקומות שאין בהם בהכרח חוק וסדר , בגלל זה לפני שמתחילים בכלל לתקשר יש לפתח מודעות עצמית וזה נעשה בכמה רמות , הרמה הראשונית שרלוונטית אלייך זה אינטגרציה בין שלושת הרבדים של האישיות - הפיסי, האמוציונלי והשיכלי שזאת עבודה ברמה פיסית למדי , שזה כולל אורך חיים נכון , המנעות מפעולות שמרחיקות אותך מעצמך(כמו סיאנסים) תירגול של מדיטציה והכי חשוב לדעתי זה תיעוד(של הצלחות וכשלונות) ואם יש באפשרותך , תצטרפי לקבוצה של מודעות עצמית . אני באופן אישי ממליץ על הדרך הרביעית .

neophile

New member
תריץ חיפוש בתפוז על "הדרך הרביעית"

(ראיתי שיש כל מני קבוצות ברחבי הארץ) יש גם ספר טוב שנקרא "הדרך הרביעית" שנכתב על ידי אוספנסקי התלמיד של גורדג'יף שהמציא את השיטה לאחר מסעות במנזרים ברחבי אסיה . הוא מסביר שם איך מומלץ לנהל התפתחות מודעותית , שזה חשוב להיות חלק מקבוצה , מבית ספר (איזוטרי) . למה זה חשוב להשתמש בשפה מיוחדת לשם כך ועוד' כמובן שישנן עוד שיטות ודרכים אבל לפי דעתי בספרים שלהם הם נותנים את הרציונל של ההתפתחות המודעותית שחשוב מאוד להבין אותו כדי להצליח בכל שיטה. בשביל להבין את הרציונל אתה מתפתח מודעותית... ז

סיריוס1

New member
אצלי זה ישום החברה הרגילה היום יומית..../images/Emo24.gif

...כקבוצה וכקהילה להתפתחות רוחנית, החכמה זה לזהות את הרמזים ואת התכנים שיורדים מעולמות עליונים בסביבה הטבעית שבה אנחנו חיים ( עבודה, שכנים, סתם אנשים ברחוב ) ולהתייחס אליהם כאל קהילת העולם שהיא אותה הקהילה שאנחנו שייכים אליה. זה יחסי לתפיסת הקהילה. הכל בתפיסה וביחוס. אוסיף ( ואף הועיז ) לומר שאצלי הקהילה להתפתחות רוחנית זה גם החתולים שליד הביית והעורבים שבשכונה, והיונים שעפים סביב המרכז המסחרי ויושבות על אנטנות ומביטות בי ובכולם, והעצים שנעים עם הרוח של אחר הצהריים, והקולות של מכוניות ודיבור עוברים ושבים שבהם אני שומע התיחסויות מדויקות למצב ולתוכן הרוחני שבו אני נמצע. זאת מציאות אינטראקטיבית הדדית מלאה בלי צורך לנסוע רחוק את מעבר לים הגדול והפתוח לארצות מסתוריות ועמים שוחרי שלום נסתרים. הכל נמצע היכן שאנחנו בוחרים שימצא...

neophile

New member
חכמה

אני חושב שהתנאי להיות פתוח לזרימת העולמות העליונים זה להעלות את מרכז המודעות וזה תהליך הדרגתי . אחד היתרונות בבית ספר זה שיש שם אנשים שכבר עברו את מה שאתה עובר ויכולים להאיר לך איך ועם מה להתמודד.

Mist2

New member
ממליץ שלא להמליץ

הדרך הרביעית! אין מדובר כאן על קורס או על מדיטציה. אנו צריכים להבין היטב על מה אנו ממליצים.... דרכים רבות מעלות את רמת החיים, גורמות לנו להרגיש טוב יותר, להיות מצליחים ונאהבים......מפתחות קוחות ועוד.... הדרך הרביעית לא מבטיחה מאומה, הכל תלוי בנו, והמטרה היא התעוררות ולא הצלחה וחיים נוחים. לפני שאנו פונים לחפש דרכים, טוב יהיה הדבר אם נגדיר לעצמנו מטרה...מה אנו רוצים, לאן אנו רוצים להגיע.... "התואיל להגיד לי , בבקשה , באיזו דרך עלי ללכת מכאן ?" " זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע " , אמר החתול . " לא אכפת לי כל-כך לאן " - אמרה אליס . " אם כך , לא משנה באיזו דרך תלכי ," אמר החתול . "- בתנאי שאגיע לאנשהו ," הוסיפה אליס כהסבר . " בטוח שתגיעי ," אמר החתול , " אם רק תתמידי בהליכה ." לואיס קרול הרפתקאות אליס בארץ הפלאות

neophile

New member
טוב לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif

אני חושב שהספרים של הדרך הרביעית טובים לכל אחד שרוצה ללכת בנתיב להתפתחות , הדברים שמדובר עליהם שם פראקטים ואפשריים.

Mist2

New member
אני חושב כמוך

אך זו דרך לא פופולרית, כי היא מראה לך מי אתה באמת, ואין הרבה אנשים שמעוניינים לראות את האמת. מצד שני אתה לא ממש יכול להתקדם לשום מקום, עד שתדע מה הוא מצבך האמיתי. דומה הדבר לרופא שחייב לדעת ממה אתה סובל, כדי לרשום לך את התרופה הנכונה.... עברתי כאן במקרה, אני לא נשאר, שמחתי לראות אותך......

למעלה