למה לצפות בפתיחת תיק ל-IVF

למה לצפות בפתיחת תיק ל-IVF

ביום שני סוף סוף מגיע התור המיוחל לפתיחת תיק (המתנה של חודש) ל-IVF. מאוד לא יודעים למה לצפות:
האם יש בדיקה וגינלית? האם קריטי לבוא עם כל תוצאות בדיקות הדם לפני שיתחילו בטיפול (תוצאות ה-HIV אולי לא יגיעו עד אז)? אני אמורה להיות בתחילת הווסת בדיוק. האם זה אומר שאפסיד עוד חודש?
סדר גודל של הזמן שלוקח המפגש הראשון (15 דקות? שעה?)
נשמח לצידע מניסיונכן

פתחנו בשבוע שעבר באסותא

לא בדקו אותי. היה טכני מאד. הבאנו את כל הבדיקות כולל HIV, דם... וטופס התחיבות מהקופה.
לקח חצי שעה בערך אולי קצת יותר.
לגבי הווסת: לא טיפלו בינתיים בתכנית הטיפול, את זה קבעה הרופאה שלנו בקופה.
יכול להיות שהפרוצדורה משתנה בין בתי חולים שונים (?)

,תביאי איתך

את כל בדיקות הדם הרלוונטיות, מעקבים אם עשית בעבר, צילום רחם, כל דבר שיכל להיות רלוונטי (הזרעות אם עשית).
כדאי להגיע עם טופס 17 מהקופה, עם תאריכים מדויקים (זה נקרא שלב א + שלב ב).
איפה אתם פותחים תיק?
לגבי זמן - בכל מקום זה אחרת. תלוי בהמון דברים - לחץ,סדר עדיפויות, נוהלים

בהצלחה
שסק-

בכרמל בחיפה

את כל שאר הבדיקות חוץ מ-HIV יש לנו ונביא.
קיבלנו כבר התחייבות מהקופה, אני אמורה להגיע למרפאה הקודמת לפני שאגיע לתור, אז רציתי גם לדעת מה "לאסוף" מהתיק שלי, אז אני אבקש באמת לצלם גם את המעקבים הקודמים והזרעות.
חשבתי שמרגע שעוברים למרפאת IVF הכל ממשיך שם עד שנקלטים, האם בכל בתי החולים ממשיכים גם עם מרפאת הפוריות? (אנחנו בכללית)
תודה

anguly

New member
בכל מקום זה מעט שונה

אצלי הפגישה היתה כמעט שעה, וגם היתה בדיקה וגינלית.
וגם תכנית טיפול...
אבל אני מניחה שזה מאד משתנה ממקום למקום.

עונה לעצמי- אולי יעזור גם למישהי אחרת

אז לאחר מפגש ראשון במרפאת IVF:
* לא היתה בדיקה וגינלית.
* אכן הגענו עם כל תוצאות בדיקות הדם (HIV הגיע בזמן), אבל בלי PAP עדכני (האחרון היה אחרי הלידה הקודמת, לפני שנתיים וקצת) ובלי ביקורת כירורג שד (מי חשב על זה).
לא הסכימו לוותר על שתי הבדיקות, לא אוהבים להתחיל בלחץ, "הלך" עוד חודש. אבל זה מה יש...
* לקח בסה"כ שעתיים כלל המתנה קצרצרה לאחות, שיחה איתה, המתנה לרופאה ושיחה איתה, קביעת תור.

למעלה