למה לקפח שירי אהבה בעיברית

ramzi77

New member
למה לקפח שירי אהבה בעיברית

הרי לכם שיר אהבה פסימי מעט באדיבות החברים של נטשה: הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד, זה נחמד, זה נחמד אבל האמת היא שהוא פוחד והיא גם כן להיות לבד אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה אם אין בו פרחים וכינורות דביקים שמנגנים זה לא רומן זאת סתם בדידות אל תהיי מודאגת זה לא עובר זה לא פשוט מן הסתם מהכאב הזה לא נמות אך גם לא נחייה בשקט זה לא רומן זאת סתם..... הוא אוהב אותה והיא אותו זה נחמד זה נחמד זה נחמד..... RAMZI

למה להגיד קיפוח?

מה זאת אהבה / ריקי גל גן עדן די קטן וגבולו גהינום. מלאכים עפים, אך כנפי הכסף חרוכות, עיניים עייפות, אדומות. עוד נשיקה אחת עד אובדן נשימה כשהלב נשבר הכאב מתוק העונג הוא מר. מה זאת אהבה? מה היא מבקשת? את ימיי את לילותיי ולא די. מה זאת אהבה? מה היא מחדירה לעורקיי? שאוכל כך להמשיך ללא תנאי שאוכל כך להמשיך.... כל חיי. על גשר מט לנפול אש מכאן ומכאן ענני עשן מתפתלים על מיים עמוקים שמיים הפוכים חשוכים. עוד התמזגות אחת, עד יכו לב בלב כאן גופי מוטל מבורך לעד, לעד מקולל...

אקווה

New member
שלא לדבר על

פנקס הקטן... ואין לי כאן את המילים, אבל - שיר מדהים לכל הדעות... מוכיח שיש דבר כזה אהבה אמיתית...

dudusch

New member
שיר כ"כ עצוב...

זהו שיר האהבה האולטימטיבי... יש לי רעיון לסקר... (לא מוגבל בשאלון סגור)... איך אתם מגדירים אהבה? אני מוכן להתחיל... כאשר מוכנים להעדיף את השני, לתת בלי לצפות לתמורה... בלי חשבונאות קטנה.

הולךבטל

New member
אהבה היא....

הבחירה לפשרות בלתי נפסקות הראשון/ה שעולה בראשך כאשר את/ה אוכלים ארוחה מהנה וגם כאשר נמאס תמיד, אבל תמידנותנים סיכוי נוסף

The Gunslinger

New member
אהבה..

אהבה היא כמו אש או שהיא מחממת לך את הלב, או שהיא שורפת לך את הבית..

dudusch

New member
אאוריקה מצאתי!!! ../images/Emo13.gif

יפסכ יתמ\רוגמלא ןד ןטקה סקנפ ךעכ ומכ שוחכ תילעמ רענ קר היה ןטקה סקנפ ךכ לכ התוא בהא התלעמ דוה תא בהא ןטקה סקנפ התומכ ןיעמ הפי תינדקר םצעב התייה התלעמ דוה ןטקה סקנפ שי םלועבש העדי אל ללכ התלעמ דוה טבמ וב הפיעה אל איה תפכא היה אל הז ול ךא דימת םלח אוה הילע תילעמב תומוקה ןיב התייה הפי ךכ לכ איה יכ התלעמ דוה ןכוסמ יד שנרב םירומיהה רספס ק´ג עיפוה דחא םוי ןקקלב רשי התלעמ דוהב וחוכ לכב טבחו ןפוס דע הטמל תוגרדמב הלגלגתה התלעמ דוה ןטקה סקנפ הז ?המירהל שגינ רשא ןושארה והימ טבמ וב הפיעה אל איה תפכא היה אל הז ול ךא התכוה המ לע עדי אל אוה התרזעל רהימ אוה ךא התייה דימת וליבשב יכ התלעמ דוה תושעל המ ןיא דובא הז עבקו הב טיבה אפורה דומעל אל םג זוזל לכות אל איה הזכ הרדש טוח םע יכ ןמז שי ימל בוט דבל התוא וריאשה םיחרזאה לכ ןטקה סקנפ הז הדיל םש ראשנ רשא דיחיה והימ טבמ וב הפיעה אל איה תפכא היה אל הז ול ךא רצה ורדח ורדחלו ררג התוא תוריהזב אוה התייה דוע איה וליבשב יכ התלעמ דוה התלעמ דוה תא תוריסמב םינש תרש ןטקה סקנפ הטורפ הרתונ אל תוריהמב ולזנ ולזא ויתונוכסח לכ ןתנ דימ אוה םיליגע וא דימצ וילע התוויצש המ לכ ןטקה סקנפ הז םילגלגה אסכ תא אוה ףחד בוחרבו טבמ וב הפיעה אל איה תחא הבוט הלימ אל םג הביש הקרז השארב רבכ הברוח שממ הלוכ רבכו התייה דוע איה וליבשב ךא התלעמ דוה םחה םורדל עסנ אוב סקנפ יל רק :העידוה דחא םוי עסמל ףסכ ןיאו ךרדה הכורא - םשל יתוא ףחד - ןטר אל וליפא םילימ תואמ שולש ףלא לגרב ףחד אוה ןטקה סקנפ הז םילגלגה אסכ תא לגרב ףחד אוה טבמ וב הפיעה אל איה דעצ םיבר םימי אוהו םילגלגה אסכ םעו םילימ אלל רפכל רפכמ התייה דוע איה וליבשב יכ התלעמ דוה םואתפ הרמא איה םיה ףוחל שממ ורצעו ועיגהשכ םוי עיגה יכ ןטקה סקנפ אנ דר ךיכרב יתש לע דר ןמז אב רבכ יכ התלעמ דוהל היהת ריבא םויהמ ןטקה סקנפ אוב אנ ינקשנ אוב איה השחל ךיתבהא תוכר תוכר קשנ אוהו תוקודסה היתפש יתשל תועמדה תא החמ אוהו תוקומצה הייחלמ התמשנ תא החפנ ךכו התלעמ דוה וז רזומ והשמ ןותיעטרמסב ובתכ םויה תרחמל ריית הכהו ןולמ תיבל םואתפ סנכנ ןטקה סקנפ ןטש הכומכ לזרב טומב תוכמב אוה רבש ובג תא ןטקה סקנפל לזאזעל הרק הז המ והמת םלוכו טבמ ליפשה אל אוה לבא טפשמל עיגהשכ םג רייתה יכ הלג אלו רספס ותוא טושפ היה הטבחב ליפה רשא התלעמ דוה תא לק דעצב הלעשכו למשוחמה אסכה לע ךייחמו טקש הלע ךיאו המ לע ריבסה אלו התקישנב רכזנ אוה יכ התלעמ דוה לש

ramzi77

New member
אני רואה שהצלחתי להדליק אתכם על

שירי אהבה עבריים אז בבקשה, עוד אחד, בואו נישפך קצת, אחרי הכל מה יכול כבר להיות, לשיפוטכם: לאט לאט - שלום חנוך שומע איך את שרה בשבילי רואה אותך רוקדת לפני דבר כזה במו עיני נוכחותך היא אש בעצמותי מתוך שאת רוקדת לפני גופך נחשף בכל צבעי הקשת ואת רואה אותי רואה כמה את יפה כשאת נרגשת את מתקרבת אלי לאט לאט בין לחישה למבט לאט לאט נושקים גלים אל החוף לאט לאט בתנועה לאין סוף לאט לאט מפתיע איך גופך כל כך מוכר ואיך נוגעת נפש בבשר דבר כזה לא יתואר אף פעם לא הרגשתי בעבר את מתקרבת אלי לאט לאט את נמסה בין ידי לאט לאט את תגלי מי אני לאט לאט את תגלי לי מי את לאט לאט שומע איך את שרה בשבילי.... אגב דודוש, השיר שהעלית נצפה בכתב הפוך - האם סינית? RAMZI

ליאן.

New member
../images/Emo26.gif והרי תירגום לשפת הקודש:

פנקס הקטן דן אלמגור\מתי כספי פנקס הקטן היה רק נער מעלית כחוש כמו כעך פנקס הקטן אהב את הוד מעלתה אהב אותה כל כך הוד מעלתה הייתה בעצם רקדנית יפה מעין כמותה הוד מעלתה כלל לא ידעה שבעולם יש פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת עליה הוא חלם תמיד בין הקומות במעלית כי היא כל כך יפה הייתה הוד מעלתה יום אחד הופיע ג´ק ספסר ההימורים ברנש די מסוכן וחבט בכל כוחו בהוד מעלתה ישר בלקקן הוד מעלתה התגלגלה במדרגות למטה עד סופן מיהו הראשון אשר ניגש להרימה? זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת הוא לא ידע על מה הוכתה אך הוא מיהר לעזרתה כי בשבילו תמיד הייתה הוד מעלתה הרופא הביט בה וקבע זה אבוד אין מה לעשות כי עם חוט שדרה כזה היא לא תוכל לזוז גם לא לעמוד כל האזרחים השאירו אותה לבד טוב למי יש זמן מיהו היחיד אשר נשאר שם לידה זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט אך לו זה לא היה אכפת ולחדרו חדרו הצר הוא בזהירות אותה גרר כי בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה פנקס הקטן שרת שנים במסירות את הוד מעלתה כל חסכונותיו אזלו נזלו במהירות לא נותרה פרוטה כל מה שציוותה עליו צמיד או עגילים הוא מיד נתן וברחוב דחף הוא את כסא הגלגלים זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט גם לא מילה טובה אחת כבר בראשה זרקה שיבה וכבר כולה ממש חורבה אך בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה יום אחד הודיעה: קר לי פנקס בוא נסע לדרום החם - ארוכה הדרך ואין כסף למסע - דחף אותי לשם הוא דחף ברגל אלף שלוש מאות מילים אפילו לא רטן הוא דחף ברגל את כסא הגלגלים זה פנקס הקטן היא לא העיפה בו מבט והוא ימים רבים צעד ועם כסא הגלגלים מכפר לכפר ללא מילים כי בשבילו היא עוד הייתה הוד מעלתה כשהגיעו ועצרו ממש לחוף הים היא אמרה פתאום רד על שתי ברכיך רד נא פנקס הקטן כי הגיע יום מהיום אביר תהיה להוד מעלתה כי כבר בא זמן אהבתיך לחשה היא בוא נשקני נא בוא פנקס הקטן והוא נשק רכות רכות לשתי שפתיה הסדוקות והוא מחה את הדמעות מלחייה הצמוקות וכך נפחה את נשמתה זו הוד מעלתה למחרת היום כתבו בסמרטעיתון משהו מוזר פנקס הקטן נכנס פתאום לבית מלון והכה תייר את גבו שבר הוא במכות במוט ברזל כמוכה שטן וכולם תמהו מה זה קרה לעזאזל לפנקס הקטן אבל הוא לא השפיל מבט גם כשהגיע למשפט ולא גלה כי התייר היה פשוט אותו ספסר אשר הפיל בחבטה את הוד מעלתה וכשעלה בצעד קל על הכסא המחושמל עלה שקט ומחייך ולא הסביר על מה ואיך כי הוא נזכר בנשיקתה של הוד מעלתה

אקווה

New member
יפה לכם....../images/Emo8.gif

סחתיין על המאמצים להשיג את המילים... תמיד מרגש מחדש... ובקשר לסקר - שאלה קשה שאלת... קשה להגדיר, אבל משהו כמו הרצון להיות בשביל השני אפילו לפניך... אוף...למה זה תמיד נשמע כל-כך קלישאתי

dudusch

New member
הסיבה פשוטה מאוד ../images/Emo8.gif

מאחר וברגע שמישהו אומר את זה ולו רק פעם אחת, הפעם הבאה תהיה קלישאה... מה שלומך אקווה?

אקווה

New member
יפה אמרת דודוש...../images/Emo8.gif

ושלומי בסיידר, תודה משתעממת פחד בעבודה, אבל - אוטוטו סופשבוע... והתכנון הוא שיהיה רגוע - הרבה מתחת לפוך (אומרים שיהיה קר, להאמין להם??? :)) ובהתפנקות סתלבטית... ומה איתך?

dudusch

New member
מתאים לי...

יש מקום מתחת לפוך? אולי אקפוץ? לא, לא מהחלון... שיהיה לך סופ"ש נפלא של פינוקים!!!

אקווה

New member
חן חן לך

ושיהיה גם לך סופ"ש נפלא הרי ייקח שבוע שלם עד שיהיה עוד אחד...

למעלה