למה ל ח´ אסור להדריך????

pardo

New member
למה ל ח´ אסור להדריך????

שלום לכול קוראי ההודעה אני ילדה מקן זכרון, ובקן זכרון אין כיתה ח´ (כי כולם במכבי)(אאיייכככססס) בכול מקרה לא יהיה מי שידריך בעוד שנה ולא יהיה אף אחד בקורס מדצ"ים (וזה חבל כי יש ממש כוסיות בקן זכרון!!!) בכול מקרה... לפי דעתי זה לא בסדר שכיתות י´ ידריכו שנתיים ברציפות בגלל שיש להם את הבגרויות ולהדריך קבוצה ומלא דברים על הראש. לי שיש לי אחות כיתה י´ (אני כיתה ז´) ומדריכה בקן, יש לה הרבה דברים על הראש והיא בקושי מצליחה להכין פעולה בזמן (העוזר שלה לא כול כך עוזר לה...) ובכול מקרה... אני מקווה שיתנו לכיתות ח´ לעזור בהדרכה!!!! באהבה ז´ חמודה במיוחד מקן זכרון יעקב נ.ב טל חורש מקן עתלית נא ליצור קשר אם הדר פרדו!!!!

Megapuzik

New member
את עוד שואלת ??

למה ?? סתכלי כמה הודעות למטה על מה ש"חברותייך" לשכבה מקן כרמץ כתבו.. ובגלל ההתנהגות ה"בוגרת" הזאת..הבנת.. יש לכם עוד להתבגר ! דימה קן מוצקין www.signup.co.il

אחותי היקרה...

אז ככה... אחותי היקרה, אני חיבת להגיב על הודעה זו שנכתבה בצורה בוטה, נחרצת ולא מדוייקת (בלשון המעטה) יש לי מספר דברים להגיד בתגובה לדברייך: 1. שנה הבאה בקננו האהוב יהיו אנשים בקורס מד"צים מהקן - יש לנו שכבת ט´ פעילה וגדולה - אני לא מבינה איך את יכולה להתעלם מהם... כמו כן חלק משכבת הבונים של השנה ימשיכו להדריך. 2. מי שמדריך - בין אם שנה או שנתיים עושה את זה מבחירה!!! אף אחד לא מכריח אותו ואי אפשר להגיד שזה לא הוגן - מה לא הוגן?? שאתה עושה משהו מתוך לקיחת אחריות, מתוך בחירה, מתוך רצון לשנות? מתוך אהבה???? (בלה בלה) 3. עובדה שאני מצליחה בסופו של דבר להתארגן על עצמי מבחינת זמנים... עובדה שאני מוצאת זמן גם לעשות בתנועה דברים אחרים פרט להדרכה (מועצת קן קת"מים (קבוצות תמיכה - וועדות) ונשיאות חניכים!!!!) 4. גיא לא העוזר שלי!!!! גיא השותף שלי להדרכה!!!!!!! והוא לא רק "עוזר" לי - אנחנו בונים דברים בייחד - בשיתוף, בהרמוניה, באהבה ובשותפות - אנו פורים ומפרים... (בלה בלה בלה) גיא - אני אוהבת אותך!!!! תראה, אפילו הקדשתי לך סעיף... 5. חטניקים עדיין בצעירה - והשאלה אם יש להם מקום בבוגרת תלויה כל קן בפני עצמו... לפי כמות הבוגרת בקן ואופיו 6. רמת ההדרכה בתנועה שלנו היא אחת הרמות הגבוהות ביותר - אם לא הגבוהה ביותר, ועם כל הכבוד רמת ההדרכה תרד אם יתנו אפילו לטתניקים להדריך. לפני שקופצים למים עם ההדרכה צריך לעבור תהליך אותו עוברים בכיתה ט´ (כנסי ט´ ופעולות בנושא - ובסופו של דבר קורס מד"צים) כמו שבכיתה ח´ עוברים תהליך לפני כניסה לבוגרת... 7. ב- 28 -29 לדצמבר יש מזכירות חניכים!!!!! 8. לסיכום, יקיריי, ואחותי האהובה - לפני שפותחים את הפה - או רושמים אוסף של שטויות על המקלדת - נא לאמת פרטים!!!!! 9. "כשאוכלים פלאפל שותים מיץ"

תגובה

רגע רגע רגע אני לא הבנתי את בכיתה ז´ ואת מדריכה?? משהו פה לא ברור לי לא עברת מספיק פעולות כדי להדריך אפילו לא התחלפו לך בחייך שני קומונרים לא עברת שום תוכן בחייך טוב אז קודם כל גם אצלנו שנה שעברה לא היו טטניקים וחברי לקבוצה מדריכים כבר שנה שניה וזה לא כ"כ קשה (הבגרויות הן בסוף השנה) אין שום קשר למה שאת אומרת

ChOpOnOp

New member
אחריות? לא נראה לי! שמר מחדרה

קשה מאוד לקחת אחריות במיוחד על ילדים קטנים ולי, ילד בכיתה י זה ממש ממש קשה והרבה פעולות יוצא שהם פשוט משחקים בכדור טוב זה בגלל שאני עצלן אבל בכלל, זה ממש קשה להתמיד כל הזמן והרבה פעמים כברחשבתי לעבור, סליחה לאן לעבור? לעזוב, יש לי את הכדורסל והוא לוקח הרבה זה פשוט ממש קשה לי וזה גם לוקח לי את כל יום שבת, ויש לי דברים לעשות בימי שבת לא יודע איך זה נשמע אבל הסיבה שלא נותנים לח וט´ להדריך היא פשוט שזה ק-ש-ה וזה בכלל לא כיף, טוב אז כן אני אוהב שכל ה30 חניכים שלי באים ונמרחים עלי וקוראים לי שמר המדריך וחלק ממש מנסים להתנהג כמוני אבל .... לא יודע....זה קשה.... שנה הבאה מה שכמעט בטוח הוא שאני לא אדריך אולי רק ח או ט, אין לי שום מוטיבציה להפעיל ילדים קטנים כל הזמן. הדר מזכרון יעקב שאני מכיר אותך, אחות של מאיה והייתי אצלכם פעם, תחשבי טוב טוב למה את נכנסת זה ממש לא שטויות, והזנחה מצידך = אכזבה מהחניכים וזה דבר שבאמת קשה לי לראות.

יש לך 30 חניכים שמעריצים אותך?!

ווי איזה כיף זה... לי יש איזה 7-8 חניכים מופרעים בצוות של 3 מדריכים ואני לא אוהב אותם יותר מדי

לעבודה ולמלאכה! ../images/Emo81.gif

אולי גם לך יהיו שלושים חניכים שנמרחים עליך (כמו החניכות שלי לשעבר למשל- והן לא פרחות הן מתוקות וחמודות ומעריצות אותי מאוד!) אם תעשה מערך גיוסים רציניים וטובים ותשקיע בלהביא את הילדים! יאללה, בוא ביחד, קצת מוטיבציה וכייף! יהיה אחלה!!! יאללההה יאללללההההה נדב!!!!!!!!!!!:)))))))))

מי זה בדיוק החניכות שלך?!

עומרית שטיינמץ, עומרית השניה לא זוכר שם משפחה וכל שאר החניכ"ות"?! וחוץ מזה כשאני אוכל לעשות גיוסים אני אעשה כמה שאני יכול...

אלה שבאו ביום שבת

רונאל ועדן. ואם אתה תרד עליהם אני אגאד להחזיר את עידן השפמנון והעטלף הסורי-מצרי-לבנוני. תזהר כל עוד נפשך בך...!

ChOpOnOp

New member
כן 30 ויש סיפור מאחורי זה....

והוא שאני מדריך לבד את כל שיכבת ה, לבד בלי מדריך עזר מכיון שהיא החליטה לפרוש "לזמן מה" מה שנראה לי מפגר מאוד ומשאיר אותי עם כמות ענקית של חניכים והדבר המפתיע הוא שעדיין לא עשיתי גיוסים פעם ואני לא מתכוון לעשות ה-30 האלו באםימ רצונם הם פה משנה שעברה, ואני לא עושה גיוסים כי אני לא יכול להשתלט על יותר גם ככה קשה לי איתם, הם ממש מופרעים, אבל הם קטנים בסך הכל צריך לנסות להבין אותם

תגובה לך...

שלום לך! בכיתה ח´ להדריך זה ממש בעיה! אני הדרכתי בקייצת השנה בעתלית (אני עכשיו בט´), וזה בכלל לא קל. כל הכבוד לך על היוזמה, אבל תחכי עד י´. בתור אחת בכיתה ז´ אני מציעה לך להתאזר בסבלנות, ובינתיים להיות פעילה בקן, לארגן ערבי תרבות (זה למשל משהו שאת יכולה לעשות וזה יכול ממש להצליח!!!) ולהיות אחראית על דברים אחרים (כמו קישוט בקן- תאמיני לי זה עבודה קשה). טל חורש לא נכנסת לפה אבל אם אני אראה אותה אני אמסור לה ד"ש. ביי ביי עלי והגשימי

למעלה