למה מדברים פה רק על טניס נשים??

lastiger

New member
למה מדברים פה רק על טניס נשים??

נורא שמחתי שמצאתי פוראום של טניס סוף סוף בארץ...כי אני שרוף על זה ורואה כל משחק אפשרי שמשודר. אבל הטניס גברים הרבה יותר מעניין...ואין פה אפילו הודעה אחת על זה...כאילו למה??

joer

New member
הרוב פה מעריצים נלהבים של סמשנובה

וחוץ מזה, זה פורום די סנובי, הם לא עונים לשאלות "סתם" מצד אנשים. חייבים לתת קורות חיים לפני שמישהו יתייחס אליך

רפי2002

New member
אמממממ

מן הסתם אנחנו, בתור ישראלים, מאוד נלהבים מהישגיה הגדולים של סמאשנובה...מתי פעם אחרונה ראינו טניסאי ישראלי מייצג אותנו בכזה כבוד?? ביקשנו קורות חיים ממישהו? ממש לא! ואם ככה הבנת, אז זה לא ככה... אתה מוזמן לשאול שאלות, ואני בטוח שאם מישהו יידע, יענה לך, גם אם לא תיתן קורות חיים.... למרות שאתה מוזמן בכיף להציג את קורות חייך :) lastiger, גם אני שמתי לב לזה....פשוט רב חברי הפורום מעדיפים טניס נשים, ובמיוחד לאור ההצלחות של סמאשנובה... אתה מוזמן אבל לדבר גם על הטניס גברים, אני בטוח שיש פה אנשים שאוהבים גם את הטניס של הגברים.... בכל מקרה, ברוך הבא! :)

lastiger

New member
עם כל הכבוד לסמאשנובה...ויש לי אליה

יש לי הרבה סימפטיה לשחקנים הישראלים ואני מקווה שיצליחו (עוקב אחריהם בדף הטניס בוואלה והכל) אבל עדיין מה שמעניין זה הרמה הגבוה, ובעיקר הרמה הגבוהה בגברים. המשחקים שם יותר מהירים, כדורים יותר שטוחים וזה פשוט יותר מעניין. אצל הנשים זה מעניין רק שזה בין המדורגות הראשונות (אבל הממש העשיריה הראשונה). אצל הגברים יכול להיות (והיו הרבה) משחקים מרתקים בין מדורג ראשון למדורג מאה ומשהו (או בין מדורגי המאה בינם לבין עצמם). קצת מזכיר את הדברים של מרסלו ריוס (שביקרו אותו שזה שוביניסטי) אבל לעתי זה פשוט האמת. אגב ממש הכנסתם אותי לדיכאון שיורוספורט אולי ירד...ממש חבל...(למרות שבזמן האחרון הוא משדר רק טניס נשים...לא יודע למה). בכל מקרה, זה נחמ לדעת שיש עוד אנשים עם אותה סטייה בקטע של טניס. אני חייב לראות כל משחק, ואם לא ראיתי אז לקרוא עליו ולבדוק תדירוגים כל הזמן בATP...די מתסכל שאין עם מי לדבר על זה. כל מי שאני מכיר שונא טניס.

אז ככה

רוב הגברים פה (חוץ ממני כמובן) מעדיפים טניס נשים, לא כל כך בגלל הטניס, אלא יותר בגלל הנשים. בכל מקרה אה מוזמן להתחיל לשוחח על טניס גברים ואני אפתח איתך את הנושא. באמת הגיע הזמן
הדיבורים פה על טניס נשים אינם קשורים לסמשנובה כלל. הם דיברו על טניס נשים עוד שהיתה במקום ה-100 בערך בעולם ולא ממש הרשימה. אדר מורג

למעלה