למה מדינות ערב לא קולטות פליטים בכל זאת יש כמה מדינות מוסלמיות עשירות, לא?
פ פספורט 1 New member 7/9/15 #1 למה מדינות ערב לא קולטות פליטים בכל זאת יש כמה מדינות מוסלמיות עשירות, לא?
H hameedshaab New member 9/9/15 #2 היו אבל לא מספיק לבנון קלטה מעל 1.5 מיליון, חלקם באופן יזום חלקם פרצו את הגבול. ירדן קלטה מעל 600 אלף פליטים. סודן קלטה כמה אלפים. אלג'יריה קלטה מס' אלפים. ערב הסעודית, מספרים בודדים לפי הדיווחים.      
היו אבל לא מספיק לבנון קלטה מעל 1.5 מיליון, חלקם באופן יזום חלקם פרצו את הגבול. ירדן קלטה מעל 600 אלף פליטים. סודן קלטה כמה אלפים. אלג'יריה קלטה מס' אלפים. ערב הסעודית, מספרים בודדים לפי הדיווחים.      
א אשי 1 האחת New member 14/9/15 #3 למה ? כי הם צבועים שקרנים הכל אינטרסים וכסף וזה בכלל לא מעניין אותם הומניות ?ערכים ?אנושיות? מי אמר שזה נחלתם של ערבים? הם רחוקים מזה אני ידעתי את זה תמיד לא מפתיע אותי
למה ? כי הם צבועים שקרנים הכל אינטרסים וכסף וזה בכלל לא מעניין אותם הומניות ?ערכים ?אנושיות? מי אמר שזה נחלתם של ערבים? הם רחוקים מזה אני ידעתי את זה תמיד לא מפתיע אותי
ד דאלטון New member 1/10/15 #4 יכלו לקלוט גם את הפלסטינים אבל לא עשו זאת כדי להישתמש בהם לניגוח ישראל.