למה מוחקים את ההודעות???

dannnnnna

New member
באמת למה?

כל הזמן אתם מוחכים את ההודעות שלנו??????... סמפינג טלס מי יו דונט וונט אס היר! או שזה לא ככה

תותי-בת

New member
תגובה למה מוחקים הודעות? אולי מפני שבהודעות האחרונות שלכם התעסקתם רק באני מכירה או לא מכירה אותך... וזה לא תואם את נושא הפורום, עם שאלות כאלו יכולתן לנהל שיחה בצ`אט, מצטערת מאוד לבשר לך, אבל מקומן אינו בפורום מוזיקה שחורה. ליאת.

dannnnnna

New member
אין לי כותרת..תכנסי!

אז כשאנחנו מדברות על דברים שלא ממש קשורים זה לא בסידר..אבל משום חצי מההודעות בעמוד מדברות אלייך אישית דברים בסגנון``אהלן תותי מה המצב?`` ובמקרה היותר טוב ``אהלן תותי באתי לראות מה שלום הפורום``..אני לא ממש מצליחה להבין איך בידיוק זה קשור למוזיקה שחורה..כי עם הבנתי נכון (ואם לא תקני אותי) נושא הפורום הוא לא תותי... אלא הוא מוזיקה שחורה!!!! אז אוקי דיסקסנו משהו שלא קשור לפורום ..אז יהיו עוד שתי הודעות שהן לא על מוזיקה ולא עלייך.. thunderfighter צודק..את מתנהגת כמו ילדה קטנה עם צעצוע למחיקת הודעות!! דנה..

תותי-בת

New member
דנה כשאתן מדברות על נושאים שקשורים בשיחות שיכולות להתנהל בצ`אט, כגון שאלות מאיפה את בת כמה וכד` או בהודעות כגון אני מכירה אותך! אז אני אמחק אותן. ההודעות שדיברת עליהן נחמקו, אם הייתי מתנהגת כמו ילדה קטנה עם צעצוע הודעות רבות לא היו פה חביבתי. הנהלת תפוז עשתה את שיקוליה שלה ונתנה לי לנהל את הפורום הזה, לא נאה לך? את מוזמת לפנות למנהלי תפוז, הגישה אליהם מאוד נוחה, מקווה שעזרתי לך בפתירת בעיות עקב ``הניהול הלוקה`` שלי, שזה מה שמובן מתוך דבריך, ליאת.

dannnnnna

New member
רק רצית להוסיף..

שיפה שגם הגבת על זה שאנחנו לא בסדר.. וגם מחקת את כל הודעות ה``מה נשמע תותי``.. חחח... לפחות עזרתי לשמור על הפורום חסר צ`אטים למיהם.. (יא רייט).. סתם.. דנה (נמה דנה קמה -אני מפורסמת אני בכל ספרי הלשון)..

למעלה