למה מוחקים וחוסמים בלי סיבה???

למה מוחקים וחוסמים בלי סיבה???

היום בשעה 3 בבוקר, בקירוב, פרסמתי כתבה לצורך דיון ציבורי בשם ``אלהים מת-יחי סופרמן(האדם הנעלה)`` בפורומים דתיים ואקטואליה. בפורום דתיים נמחקתי וחסמתי תוך 2 דקות מהפרסום בפורום אקטואליה נמחקתי בבוקר בשני הפורומים, בניגוד לתקנון `תפוז` בוצעו המחיקות/חסימה בלי השארת הודעה מטעם המוחק עם סיבת המחיקה ובלי התראה. אני קורא לזה סתימת פיות טוטאליטארית !!!!! מבקש מההנהלה טיפול ממצה בתופעת סתימת הפיות בלי השארת עקבות-ברור מדוע מעדיף המוחק שלא ידעו הגולשים בפורום שבכלל בוצעה מחיקה...-אני קורא למנהל כזה- ``גנב בלילה `` !!!! חוצפה למוחק ובושה לחופש הביטוי !!!

אלהים מת -יחי סופרמן (לשיפוטכם)

א.הדרקון שקרוי `אני מצווה עליך` טוען שכל הערכים כבר הומצאו וכולם בתוכו-לכן לא נוכל יותר להביע את רצוננו. ב.אלהים הוא השערה-אך אל תשערו יותר ממה שהיצירתיות שלכם נותנת לכם. ההשערה חייבת להיות בגבול מה שנתפס אצלנו.האם אפשר לתפוס אל? ג.האם אלהים הוכיח משהו מעולם? ההוכחה קשה עבורו-מה שחשוב בעיניו הוא שיאמינו בו. ד.האם האדם הוא אחד מטעויותיו של האל, או האם האל הוא אחד מטעויותיו של האדם ? ה.האדם בוטח באל כיוון שהתחושה של חוזק ושפע מרגיעה אותו. ו.אדם חושב איננו זקוק להשערה לגבי קיומו של אלהים. ז.אין מספיק טוב ואהבה בעולם כדי שנוכל להרשות לעצמנו להעניק מהם לדברים דמיוניים. המסקנות המתבקשות ------------------------- א.עדיף לחיות בלי אלהים-עדיף להיות האלהים של עצמך! ב.מה יקרה לעולם ביום בו יתברר שאלהים הוא השקר העתיק ביותר שלנו? ג.האלהים הוא הסכנה הגדולה ביותר עבור האדם הנעלה. ד.הכפירה באלהים ובאחריות עליו-זו הדרך היחידה לגאול את העולם!!! ה.פעם היה חילול שמו של אלהים החטא הנורא מכולם, אך משמת אלהים מתו איתו כל החטאים !!!! פ.נ.(שם מלא שמור במערכת)

למעלה