למה מחקתם לי את ההודעה? אני דורש הסבר!

ק ר ח

New member
למה מחקתם לי את ההודעה? אני דורש הסבר!

מישהו קרא מישהי קראה אבל זה אני ואני קטנוני. קראתי,אחלה ספר,כתוב עניינית ועוזר ליישם את "הסוד" באופן הרבה יותר מוצלח מ"הסוד",אני ממליץ בחום. זו ההודעה שנמחקה לי והיא שוב פה,המלצתי על ספר שקשור ל"סוד" והוא יותר טוב מ"הסוד" למה מחקו לי?

ק ר ח

New member
סליחה.

או שהייתה לי טעות במחשב(לא כ"כ נראה לי) או שפתאום ההודעה הזאת חזרה(אתם יכולים לראות אותה למטה באורח פלא). משום מה האפשרות השנייה נראית לי הרבה יותר הגיונית.

kikona126

New member
קרח

מאחר ואין לי זמן לקרוא ספרי העשרה כרגע (יש לי ספר של קרימינולוגיה עם 600 עמודים על הראש...) תוכל לשתף אותנו בתובנות הקריאה שלך מהספר?

ק ר ח

New member
התובנות שלי.

הם לא שלי,הם של הסופר,והספר כתוב בצורה קלה לקריאה עם איך ליישם. לדוגמא:הרבה פעמים אנשים אומרים לעצמם עפ"י הסוד "יש לי כסף" והם בתוך עצמם יודעים שזה לא נכון,זה נקרא תדר שלילי,על מנת לסלק את התדר השלילי הזה צריכים לשנות בתור החשיבה והתפיסה את המשפט,לדוגמא "אני בדרך אל הכסף",או "קל לעשות כסף ואני בדרך אל עשיית הכסף" ואז אוטומטית גם לאני הפנימי שלנו הרבה יותר קל להתחבר ולהבין את זה,ולהביא אותנו אל המטרה. אבל בסופו של דבר ההודעה שלי לא משקפת כלל וכלל את הספר,כי שוב,כמו שאמרתי,הספר כתוב בצורה עניינית וקלה והוא אפילו מספק תרגילים ודפי עבודה,שוב,מומלץ בחום.

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

תודה, של איזה הוצאה הספר? נשמע ממש מעניין.

למעלה