למה מטפלות לא אוהבות כלבים אוף!

למה מטפלות לא אוהבות כלבים אוף!

אני מנסה לשריין לי מטפלת לקראת חזרתי לעבודה ונתקלת בתופעה/בעיה למטפלת אין בעיה עם הילד אבל ברגע שמתברר שבבית יש גם כלב (כלבלב חמוד ונוח למדי) הן מיד נרתעות דיברתי כבר עם שלוש מועמדות והתגובה די זהה האם גם אתם נתקלתן בתופעה? ואם יש לכן רעיונות מה עושים

Eledge

New member
מוזר...

טוב, כנראה שיש להן בעייה רצינית עם כלבים, לוותר על עבודה? בכל מקרה, כנראה שאני בר מזל, כי המטפלת שאני שכרתי אוהבת מאוד את הכלבה הקטנה שלנו, וגם עושה עבודה טובה מאוד.

Eledge

New member
כלבים...

הקשר של ילדיכם עם כלב יכול להוסיף מאוד... שיש כלב ללטף, הילדים רגועים יותר ונחמדים יותר, כמו כן ציונם משתפר... הם יכולים גם להפגין אחריות... אתם רוצים שילדכם יהיה הורה טוב? *Yes!* אז תשיגו כלב, למה? ציונים, התנהגות, אחריות ואיזה יצור פרוותי ומתוק שאתם תוכלו ללטף בשעות הפנאי... *?Why the bother* טוב, עדיף לתת לילדכם לטפל בו, אבל אתם תוכלו לתת לו דוגמה וגם להנות מהסיפוק שעל פני כלבכם! *!I want it now* תמהרו לכלבייה הקרובה ותבחרו לכם כלב! אל תהיו בררניים, תעזרו גם להציל חיים, כל כלב מתוק וקל לשליטה, אתם לא צריכים לבחור רוטווילר כמובן! *!I´m going to the doggy pound* ...You should

מטפלות ובעלי חיים

בין המטפלות, כמו בין כל בני האדם, ישנן אוהבות בעלי חיים וכאלה שאינן אוהבות. יתכן גם שחלקן נרתעות מחשש שהימצאות כלב או חתול בבית מטיל עליהן אחריות נוספת - גם לגבי הכלב או החתול וגם לגבי התינוק ושלומו. בכל מקרה- כאשת מקצוע וכמי שרואה מטפלות רבות מאד- אני מציעה לך , כבעלת כלב בבית וכמי שמעונינת בוודאי לפתח קשר חיובי בין התינוק שלך והכלב, להעסיק מטפלת אוהבת כלבים בלבד (בנוסף, כמובן, על כל תכונותיה המתאימות האחרות ועל התאמתה לתינוק הספציפי שלך). בתהליך אבחון והתאמה של מטפלות פרטיות - זהו אחד הפרטים הרלבנטיים שיש לבדוק. בהצלחה. דרורית אמיתי-דרור.

ליאת12

New member
תגובה

לדעתי אנשים שנרתעים או שונאים בעלי חיים עדיף שלא יטפלו בילדים

אלה_ה

New member
מה עושים? מוצאים אחת שאוהבת כלבים

אבל מהנסיון שלי אפשר גם לחנך מישהי שהיא לא מקרה קשה. יש כאלו שפשוט לא רגילות לכלבים ויש להן רתיעה אינסטינקטיבית אבל אם את מסבירה שהוא לא נושך ומפגישה ביניהם בצורה מבוקרת את יכולה ללמד אותה אולי לא לאהוב אותו אבל לסבול את נוכחותו. האהבה כבר תגיע עם הזמן. ואם לא-ההפסד כולו שלה..

mnirit

New member
נתקלנו באותה התופעה

מישהי שבהחלט שקלנו להעסיק אותה לא הביעה התנגדות לכלבה לאחר שהבטחנו שהיא ישנה כל היום (מה שנכון פדלאה רצינית). אבל זה לא יצא לפועל מסיבות אחרות. בכל אופן, באמת לא נתקלנו באף אחת שאוהבת כלבים וגם ילדים. מוזר?!

דסי אשר

New member
מוחה -מטפלות וכלבים

הי, מוחה, אבל עם הרבה חיוך, על ההכללה. אני מפעילת משפחתון, מאד אוהת כלבים והכי כמובן את פרלה הדלמטית שלי. גם ילדי המשפחתון מאד אוהבים אותה ונקשרים אליה. אני מאד אוהבת ילדים במיוחד קטנים קטנים, תינוקות ופעוטות, אבל הכי את הילדים הפרטיים שלי, בן-29, בת24. אני מכיר הכמה מפעילות משפחתונים נפלאות שיש להן כלבים. והיום סיפרה לי, ממש בעצב ובעלבון, כמו עלבון של אמא, אחת המטפלות שיש לה כלבה קטנה, וותיקת המשפחתון ואהובת הילדים, שאם שעמדה לרשום את בתה למשפחתון, פתאום ראתה את הקטנה, ואמרה שהיא לא תרשום את הילדה שלה למשפחתון בגלל הכלבה. הייתם צריכים לראות את העלבון של המטפלת. דסי

למעלה