למה מידענות למה

tulie

New member
למה מידענות למה ../images/Emo3.gif

למה באמת? מה הסיבה שבחרתם ללמוד דווקא מידענות או ספרנות ולא משהו אחר? בגלל עניין בתחום? סקרנות? נסיון? אני כבר אוסיף את שלי בהמשך :)

סיבה טובה

תמיד רציתי להגיד שששששששששש!!! באופן אסרטיבי וסמכותי אז באתי ללמוד מהמומחים- הספרנים

וזהו ../images/Emo4.gif

מה
באמת אין לאף אחד פה סיבה טובה למה הוא/היא לומדים מידענות
כולם נמצאים פה סתם
קשה לי לקבל את זה
חברים תתעוררו
ובוא נשמע אתכם קצת

o l p

New member
לי נראה

שהמקצוע מעניין מאחר והוא משלב תחומים שונים (פסיכולוגיה, תכנות בסיסי, שיווק, בבליותרפיה וכד' - כמובן שתלוי איך ומי מעביר את החומר). כמו כן נראה על פניו כי התחום די פתוח מבחינת מגוון האפשרויות, מאחר ובתיאוריה כל חברה רצינית אמורה לעסוק בניהול ידע ולהעסיק אנשים שמתמחים בכך. בפועל מסתבר שהמצב בעייתי, מאחר והחברות שמחזיקות מחלקות לניהול ידע, רבות מהן עוסקות במדעי החיים ולכן מעדיפות אנשים מהתחום (לפחות בעלי תואר ראשון בתחום) בכל אופן ללמוד לתואר שני ולהשאר ספרן בסיפריה רגילה (ללא משאבים אלקטרוניים ובד"כ ללא תמורה כספית הולמת) נראה לי אישית בזבוז, אך כמובן שלפעמים אין ברירה, ובאין ציפור שיר....

tulie

New member
אני מסכימה

גם אני התחלתי להתעניין בתחום מתוך המגוון. אני התחלתי בעיקרון בעבודה במרכז מידע לפני שממש ידעתי מה זו מידענות וככה חפרתי קצת ולמדתי על מה שיש לעשות והתעניינתי בזה והחלטתי ללמוד. אני באה בעיקר מהתחום של חיפוש באינטרנט ומאגרים אבל לומדת כל הזמן על דברים אחרים חוץ מזה. אני אישית נורא אוהבת לעשות קצת מכל דבר ועבודה עם האינטרנט אז זה די יצא לי מתאים. חוצמזה צריך לבחור איזשהו מקצוע לא? הלוואי שכל חברה תשתמש במידענים כשהיא צריכה אותם ולא תחפש (מה שכבר ראיתי) פקידה שיודעת לחפש/לארגן וכו'

למעלה