למה מייחסים למיכאל חוסר אינטלגנציה

kill bill 3

New member
למה מייחסים למיכאל חוסר אינטלגנציה

בנוגע למיכאל כדי לגדל כלב צריך לאהוב כלבים ואנשים רבים שמגדלים כלבים או כל בעל חי אחר הם אנשים חמים ורגישים.

pomelit

New member
ממש לא

הוא מתנהג בצורה מאוד גסה, אבל הוא רחוק מלהיות טיפש, וכמו שראינו בפעם הראשונה שפגשנו אותו, הוא גם משכיל יותר משאפשר להניח.

giladon2

New member
זה מעניין מה שאתה אומר

וזה מאוד ברור שהדמות של מיכאל מוצגת כבנאדם מאוד פשוט, מיושן ואפילו פרימיטיבי ושובניסט בנוסף לכל הצרות, אבל יש לי הרגשה שהוא עוד יפתיע ואני מקווה שנראה גם ממנו טיפה יותר עומק . . .

אני חושב שיש פה דיסאינפורמציה...

"ערס" זו מילה לא קיימת, הכוונה שלה בעברית היא שלוך. חלק מההוויה שמביאה בנאדם לשלוכיות, היא חוסר האינטיליגנציה שלו.

שרונסקי

New member
צריך לבדוק אם שלוך זה ערס

נראה לי שלוך זה הפוך, לא? מין מפוזר כזה, מרושל, בעוד ש'ערס' בא עם נוכחות גורמטים סימבוליים (כמו המסטיק שלו, הישיבה שלו, צורת הדיבור הלא מכובדת), ללא קשר להשכלה ואינטיליגנציה. כלומר, הרבה פעמים יש קשר, אבל לא הכרחי.

שלוך זה לא ממש מפוזר...

שלוך זה בנאדם שמתנהג בחוסר תרבות, הגדרת את זה טוב "צורת הדיבור הלא מכובדת", התנהגות לא ראויה כלפי אחרים.

../images/Emo45.gif ערס אינטליגנטי

זו הגדרה מתאימה בשבילו, לדעתי. שלוך זה משהו שונה לגמרי מערס. ערס- פרֵיח (המלה בערבית) שלוך - "זרוק" (מלה באידיש). גם ערב וגם שלוך אלו ביטויים של שפה מדוברת לאפיון של התנהגות *חיצונית* כלשהי (בגדים, צורת דיבור וכו'). אינטליגנציה זו תכונה *פנימית*. כלומר, הן ערס והן שלוך יכולים להית אינטליגנטיים או לא אינטליגנטיים.

לא נכון...

אני אשבור את דבריך, ערס זו תכונה פנימית, והיא אומרת שלוך. שלוך אולי במקור זה זרוק, אך היום כשאומרים שלוך, הכוונה שונה. אין קשר לצורה החיצונית (למרות שזה מתבטא גם בזה בסופו של דבר, עקב צורת ההתנהגות). "איזה שכנים שלוכים יש בקומה 4", אף אחד לא מתכוון שהם זרוקים. ערס/שלוך מתאפיין בצורת התנהגות לא מתורבתת.

אתה תשבור את דבריי?

זה ביטוי קצת אלים בשביל להגיד שאתה לא מסכים אתי על הגדרה של מלה, הלא כן? הגדרנו כל אחד את המלים כפי שהוא מבין. עכשיו כל קורא יחליט מה דעתו (ואם הנושא הזה בכלל חשוב).

הגדרה יפה אך לא נכונה...

זה כמו "כולם" כיום, שבמקור אומר - כל הם, והיום משתמשים בזה במקום הכל. שלוך זה דבר רע, בעוד מפוזר לא. אני מכיר הרבה אנשים מפוזרים, ואם אני אגיד להם את זה זה לא יעליב אותם כלל. זה מעליב להגיד למישהו "שלוך"

Palmer3

New member
לי נראה..

שהוא בעל אינטילגנציה גבוהה שהוא מנצל בעיקר בשביל עצמו ופחות בשביל הסביבה. הוא מתנשא בצורה מסוימת מה שכנראה גורם לו להיות מעט אנטיפתי וגס לסביבה. מישהו הבין את מה שניסיתי להגיד?

לא חובה

אני מכירה הרבה בעלי כלבים.. שהכלב בשבילהם הוא תחליף לחרא יחסים עם אנשים מהסביבה

למעלה