למה מייקל הטריד את בוי ג'ורג' ?

למה מייקל הטריד את בוי ג'ורג' ?

אתם מוזמנים לקרוא כאן . מזל טוב לריני דרך אגב

g a g a

New member
זה נשמע כמו בדיחה נורא לא מוצלחת

איפה מייקל ג'קסון ואיפה בוי ג'ורג'
הרשו לי לגחך

את רשאית לגחך ככל העולה על רוחך

היה כתוב בעיתון. לא אני המצאתי. למייקל יש חברה שמייצגת אותו בארץ, והיתה לה הזכות לתבוע דיבה אם זה לא היה נכון.

אין ביננו ויכוח על אמיתות הכתבה

אני ציינתי שזה מהעיתון ולא מהראש שלי, כי הרגשתי אשם במשהו רק בגלל שמצאתי לנכון להביא את זה לכאן.

g a g a

New member
תרגום של כתבה מצהובון בריטי = בדיחה

ואם אתה בוחר להאמין לדברים הנכתבים בצהובונים [ועוד בבריטניה!!!] - שיבושם לך. אנחנו מספיק למודי ניסיון כדי להבין ש90% מהדברים שנכתבים בצהובונים הם הבל הבלים

VAMPhantom

New member
שמול'ד... למה לא לדייק?!;) במיוחד כ...

מנהל קומונה של ג'ורג', אתה אמור לדעת יותר מאחרים, גם בתור יחצ"ן ועוד, שרצוי מאוווד לדייק ולא להקפיד לשים דגש דווקא על צהובונים ודומיהם... תודה שלא ציפית לתגובה הזו שתהיה בהמשך... אך מה לומר?! איזה מזל... שיש מישהו שהיה עוד חי בתקופה ההיא, בכדי לשים מס' דברים על דיוקם?!;) 1- הכתבה שכה התפהרת לפרסם, שנלקחה מהעיתונות הישראלית דאז, היא תירגום של כתבה דומה, שנכתבה בזמנו בעיתון צהובון בבריטניה. 2- השיר CLAUSE )NO28( ,כידוע או לא, מרגרט טאצ'ר היתה מאווד "אהובה" על הבריטים דאז, לכן לא מעט אומנים התאגדו יחדיו ובנפרד ושרו כנגדה (בין-היתר גם בוי ג'ורג', שנכנס גם לקטע הפוליטי, ויש עוד דוגמיות לשירים כאלו שלו) 3- הקליפ הנוסף שהוספת, "הביא במיוחד כפיל/חקיין"?!;) האם זה רק אני או שגם שמתי לב לחקיינית של מדונה דאז ועוד מס' חקיינים?!;) על כך מדובר בקליפ, אסופה של חקיינים... (חרשתי מספיק בנושא, המשך יום נפלא ופליז, שמול'ד, לדיין;) בנוגע לתביעת דיבה, אם מייקל היה תובע דיבה על כל פיפס שיצא בזמנו... חחחחח לא אמשיך כאן, מאמין שרבים יכולים לענות על כך;)

קראתי את הודעתך המלומדת

וזה לא שהבנתי ממנה הרבה. מצטער. אתה מאשים אותי בחוסר דיוק ? למה ? זה לא אני שכתבתי את מה שקראת ! זה לקוח מ"להיטון" שהיה בעבר מגזין הפופ לנוער הראשי והחשוב ביותר של ישראל. אני רק השליח שהביא את הכתבה לכאן. כמה שאלות ותהיות יש לי : - אתה טוען שהכתבה הזאת מתורגמת מעיתון אנגלי. אני מסכים איתך. אבל איך זה פוגם באמינות שלה או שלי ? רוב כתבות המוזיקה הזרה בארץ מתורגמות מהעיתונות בחו"ל. אבל זה רק מחזק אותה ולא מערער את אמינותה. - מה קשורה מרגרט תאצ'ר ? - מה הקשר למדונה ? אני חייב לפרט את שמות כל משתתפי הקליפ ? גם 2 אחיינים של ג'ורג' מופיעים בקליפ ולא הזכרתי אותם. אז בגלל זה אני "לא מדייק" ??? בקיצור ידידי. נתקלתי בכתבה הזאת והעלתי אותה לכאן, על הדרך הכנסתי עוד 2 קליפים עם הקשר למייקל ג'קסון.. מן הסתם חשבתי שזה יעניין גם אתכם והבאתי לכם קישור. בכל זאת אתם הפורום שלו. לא תכננתי לפתוח חזית נגדך, אין לי עניין להתווכח איתך בכלל. לא מכיר אותך ולא מתעניין במיוחד במייקל, למרות שאני אוהב המון שירים שלו. זהו ! תאמין או לא תאמין. היה או לא היה - לא מעניין אותי. רק סרקתי משהו מהעתונות. ערב מקסים לך.

VAMPhantom

New member
בוא באמת לא נרחיב ת'ענין יתר על המידה...

לא אחזור על המלים שרשמתי בקומונה, בוא רק נסגור ת'ענין, שתמיד אפשרי לפעמים לדייק!;) ותמיד נשמח לקרוא כתבות נוסטלג'יות מ"להיטון";) ומעוד שבועונים של העבר... אגב, בנוגע לענין האחיינים של ג'ורג' והקליפ השני, זה אחד הקליפים האהובים עלי;) וכי למה?! עוד קליפ בו נאספים חקיינים/כפילים של אומנים רבים ביחד, יש קליפ חביב דומה גם ל-SIMPLY RED

VAMPhantom

New member
עדכון חם!../images/Emo6.gifנמצאה הכתבה../images/Emo124.gif

הכתבה המקורית שעוררה ת'דימיון של הצהובונים, נמצאה
ומה רשום בה באמת?! בוי ג'ורג' חשש כביכול, שמישהו עם קול דומה התקשר פעם אחת וביקש לשוחח עימו!
זה הכל! מכאן זה הגיע לצהובונים ומה הם עשו בכתבה הזו? מטעמים!
מייקל הטריד את בוי ללא הפסק, שגרם לו (לבוי) לבקש מההפקה שלו שלא יענו לטלפונים כלל... (איזה דימיון, אה?!;)

למעלה