למה מין ואהבה חייבים ללכת ביחד ?!

למה מין ואהבה חייבים ללכת ביחד ?!

היי טל !!! אמנם כתבתי על זה בעבר אך שוב זה מטריד אותי: אני לא יודע מה לעשות. רגשית אני באמת נמשך לנשים, והייתי רוצה שתיהיה לי בת זוג אישה , אני אוהב נשים ברמה של אהבה + רומנטיקה קלה (נשיקות, התגפפויות, מין קל שבא ממקום של אהבה ורומנטיקה) אך לא ברמה של תשוקה מינית. לעומת זאת, מינית אני נמשך לגברים. כשאני עם אישה אני רוצה להיות הגבר ביחסים הרומנטיים. או אולי גבר נשי... כשאני עם גבר במין, אני רוצה להיות האישה. בשני המקרים אני אוהב שיש את 2 המינים (גבר ואישה ) . כשבמין אני אוהב להיות האישה (ואיתי נמצא גבר) וביחסי זוגיות אני אוהב להיות הגבר (ואיתי נמצאת האישה) זה גורם לי לקונפיקלט גדול, כי לפי מה שאת יכולה לקרוא אני רחוק מלהיות הומו (בשני המקרים אני לא מפנטז על עצמי ביחסים בין שני גברים). ובפועל אני חי כ-הומו. אני לא יודע עם מי למצוא זוגיות. אני מרגיש שאם אני אחייה עם גבר אני משלם מחיר , ועם אני אחייה עם אישה אני משלם מחיר. אני לא מבין למה אצל רוב האנשים סקס ואהבה חייבים ללכת לאותו המין/מגדר. למה לא יכולה להיות הפרדה בניהם? הייתי נורא רוצה למצוא בת זוג שתקבל אותי כהומו נשי (אולי אפילו קצת טרנסג'נדרי), ושיהיה לה את ההפרדה - כמו שלי יש- בין אהבה לסקס. (כלומר תאהב אותי ותרצה להיות איתי במגע של רומנטיקה-אהבה-מין קל- אך שתקבל את זה שתשוקה מינית חזקה יש לי לגברים) אני לא מכיר אנשים שיש להם הפרדה שכזו. כל העיניין הזה איתי מאוד מבלבל, אני לא יודע לאיזה זרם אני שייך שייך (אם ניקח לדוגמא של הפורומים בתפוז בנושא מיניות): אני מרגיש שייך לאסקסואלים (כי אני אוהב נשים אך לא רוצה לקיים איתם יחסי מין), להומואים (כי בפועל אני זכר שנמשך מינית לזכרים-גברים) , ללסביות (כי אני גבר נשי שאוהבת נשים), לדומיניים (כי אני נמשך/אוהב את 2 המינים, כי 2 המינים חשובים להם), לטרנסיות (כי אני אוהבת להיות אישה ביחסי מין), לנשים סטרייטיות (כאמור אני אישה שנמשכת לגברים), לגברים סטרייטים (בסופו של היום, אני רוצה להיות זכר (גבר) שחי עם בת זוג אישה) זה נורא נורא מבלבל, ואני באמת לא יודע איפה למצוא את עצמי... אשמח לתגובתך.. תודה רבה

מין אהבה והגדרות אחרות

אהלן, יש מגוון הסברים אנתרפולוגים, סוציולוגים, פסיכולוגים מרקסיסטים ופמיניסטים לשאלה שלך של איחוד מין ואהבה ברמת החברה, אך זה פחות רלוונטי לפורום זה ואני אתן קצה חוט במישור של אדם-בתוך-חברה. האבחון שלך של מה המיינסטרים הוא נכון, השאלה, וזו שאלה שלא רלוונטית רק אליך אלא לעוד אנשים שלא מוצאים עצמם בהסדר הנפוץ, היא איפה וכיצד יוצרים את המרחב הבטוח האישי שלך להיות מי שהנך כאדם גם אם זה לא כלל הקונצנזוס ולעיתים אף רחוק מכך. בנוסף כשמרגישים מתאימים לשלל הגדרות אפשר בהתאם לאיך שמרגישים כתוצאה מכך: א. אפשר להחליט לצלול לתוך המגוון לחגוג ולהנות מרב הגוניות ולעבוד על גילוי ניואנסים נוספים. ב. אפשר להחליט שהגדרות נועדו לסייע לנו, הן אמצעי לא מטרה, לכן ממש לא נורא אם שום הגדרה לא יושבת עלינו בול, זה אמצעי קיטלוג, הרבה 'יוצאים מהקוים'. הנך UNIQUE, אפשר להסתובב בעולם כ'נים ולא נם' יחודי/ת ולחפש א/נשים נוספים/ות שאיתם מתחברים על רקעים שונים. ג. מרחב האפשרויות קיים זה לא אומר שצריך להתקיים בכולו במקביל. אני אתן דוגמה פשוטה יותר - אם ביסקסואל נמשך גם לגברים וגם לנשים ונהנה גם מקשרים מינים קצרים וגם מקשרים ארוכים, זה לא אומר שבו זמנית הוא צריך בכל נקודת זמן לפחות ארבעה בני זוג - גבר לקשר מיני, גבר לקשר קבוע, אישה לקשר מיני, אישה לקשר קבוע, אחרת הוא מפסיד. אם דעתך עדין אינה נוחה, אולי כדאי לחשוב על פורמט מעמיק יותר שיאפשר לך מרחב בטוח לבירור.

למעלה