למה מכבי הפסידו? כנסו ותראו

למה מכבי הפסידו? כנסו ותראו

ניתוח פשטני של הרבע האחרון מראה על 5 איבודי כדור מיותרים למכבי, מוריס, קאמינגס אליהו ושארפ איבד פעמים, הוא גם עשה עבירה מיותרת שעלתה לנו בדם, פייזר וביינום עשו כל אחד עבירת תוקף, השניה של פייזר בויימה ע``י פניני! נשרקה עבירה למוריס שכביכול עשה על ארנולד, כולם ראו שלא היתה נגיעה, מסקנה: השופטים לא אובייקטיבים! לדעתי 2 השחקנים הגרועים הם בינום ושארפ, האחד מאבד כדורים וסתם עושה עבירות, השני דקה לפני סיום עושה עבירת תוקף שמכריעה תמשחק

דריק שארפ

זה השחקן היחיד שבחיים אני לא יאשים אותו הוא נשמה ועשה יותר מידי בשביל מכבי במיוחד אחרי השלשה המפורסמת בחיים אני לא יגיד שהוא אשם והשלשה אז שווה 10 גביעי קרטון של הליגה הישראלית

דרק שארפ חיסל תקרירה שלו

אני זוכר גם זוכר את השלשה המפורסמת, זאת שהפכה אותו לקפטן.. בכ``א בגמר לדעתי הוא גרם למכבי להפסיד את המשחק, 2 איבודי כדור ועבירה טפשית, אני היתי שולח אותו לספסל או הביתה

אם היה אפשרות

לבחור בין השלשה שלו לזה שהוא יגרום להפסיד 5 גמרים בארץ עדיין הייתי בוחר בשלשה שבזכותה יש 2 גביעי אירופה רצופים

מוסיף לכבוד-דרק שארפ שחקן ענק!!!

אני מאוד אוהב אותו וכמובן כמו שאמרת פיני גרשון צריך לשלם לו משכורת חודשית!!! לגבי המשחק לקח לי זמן להתאושש...אני חייב להגיד שלקחתי את זה קשה,יש לי ציפורן חודרנית ברגל ימין......המון מזל טוב לדן שמיר....הוא לקח הימור ענק ברבע האחרון וזה הצליח לו(ההשתוללות של השחקנים על כל המגרש+48 עבירות שנשרקו לזכותם), צביקה לא הגיב נכון,לדעתי....

קאטי22

New member
בחיי!

יש לך זכרון קצר!! שארפ הנשמה והלב של מכבי שבזכות המכביזם האין סופי שלו,ההגנה , השלשות האדירות הוא ירש ובצדק את תפקיד הקפטן! לכל אחד יש ימים קשים ששום דבר לא הולך! אבל לדבר על שארפ בצורה כזאת זאת חרפה! אני מתביישת כשאני קוראת את זה!

כל כוכב בסוף מתרסק, הוא כבר בן 36

ורואים את זה עליו ובצורת המשחק שלו, מגיע לו לדעתי אפילו פסל אישי מזהב על תרומתו למכבי, אבל אין מה לעשות לכל התחלה יש סוף, הוא משחק כמה דקות בודדות מכריעות(רבע רביעי) ובמקום להוכיח את עצמו הוא מוכיח שהוא כבר לא ``עצמו``

למעלה