או שתציג להם יפוי כוח נוטריוני שאתה יכול לפעול בשמהאמא שלי לא דוברת עברית ולא יכולה לתקשר עם שירות לקוחות של מפעיל סלולרי. כאשר התקשרתי מטעמה לשירות לקוחות הם אמרו לי שהם נותנים שירות רק לבעל הקו.
אין להם דוברי שפה שאמא שלי מדברת.
מה לעשות?
תאמר לנציג שהיא לא דוברת עברית והיא נמצאת לידך ויכולה לאשר לו טלפונית שאתה מדבר בשמה גם אצלי הטלפון והטלביזיה רשומים על שם אשתי אך אני מטפל מול החברות כשהם לא מוכנים לדבר איתי אני אומר זאת ומעביר לה את הטלפון היא מאשרת ומחזירה לי, יש גם חברות שמנהלות את השיחה בצ'ט ואתה יכול לכתוב בשמה, אם זה לא יעזור - העבר אותה לחברה שרותית יותר.אמא שלי לא דוברת עברית ולא יכולה לתקשר עם שירות לקוחות של מפעיל סלולרי. כאשר התקשרתי מטעמה לשירות לקוחות הם אמרו לי שהם נותנים שירות רק לבעל הקו.
מה לעשות?
להיות לידה ולהתקשר יחד / למלא טופס ייפוי כוח (לא צריך נוטריון).אמא שלי לא דוברת עברית ולא יכולה לתקשר עם שירות לקוחות של מפעיל סלולרי. כאשר התקשרתי מטעמה לשירות לקוחות הם אמרו לי שהם נותנים שירות רק לבעל הקו.
מה לעשות?
טופס יחודי לכל נותן שירות? למשל אם מדובר על בזק, אז צריך לבקש מבזק עצמם את הטופס והם שולחים?למלא טופס ייפוי כוח
עבדתי בעבר בשירות לקוחות של חברת תקשורת, אכן היה טופס למשלוח בדואר/פקס (כיום אני מניחה שאפשר למלא באתר או בשיטה דיגיטלית קצת יותר מתקדמת) ומובן שמיופה הכוח הופיע במחשב. למיטב זיכרוני בעיקרון אפשר לשלוח ייפוי כוח בניסוח "חופשי" גם בלי טופס והוא אמור להיות תקף משפטית, אבל לא כדאי להסתבך.טופס יחודי לכל נותן שירות? למשל אם מדובר על בזק, אז צריך לבקש מבזק עצמם את הטופס והם שולחים?
ואחרי שזה מולא ונשלח, האם זה מופיע לנציגים במחשב בסעיף מסוים?
אולי את לא יודעת, אבל אני שואלת. אם יש פה עובדי שירות לקוחות - מה טוב.
ברור שלא יכולים לתת לך לקבל החלטות, היא הלקוחה ולא אתה.אמא שלי לא דוברת עברית ולא יכולה לתקשר עם שירות לקוחות של מפעיל סלולרי. כאשר התקשרתי מטעמה לשירות לקוחות הם אמרו לי שהם נותנים שירות רק לבעל הקו.
מה לעשות?
אז תשאל איך לתת ייפוי כוח בלי טופס...@trilliane @ב ר ז י ל י דיברתי עם הוט מובייל והם אומרים שלא קיים אצלהם טופס ייפוי כוח.
אמרו מבית משפט.אז תשאל איך לתת ייפוי כוח בלי טופס...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.