למה מצאתי את הפורום הזה רק עכשיו

yoyoyoo

New member
למה מצאתי את הפורום הזה רק עכשיו ../images/Emo2.gif

אני לומדת בבר אילן,ומחפשת כבר כמה זמן חבורה או קבוצה לא מקצועית שמשחקת כדורגל לכיף. אני לא יודעת איך זה באונ' אחרות,אבל בבר אילן יש קבוצת כדורגל לגברים אבל לא לנשים, בקשר לקבוצת כדורסל היתה קיימת רק של גברים ואני הקמתי את הנשים,וזה ממש מתסכל שלספורט נשים אין מקום שם. אני אשמח אם יהיו מעוניינות

מור שלז

New member
איזה יופי שמצאת את הפורום הזה

ןכל הכבוד על ההקמה של קבוצת הנשים. ספרי עוד קצת פרטים: איך? מתי מתאמנים? מה עושים? אני לא חושבת שיש לנו כאן עוד שחקניות כדורגל, אבל יש הרבה מן המשותף בין תחומי הספורט השונים. גילינו שכנשים אנחנו מתמודדת עם אותם קשיים, אתגרים, תסכולים, וגם נהנות לחלוק את ההצלחות הקטנות (והגדולות) שבדרך... אגב, סתם מתוך סקרנות: איך באמת מצאת את הפורום שלנו?

yoyoyoo

New member
תודה

הי, האמת שאני לא שיחקתי בקבוצה השנה,רק שנה שעברה,בגלל עומס לימודים מטורף
. זה התקדם משנה לשנה,בשנה הראשונה שיחקנו,אימונים פעם בשבוע,שנה שעברה הם כבר שיחקו בליגה (היו כמה ניצחונות יפים) וטורנירים.עוד פרטים..זה מיועד לסטודנטיות מבר אילן, הם מפרסמים בכל תחילת שנה,פירוט של חוגים, נרשמים,אגודת הסטודנטים יוצרת קשר עם מי שמעוניינת,ויש כמה ימי מיון לקבוצה.ההשתתפות בקבוצה היא חינם. שיהיה בהצלחה למי שמנסה! תפוז פירסמו את הפורום הזה בפורום לימודים שלי לשמחתי

למעלה