למה מתחפשים הקטנטנים???

למה מתחפשים הקטנטנים???

שמחה לפתוח כאן שירשור תחפושות רלוונטיות לקטנטנטים שלנו שאולי בעקבותיו, אם מישהו צריך תחפשות , תוכל להיות חלופה ביננו.... מה אתם אומרים? תמיר רוצה להתחפש לארנב,,,,, מי עוד?

פרלמנים

New member
יש../images/Emo70.gif שרשור כייפי ביותר../images/Emo148.gif

נראה לי שאנחנו עדיין לא נעשה תחפושת לדניאל, כי אין לנו ממש לאן ללכת איתו עם תחפושת, אבל אם ייצא לנו אז אולי נשים לו איזה כובע או משהו... אז אני לא יכולה לתרום כלום אבל מחכה כבר לשמוע מה הגדולים יותר עושים לכבוד החג הכי כיפי בשנה! חובה לצרף תמונות להשווצה! אין כמו פורים.
ג'סיקה

ליבי א

New member
אנחנו כנראה נתחפש ל...

מיני מאוס או לטיגר. היא רוצה להתחפש אבל היא עדין לא מוכנה למדוד אז אני מקווה שזה יהיה לה טוב.

sigis7

New member
זהבה ו...../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif../images/Emo85.gif

יש לי בת קצת יותר גדולה מנגה, ומכיון שזה גיל באמת לא פשוט עם כל התחפושות המציקות ובנוסף יש לה תלתלים זהובים, אז אנחנו נחפש אותה לזהבה. כ"כ פשוט! אהוב עליה הרעיון של שמלה שבתית כזו ושלושה דובונים מחובקים ביחד, וכ"כ נוח לאמא שלה לבצע...

תחיצ

New member
שנה שעברה - מלאכי "התחפש" לגולש

קניתי לו אוברול של surfer, לקחנו מהשכנים סקייטבורד, וצלמנו אותו עם הדניס. לפחות אנחנו נהננו...

טאניוש

New member
מה שאמא תחליט ../images/Emo196.gif

שנה שעברה הוא היה נמר הכי חמוד בעולם. הוא לא הלך עדיין, זחל בכל השכונה, ונראה ממש ממש נמר, אצרף תמונה מהבית. השנה מחפשת משהו שלא יציק לו בגן (ולא ידרוש מהמטפלת מאמצי על כדי להחליף חיתול).

sigis7

New member
עכבר

טרינינג אפור . לוקחים סמרטוט חדש כמובן, בצבע ורוד, כזה שמנגבים איתו את השיש, גוזרים בטן אליפסה רחבה, עם סקוטש דביק מחברים לחזית הסווטשירט ובסוף פורים פשוט מסירים את זה ללא שום סימן.זנב מגרב אפורה שלך, מגלגלים וטיפה תופרים,לאורך, וזה באמת לא עבודה, אפילו לידיים שמאליות, מחברים בטוסיק, וגם זה יורד בלי בעיות בסוף פורים. בכפר השעשועים ובכל מקום אחר, יש לקנות קשת עם אוזניים פרוותיות אפור/ורוד לעכבר ו...פורים שמח!

תחפושות לקטנטנים

אליעזר שלמה קטן מידי להתחפש (שלושה חודשים),אבל יש לי למי שרוצה להשאיל, נמר שחור צהוב, דב פנדה שחור לבן, ליצן לקטנטנים, פ ו ר י ם ש מ ח ! !

למעלה