למה מתכוונת המשוררת

billc

New member
למה מתכוונת המשוררת

בכרטיס שלה היא מציינת שהיא "high maintenance" בדרך כלל אני יודע שזה הפוך...האם זה אומר שאני צריך להשקות אותה 3 פעמים ביום?

Vdrums

New member
JDATE? ../images/Emo8.gif

תשקה אותה באספרסו 3 פעמים ביום, סיבוב בMALL בצהריים, ופינוק בג'קוזי לעת ערביים.

מה שהיא בעצם אומרת...

זה לא חשוב.. מה שאתה צריך להבין זה: אזהרה!! סכנה!! לא להתקרב, לא לגעת! לא מבין? צריך יותר מידע? חפש באינטרנט ערך JAP.

Dublinoa

New member
למה בחורה שמחפשת מישהו...

בהנחה שזה מאיזה אתר הכירויות, תשים כזו אזהרה, סכנה, לא לגעת

saritoosh22

New member
כדי שהבחור יבין את עצמו,

אם הוא לא הטיפוס החזק שמסוגל להכיל שלא יתקרב ואם הוא כן אזי הוא הגיע למקום הנכון. ואגב, אם גבר היה כותב על עצמו שהוא high maintenance זה היה לגיטימי משהו, כי ההתייחסות החברתית היא שגברים הם high maintenance וילדים קטנים שמחליפים אמא אחת בשניה, רק שהשניה היא יותר משוכללת, צעירה, לעיתים אף יפה יותר. ואישה כשהיא high maintenance אז הגברים מיד מרימים סרנות, אזעקות, מדברים על פתחי מילוט ונכנסים להתקפי פאניקה קשים.

saritoosh22

New member
כן, זה אומר שאתה צריך לומר לה

אני אוהב אותך כמה פעמים ביום, להחמיא לה איפה שצריך, לפרגן לה, לתמוך אותה ברגעים קשים, לעשות פעולות של אהבה ולא רק להגיד "מה זה לא ברור לך שאני אוהב, אני איתך הרי לא?", להקשיב לה באמת ולא רק להנהנן בכאילו, לא לקרוא עיתון בארוחת בוקר ולא לצפות במשחק בזמן ארוחת ערב, להפתיע אותה בפינוקים קטנים, להכין לפעמים ארוחת ערב ומסג' מפנק, להבין שכשאתה נותן אתה לא פראייר אלא בעצם זה שמקבל. קשה נכון? קשה להיות גבר...........

joojooj

New member
אז מה שאתה מנסה "לרמוז בעדינות"

שגם את שייכת לקטגוריית ה"HIGH MAINTENANCE"? ואני חושב, TO EACH HIS OWN

saritoosh22

New member
אם היית קצת יותק ותיק בפורומים

היית יודע שאני לא שייכת לאסכולת הרומזות. אני מאלו שאומרות הכל בנועזות. אני לא high maintenance, אני אישה שלא מפחדת להיות אישה, שלא מפחדת להרגיש כזו, שלא מפחדת להראות פגיעות בעולם שדורש ממנה מחוספסות, שלא פוחדת להיות שבירה. יש גברים שיאמרו עליי שאני high maintenance והבעל שליאומר שאני הכי מיוחדת והכי נפלאה ושככה הוא אוהב אותי, אמיתית בלי מסכות ובלי העמדות פנים.

Mירב

New member
אני חולקת על הפרשנות שלך

מההיבט של האמריקאית הממוצעת, High Maintenance פירושו אך ורק גשמי, בעוד את שמת כאן בעיקר דברים רוחניים... לפי מה שאני יודעת, נשים (ובהחלט לא רק יהודיות!!!), המגדירות עצמן כ-H.M הן אלו שאונות המון בגדים, איפור, מניקור, פדיקור, מספרה, ניתוחים פלסטיים........... וכדומה!

saritoosh22

New member
ואיפה בדיוק הבעיה?

תחזוקה גשמית היא הרבה יותר קלה מזו הרגשית/רוחנית. כמי שקונה המון בגדים, איפור,מניקור ופדיקור, טיפולי פנים (תודה לאל הטבע חנן אותי אז ניתוחים פלסטיים לא ממש ברשימה שלי), זה החלק הקל של high maintenance, כי זה בסך הכל כסף. החלק שמצריך השקעה הוא החלק שעליו אני מדברת.

Mירב

New member
טוב אז אני אסביר לך אחרת:

גם בחורות שהן לא High Maintenance עדיין רוצות את התחזוקה הרגשית/רוחנית! 'בנת?

saritoosh22

New member
טוב, גם אני אסביר לך אחרת,

אני מסכימה איתך אם לא הבנת עד עכשיו, הבעיה היא שלא כלבחורה מסוגלת לומר זאת בקול רם קבל עם ועדה. נהפוך הוא, הנטיה היא לא להחצין את הצרכים שלנו, במיוחד לא בתחילת קשר (ועוד לפני) כדי לא "להבהיל" אותו או "להפחיד" אותו ובעיקר לא "להבריח" אותו. כך נוצר מצב של חוסר כנות וחוסר תקשורת. אישית, אני שמחה על נשים שמראש אומרות מי הן ומה הן, הן חוסכות לעצמן עוגמת נפש של יצירת קשר אינטימי עם גבר לא מתאים או עגמת נפש של להעמיד פנים שאת מישהי אחרת לתקופת מה. הבנת?

Mירב

New member
../images/Emo13.gif הבנתי....

אבל אני מציעה לך לקרוא כמה כרטיסים אישיים של בחורות בJDATE כדי שתביני עד כמה בחורות כן אומרות בדיוק את מה שהן רוצות/צריכות/מחפשות קבל עם ועולם... חוצמזה שבילי שלנו שאל מה מתכוונת בחורה אמריקאית ב-HM, ולזה יש תשובה אחת: בחורה סופר-דופר-מטופחת ומצועצעת, בסגנון "יוקרתי" משהו
אגב, יש תכנית היכרויות ברדיו, שאני לפעמים שומעת באוטו בדרך הביתה, בה כל ערב יש בחורה או בחור שצריכים לבחור מתוך שלוש/ה לפי שאלות. הבחורות שם הרבה פעמים מציגות את עצמן כ- "Definitely High Maintenance", או "Low maintenance" ללא בושה...
ועוד אגב, בחורה שמוגדרת כ-LOW, לא בהכרח תהיה לא-מטופחת.

Mירב

New member
חלילה, לא את טענת

אני חשבתי שממה שכתבתי יהיה ניתן להבין שזו הכוונה....

../images/Emo45.gif ואם יורשה לי.. (ויורשה?)

אני רק אוסיף שאמנם ישנם המון נשים ולא רק יהודיות שמגדירות את עצמן כ H.M, אבל הדבר נפוץ הרבה הרבה יותר בקרב היהודיות האמריקאיות בצורה כזאת, שלדעתי נדיר למצוא יהודיה אמריקאית שהיא לא H.M (אפשרי, אבל מאד נדיר).

אני חושב שפספסת את הנקודה..

מה שרשמת, נשמע כמו קשר שמבוסס על כבוד הדדי, גבר שמכבד את האשה שלו, ידע לפרגן,לכבד - ידע להשקיע (ואם הוא לא יודע, הוא ילמד). high maintenance-הכוונה היא (לצערי) לדברים אחרים כגון, כסף ומעמד. כלומר, הבחורה במילים אחרות אומרת שהיא מחפשת רופא\עורך דין\טייס\איש עסקים וכ'ו... גבר שיבוא ממעמד הביניים, עם נתונים כלכליים סבירים לא יספק אותה, בגלל זה הקדמתי ורשמתי JAP, ותאמיני לי, אני מכיר את זה מקרוב.

למעלה