למה מתלהבים מבואנוס איירס ?

הילדגרד

New member
למה מתלהבים מבואנוס איירס ?

סיור לקולוניה ליום אחד עולה 108 דולר + 100 פסו ה tigre ו train de la costa נמצאים ב נהר החום והמזוהם ריקולטה וסאן תלמו זה נחמד אבל לא מהמם העיר נסגרת ב 2200 וחיי הלילה נפתחים ב 0200 ואז פחד לצאת מהמלון (המלון היה ב avenida de mayo) הבית האדום היה בשיפוצים ומה כל כך מלהיב בכיכר מאי ? ולסיום שאלה האם הילדים שנשלחים לקבץ נדבות בבתי הקפה נשלחים בהנחה שאיש לא יפגע בילד בבואנוס איירס ? האם מדובר בעוני שהוא אילוץ או עוני שהוא תרבות ?

marcenav

New member
לדעתי!

דבר ראשון colonia לא נמצאת בבואנוס איירס אלה כבר באורוגווי הנסיעה הלוך ושוב באותו יום כולל הדרכה(סיור) וארוחת צוהרים עולה 43דולר לנחל הניקרא טיגר , יש חברות שמארגנות סיור בסירת תיירים תמורת תשלום ויש את הלונה פארק שנמצא ב Parque de la costa מחיר למבוגר 20פסו וילד 15פסו רקולטה שהיא אזור יוקרתי יש בו מסעדות ובנוסף בסופישבוע כמו שבת ראשון יש שוק אומניות ועוד דברים טובים ויש את הקולנוע ולא לשכוח את בית הקברות(לעשירים ומפורסמים) עם הקבר המפורסם יש האומרים שליקבר שם עולה 20אלףדולר את אווה פרון קברו מאוד מאוד עמוק באדמה כדי שלא יגנבו את גופתה כי בעבר ניסו לעשות זאת לפני כמה שנים...אפרופו סן טלמו הוא המקום לסתובב ולראות אנשים רוקדים טנגו בחודש דצמבר (לא זוכרת תאריך מדוייק)... וכמובן שוק עם מזכרות ועתיקות וכו וכו בנוסף בלילה יש את מעדונים ... במרכז העיר בלילה כמעט ואין מה לחשש אולי בפרובינציות של בואנוס איירס כדי קצת להזהר בשעות הערב.... יש עוד מקומות שפספסת כמו גן החיות שאפשר להתצלם עם אריה אמיתי להסתובב ברוגע ב costa nera או לעשות צניחה חופשית ויש את שכונת לה בוקה..(ששם יש להזהר קצת גם בשעות היום)..יש את בית כנסת הגדול שנמצא ב av. cordoba ולידו מוזיאון לשואה. וחבד מארגנת פעילויות בשופשבוע (שלנו) ובחגים...זהו לבנתיים

marcenav

New member
ואם יש לך מזל או קשרים תוכלי לפגוש

מפורסמים שבארץ אנחנו מכירים טוב ביי לילה טוב

גרי רשף

New member
ואני חשבתי שקברו אותה כל כך עמוק..

..כדי לוודא שהיא לא תצא משם יותר.

כרוני

New member
דומני שהיה לך טיול "מעאפן"....

וזה רק מקריאת ההודעות שהשארת פה. ונראה לך שיש כזה דבר עוני לא מתוך אילוץ........חוצפה!

גרי רשף

New member
אפשר לאהוב את העיר ואפשר גם לא..

בואנוס איירס היא עיר ענקית עם אופי משלה, שאפשר להתחבר אליה ואפשר גם לא. הרי יכול אדם אחד להתלהב מהאנשים מסבירי הפנים, השדרות, הפארקים וכו'; ואחר ירגיש שהוא הולך לאיבוד ללא נופים של הרים ויערות ואגמים.. כיכר מאי היא אחת מהרבה כיכרות, חלק מהמרכז הסואן של העיר, ומקום שבו קורים הרבה דברים. לצורך ההשוואה- בערך כמו כיכר רבין בתל אביב שנערכות בה מדי פעם עצרות ענק והיא נמצאת במקום שהוא שוקק חיים גם ביום וגם בלילה. כדאי להיות זהירים בבואנוס איירס, אבל לא צריך להפריז ולחשוב שזה כמו להסתובב בשוק של בגדד שבו כל יום מתפוצצת מכונית תופת... יש המון עוני בדרום אמריקה וגם בבואנוס איירס וזה אולי שווה שירשור בפני עצמו. עוני ואומללות הם מתכון לפשע, ציניות והמון דברים רעים; בינהם ילדים שנשלחים לקבץ נדבות.

rosedal

New member
אני חושב שהבעיה אצלך ולא בבואנוס!!

אם אני אתחיל לכתוב על בואנוס אני לא אלך לישון הלילה!! תריך להיות שם מספיק זמן בשביל להבין איזה עיר מדהימה זאת!!

למעלה