למה מת פה?-בדיקת מערכת

הממ כן =/

עליתי על כיסא לסדר משהו במזגן והקיר התפורר לי בעין
זנות !@%!^%^$&#@

yardenbm

New member
משעמם לי

שיר מתנגן? idiot-71 gaps דיסק במערכת? נעלמה דיסק בדיסקמן? לא משתמשת בו שיר אחרון בMP3?movin' on-good charlotte (הMP3 היה דלוק בתיק אז זה השיר שהושמע דיסק נחשק? פיטר רוט דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת שיר דבוק בראש?burn burn מסר לאומה- חיה ותן לחיות

בלו בלו בלו ../images/Emo99.gif ../images/Emo15.gif

שיר מתנגן? צ'ופסוי של S.O.A.D [אינלי כוח לכתוב באנגלית
] דיסק במערכת? שתהיה עד הימולדת בעזרת השם. דיסק בדיסקמן? >.< אחותי טיפשה, אומר לכם משו?
שיר אחרון בMP3? שיהיה גם ביומולדת בעזרת השם
דיסק נחשק? אוהו. יש המוווון. [עשר
] דיסק אחרון שנקנה? אה. >.< שיר דבוק בראש? סקס - ד"ר קספר מסר לאומה: לה לה לה... לה לה לה לה לה לה לה... הדרי שקסית

rotemtem

New member
אני..

שיר מתנגן? לילה בלי טיפה של דלק דיסק במערכת? עברי לידר- זה לא אותו דבר דיסק בדיסקמן?אין לי שם דיסק שיר אחרון בMP3?--- דיסק נחשק?משינה- רומנטיקה עתידנית דיסק אחרון שנקנה?פיטר רוט..
שיר דבוק בראש? אני עף- משינה

להלהלה

שיר מתנגן?אין דיסק במערכת?לאדעת דיסק בדיסקמן?מטאליקה - אנד ג'אסטיס פור אול שיר אחרון בMP3?לאדעת דיסק נחשק?הרבה אין לי כוח לחשוב עכשיו דיסק אחרון שנקנה?ממממממ שיר דבוק בראש? JOIN ME - HIM מסר לאומה - אני רוצה הביתהההההההההההההההה איכ טבריה מפוצצת ערסים ואין מה לעשות פה משעמם תחת אני רוצה לקניון בכפר סבא ע-כ-ש-י-ו! :( אוף קקה

בצה17

New member
נכון מת?

הפורום איבד אתה רוח חיים שלו!!
מה חסר??? נירא לי אנשים צריכים להתחיל יורת ליזום פה להחיות ת'פורום.

Sheygets16

New member
לא מת בכלל.

שיר מתנגן? Coldplay - Speed of Sound דיסק במערכת? המערכת שבוזה. דיסק בדיסקמן? דנה ברגר. שיר אחרון בMP3? אין כזה. דיסק נחשק? אפרת גוש, מטרופולין. דיסק אחרון שנקנה? לא זוכרת כבר. שיר דבוק בראש? פיטר רוט - שיער קצר. מסר לאומה: בואו לפסטיבל הבירה
יש מטרופולין!

טולייצ

New member
למה הפרצוף ../images/Emo11.gif הזה?

שיר מתנגן? 'מילים יפות מאלה' [ערוץ 24] דיסק במערכת? דניאל סלומון-רבות הדרכים דיסק בדיסקמן? לא זוכרת שיר אחרון בMP3? לא זוכרת דיסק נחשק? קולדפליי,נימרוד שיקלר,רעש,גרין דיי,לינקין פארק,ובטוח יהיו עוד כשאני אגיע לדיוטי free
דיסק אחרון שנקנה? פיטר רוט שיר דבוק בראש? "בואו לראות אותי מתה..בין 8 ל 9"
מסר לאומה : מסיבות גייז זה הדבר הכי כיף בעולם!

bhadar

New member
אני../images/Emo12.gif

שיר מתנגן?green day-basket case דיסק במערכת?*רגע*בודקת*אה-כנסיית השכל-כנסיית השכל
דיסק בדיסקמן?אין שיר אחרון בMP3?-- דיסק נחשק?אמממ אין כרגע משו מיוחד
דיסק אחרון שנקנה?של הקילרס. שיר דבוק בראש?Mr.Brightsid של הקילרס. מסר לאומה-
!

bhadar

New member
Extraordinary Girl../images/Emo99.gif

שלשום בדיוק באתי לפתוח ניק בשם הזה,והיה תפוס
.

יש מלא אקסראורדינרי

גם אצלי היה תפוס.. לכן הוספתי 8 שזה מס' המזל שלי ואצלי יש קצת דברים מעבר לניק. חוצמזה שזה שיר ממש יפה של גרין.

פרקשון

New member
החופש נוזל לי מבין האצבעות

שיר מתנגן? פני ליין דיסק במערכת? אלג'יר-מנועים קדימה דיסק בדיסקמן? חראשואו-הגדר שיר אחרון בMP3? אין לייי דיסק נחשק? הבילויים כנראה דיסק אחרון שנקנה? אלג'יר שיר דבוק בראש? אין מסר לאומה-גם אם החיים לא פיירים תגידו זין על הכל ולכו לעשן סמים

כפיר, תסתכל על התשובות של עידן. ../images/Emo11.gif

+
אתה רואה "דיסק נחשק- הבילויים..."
הא לך. יש אנשים שהם לא בורים.

moshit1

New member
נמנמנמממ

שיר מתנגן?התשובה- משינה דיסק במערכת?המערכבת שלי דפוקה דיסק בדיסקמן?ממנטו מורי-אביב גפן שיר אחרון בMP3?אינלי דיסק נחשק?כ''כ הרבה דיסק אחרון שנקנה?4- אביב גפן,משינה,אינפקציההחדש,הזבובים שיר דבוק בראש?אין מסר לאומה- אל תסמכו על אףחד אףפעם.

שטיצה

New member
'ועם השמש, אני יכול לעוף' ../images/Emo79.gif

שיר מתנגן? דניאל סלומון - כולם אוהבים את דניאל דיסק במערכת? עברי לידר - זה לא אותו דבר דיסק בדיסקמן? שני הדיסקמנים ריקים. >< שיר אחרון בMP3? מה נעשה - הדגנחש, נדמה לי דיסק נחשק? המוןהמוןהמון. דיסק אחרון שנקנה? אביתר בנאי ועברי לידר שיר דבוק בראש? לבן זה יפה - בוטןמתוקבקרקס מסר לאומה- אני מתגעגעת, הצילו

למעלה