למה נדמה לי שבין הסופר המתוסכל ובין השותפה שלו עומד לקרות משהו בקרוב??
Q q1231 New member 29/2/04 #2 אולי כי אתה חושב דבר אפשרי שיכול לקרות.לסופר קוראים אוון ולשותפות שלו קוראים קלי ואלכס.
מ מקינה ורטה New member 29/2/04 #3 שלום רויק וברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif אנוי שמחה שהצטרפת אל הפורום הקטן שלנו (שעוד יגדל הרבה!) שמחים שהצטרפת!
שלום רויק וברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif אנוי שמחה שהצטרפת אל הפורום הקטן שלנו (שעוד יגדל הרבה!) שמחים שהצטרפת!
Q q1231 New member 1/3/04 #6 סליחה שחשבתי שאת בן פשוט לא היה אפשר לדעת לפי ההודעה שלך וגם בפרטים שלך לא מצויין המין אז לא יכלתי לדעת.
סליחה שחשבתי שאת בן פשוט לא היה אפשר לדעת לפי ההודעה שלך וגם בפרטים שלך לא מצויין המין אז לא יכלתי לדעת.
P python 4 New member 29/2/04 #4 הרי זה ברור... זה כל כך ברור כשמש שיהיה בניהם משהו, שיש לי הרגשה שבסוף לא יהיה בניהם כלום רק בשביל להשאיר אותנו מצפים.
הרי זה ברור... זה כל כך ברור כשמש שיהיה בניהם משהו, שיש לי הרגשה שבסוף לא יהיה בניהם כלום רק בשביל להשאיר אותנו מצפים.
P P a n Z e r New member 3/3/04 #8 adi the one fans i love jason and alex i wish that they be together