למה נועדה הדיאטיקנית

ריטה1

New member
למה נועדה הדיאטיקנית

האמת יש לי קצת בעיה עם כל נושא הדיאטניות, יש לי בעיה עם זה שיגידו לי מה לאכול, אני בד"כ מכינה אוכל מהיר וקל, אין לי זמן להתחיל לחשב קלוריות, לאכול גזר ומלפפון כל היום (אני אוכלת ירקות גרועה). מה שאני עושה למען האמת הוא לאכול בבוקר קורנפלקס (מעבר לזה אני לא יכולה), וארוחה אחת ביום בתוספת ממתק כצ´ופר (אני מוכנה לאכול כל היום צ´ופרים), ואין שום רמז שזה עוזר. אני יכולה לספר לכם בסוד שאתמול התעוררתי באמצע הלילה עם דמעות. זה כל כך מתסכל אותי איך שאני נראית. אני שונאת להיכנס לחנויות בגדים (פעם זה היה הבית השני שלי), שונאת להתלבש כמו סבתא (עם כל הרצון הטוב אין בגדים גדולים וסקסיים), שונאת את הפרצוף שנהיה בגודל צלחת (זה מה שקורה לבעלות פנים עגולות שמשמינות), ונמאס לי להסתכל על תמונות של לפני, ונמאס לי לשיר לבעלי לדוד משה היתה פרה מו.... נכנסתי לכתוב משהו אחר לגמרי ובסוף הוצאתי קיטור, תסלחו לי נכון?

תקטרי חופשי

אני הולכת לדיאטנית אחד על אחד וזה מאד עוזר. אנחנו מרכיבות יחד תפריט שבנוי בדיוק לפי מה שאני אוהבת וסדר היום שלי.

ריטה1

New member
וזה בידיוק העניין

כדי לאכול את מה שמתאים לי אני לא רוצה לשלם כסף, אני במילא עושה את זה. מה שאני אוכלת עכשיו זה מה שמתאים לי.ואני במילא לא אוכלת הרבה. ואני יודעת שצריך ספורט, כבר דנתי בספר בשירשור נפרד.

חן123

New member
גם אני חשבתי כמוך

הסיבה היחידה שהלכתי לדיאטנית זה כי אני מניקה והרגשתי שאני צריכה כאן יד מקצועית. התפריט שלי הוא מאוזן מבחינה תזונתית. למדתי המון דברים שלא ידעתי קודם (ידעתם שפרי+שקדים מונע את מעגל האינסולין?) ובקיצור, היא הצליחה במה שאני לא הצלחתי. לגבי התשלום, כפי שכבר כתבתי אני מספיק שמנה (הייתי) כדי לקבל מימון מקופ"ח, שווה בדיקה חן

למעלה