למה נחסמה רבקה?

מאקי

New member
למה נחסמה רבקה?

או למה דפננה כתבה שרבקה נחסמה? אפשר להבין? בקר טוב... יום קריר לכולם. ממני

נירהמ1

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב - באמת למה דווקא

היא?
מאחלת לכולם יום נעים.

רבקה קבלה הודעה מהנהלת הפורומים

ובה נאמר לה בדיוק למה נחסמה ומה היא צריכה לעשות בכדי לבקש לשחרר את החסימה. פנינה

ד"א אין צורך לפתוח כעת שרשור תמיכה

או ההפך שכן אני כבר מהבוקר מול הנהלת הפורומים מנסה לשחרר אותה ואולם הם מתעקשים שהיא צריכה לפנות ואני מבינה אותם, כל בעיה הארה הערה שיש לכם בנושא לשלוח לניק "הנהלת הפורומים" פנינה

נירהמ1

New member
פנינה'לה - האם גם ב"חברתי" ../images/Emo12.gif

אי אפשר לכתוב מה שאת קוראת "שרשורי תמיכה"? (חשבתי שרק בפורום "מתכונים") אם כן, איפה אפשר? יש כמה וכמה אנשים ב"מתכונים" לאחרונה שראויים בהחלט שיחסמו אותם על לשונם הארסית והגועלית (וזאת בלשון המעטה) - אני לא אומרת אף מלה על כך, וגם לא מזכירה שמות, ודווקא את זאת שתמיד מגישה עזרה לאנשים, עם הרבה רצון טוב, חיוך ופרח, חוסמים? תסכימי איתי שזה בהחלט לא לא מובן? דווקא חשבתי שכאן מותר לשרשר שרשורי תמיכה ומלה טובה - תקני אותי אם אני "טועה".

נירה יקרה../images/Emo39.gifאפשר ואפשר לא

אסרתי לכתוב רק אמרתי שאין טעם מה שצריך לקרות שרבקה צריכה לפנות להנהלת הפורומים ועוד דבר נירה אכן אני אוהבת לעזור ומאוד לא רוצה לוותר על הסיוע של רבקה בפורום ואולם זו פעם ראשונה מאז שאני מנהלת ב
שהנהלת הפורומים מסרבת לבקשה שלי ויש להם סיבה כפי הנראה והיא כפי הנראה טובה ובקשו ממני לא להתערב רבקה כאמור קבלה הודעה מפורשת מה ולמי עליה לפנות וכעת הכדור במגרש שלה. האמיני לי שעשיתי כל שיכולתי לשחרר את החסימה שלה. ונכון שיש שפה
לאחרונה בפורום ואני משתדלת מאוד כל הזמן לשים
ולמחוק אבל כמו שאת בוודאי יודעת יש לי עוד אי אלו עיסוקים שלא קשורים בפורום מתכונים ומן הטעם הזה כל מיני הודעות נשארות מספיק זמן בפורום וההודעה שרבקה נחסמה בגינה נשארה כנראה מעט יותר מדי זמן. ואת מכירה אותי לפני כולם ויודעת בדיוק שאפשר תמיד תמיד לכתוב מילים טובות ואולם אם הכוונה שלך כעת במילים טובות זה לעזור לרבקה אז הדרך הנכונה היא לכתוב להנהלת הפורומים שכן כאן הם לא יראו את זה. אם את רוצה כאן לשרשר תמיכה או כל דבר אחר ענין שלך אם את רוצה לעזור זו הדרך. מקווה שכעת אני ברורה מעט יותר. ועוד דבר יש לי לומר לך אבל הוא אישי אכתוב לך במסר פנינה

נירהמ1

New member
תודה על התגובה../images/Emo24.gif

עכשיו הבנתי. אני מקווה שהחסימה שלה תוסר במהרה והיא שוב תהיה בינינו. שוב תודה על התגובה המהירה.

אהובה.א

New member
פנינה יקרה

לא יודעת מה קרה עם רבקה, אולם מה שקורה לאחרונה בפורום מתחיל להיות גועלי ונותן תחושה של אי רצון להיכנס לשם. אני בפורום הזה כבר למעלה מארבע שנים. בחיים לא היה במצב כזה. לא קרה מקרה שיקללו ויגדפו. לא קרה מקרה שפוגעים אחד בשני כמו שקורה לאחרונה. במידה ורבקה כתבה הערה שפגעה באחר זה קרה אחרי הרבה התקפות והטרדות מהמצד השני. את בעצמך יודעת ומודעת לכל המסרים שקיבלת מרבקה על מחיקת הודעות נילוזות וקללות מצד חברה זאת או אחרת. כמה אפשר לשבת ולספוג עלבונות מבלי להגיב? כמה זמן אפשר לקבל סטירות לחי מבלי שייצא דם? כל אדם עם רגשות (ולדעתי בפורום שכחו שמאחורי כל מסך יש אדם שיושב..) היה מתייחס בחומרה לקללות והערות מעליבות. אולי זה לא מקומי לדון בזה, אולם רבקה תורמת לפורום וחבל שאדם כמוה יפסיק להשתתף בכל הדיונים פה. לאט לאט אני שמה לב שהרבה חברים טובים נעלמים מכאן, ולא בכדי. אז הגיע הזמן שיעשו רגע חושבים ויבדקו מהיכן זה בא. בסוף יישאר הפורום ללא אנשים שיתרמו לו מרצון ובאהבה. אלא, יישארו בפורום אנשים שמשעמם להם וחוץ ומלפוע לא יודעים להחזיק מחבת.

טליW

New member
מסכימה עם כל מילה

לרוב אני לא מתערבת בכל הבחישות שנעשות בצד הלא בישולי של הפורום, אבל הפעם זה ממש מגוחך. לא מאמינה שיש מה לעשות, כי מנהלות הפורום הן לא שוטרות, וצריך להשאיר אוירה טובה, ובינינו, אם יחסמו את אותו גורם (או גורמים) לתסיסה ולגועל, מחר הם יצוצו בניק אחר. בעיה. מפה אני שלוחת לרבקה חיבוק
ונשיקה, ומחכה שתחזור אלינו מהר (אם כי אבין אותה אם לא בא לה להיות חלק מפורום שתפס תפנית).

סנדייז

New member
בד"כ נעזרת ונהנת מהפורום ובכלל לא

נכנסת לויכוחים שרצים כאן בפורום.אבל פה אני מתערבת כי נעשה כאן מעשה לא הוגן. חסמו את מי שלא צריך לחסום,חסמו את הבחורה שתמיד עוזרת עם חיוך ופרח ונעים לקרוא את ההודעות שלה,כי לרוב יש גם ערך מוסף בהודעות שלה. אז אני מקוה שיפסק ע"י חסימה העליהום שנעשה בפורום מתכונים לרבקה ע"י כמה נשים "חביבות" ביותר. ולך רבקה את ממש חמודה ותשארי כמו שאת

פל

New member
פנינה, שאלת תם

לא מצאתי קישור
איך שולחים הודעה להנהלת הפורומים?

פל

New member
כאשר אני לוחצת על המלצה/ תלונה

אין מקום למלל אלא נרשם שהתלוננתי ואני רוצה לכתוב את כל ההסתייגויות שלי מההליך שנקטו. יש דרך למסר מפורט?
מאקי - ברוכה הבאה לילדה.

אהובה.א

New member
בכדי להגיש תלונה להנהלת הפורומים

ניתן להיכנס לעמוד הראשי של פורום תפוז. למעלה יש פורום משוב. שם עונים מהנהלת הפורום. מקווה שזה יעזור , אבל אני בספק. בינתיים , כל עוד רבקה לא תוכל להיכנס לפורום מתכונים - אני רואה גם את עצמי חסומה. סורי. לא יכולה ללא רבקה. היא נתנה לי הרבה תמיכה כשהייתי זקוקה לה - ורק היא יודעת על מה. ואני חשה פורום ריק בלעדיה.

גם אני רוצה שהיא תחזור, אני אוהבת

לקרוא אותה, הודעותיה כתובות בחן רב, איפה היא, שלחתי לה מסר והיא לא ענתה לי

החתולית

New member
ואני חשבתי שבמתכונים זה לא קורה

אין לי מושג למה חשבתי שפורום מתכונים, יהיה מפורומים אחרים בהם אני כותבת, ומוצאת בחלקם בחישות והכפשות ושאר מריעין בישין. פעמיים נתקלתי בהתקפה חסרת פשר על רבקה - פעם אחת כאשר רבקה הגיבה להודעה שלי, ופעם שניה כאשר הגיבה לשאלה של גולשת מקרית. בפעם הראשונה לא הבנתי, והערתי לכותבת מעל דפי הפורום שרבקה לא העבירה ביקורת על דברי, שלטעמי הדברים שלה היו בסדר גמור. בפעם השניה הבנתי היטב, ושוב הערתי מעל דפי הפורום. קיבלתי תשובה במסר שאמרה משהו כמו: "זה עניין אישי ביני לבין רבקה, ומוטב לך שלא תכניסי ראש בריא למיטה חולה". אין לי מושג אם היה צליל איום בהודעה הזו (קשה מאד להפחיד אותי, אני חיית אינטרנט ותיקה וגיבורה) - אבל היה לה טעם מר ובהחלט מעורר דחיה. נתקלתי בעוד פעם שהכותבת הזאת נקטה באותה שיטה - וענתה במסר למי שהעזה להעביר ביקורת על דרך הכתיבה התוקפנית שלה, אלא שהפעם המבקרת הגיבה מעל דפי הפורום והתעקשה לא לתת לאף אחת להסתתר. אני אמנם גולשת חדשה יחסית בפורום, אבל נדמה לי שיש כאן (כפי שכתבה כבר מישהי), איזה מגמה של גולשים מסויימים שאין לי מושג (וגם לא מעניין אותי) מה המניעים שלה. קשה לי להבין איך רבקה הצליחה להתעלם זמן רב מהנסיונות החוזרים ונשנים להוציא אותה משלוותה, ע"י פניות תוקפניות אליה ללא שום קשר למה שכתבה. כנראה שבסוף, גם הפיוז שלה קפץ (לא ראיתי את ההודעה בגינה נחסמה). אני לא חושבת שיש טליתות שכולן תכלת בשום פורום, אני לא חושבת שיש מי שנקי מכעס או רוגז או כתיבה תקיפה לעתים - אבל כאן יש מדגמה ברורה ולדעתי יש גבול לכל תעלול. דרך אגב, אני מבינה שרבקה פנתה והתנצלה והבטיחה מה שהיה צריך להבטיח כדי להסיר את החסימה מעליה (לי יש הרגשה שהנהלת הפורומים מתנהגת כמו גננת בגן ילדים, ולכם ?). ברוכה השבה רבקה :) למען הסר כל ספק: איני מכירה אף אחת מהנפשות הפועלות.

Rebeccan

New member
../images/Emo45.gif

צודקת בכל מה שאמרת וכפי שהבנת .. התעלמתי .. עד שקפץ הפיוז ולא צריך להכיר אותי יותר מדי .. כדי להתרשם
וסליחה שחווית את הרוע הזה ... לא היה לי מושג שגם אלייך הגיע מסר מגעיל - באמת סליחה, לא מגיע לאפ'חד ... ורק כדי להבהיר - אין לי ולא היה לי ולא יהיה לי חלילה שום דבר אישי איתה או נגדה פרינצסה
בגן הפרחים

פל

New member
רבקה מתוקה../images/Emo140.gif

מקווה שההודעה תגיע אליך, יודעת שבעת האחרונה היית מטרה להתקפות לא נעימות בלשון המעטה, לשון בוטה ועלבונות הפכו להיות חלק מהפורום שהיה כל כך יקר להרבה מאיתנו וגרמו לכך שאין חשק להיכנס לפורום. ההערות / הארות שלך תמיד נבונות, ענייניות ועם הרבה רצון טוב ופרח לצידו. מקווה שתחזרי מהר לפורום ושיחזור להיות מה שהיה . אוהבת אותך

למעלה