ואני חשבתי שבמתכונים זה לא קורה
אין לי מושג למה חשבתי שפורום מתכונים, יהיה מפורומים אחרים בהם אני כותבת, ומוצאת בחלקם בחישות והכפשות ושאר מריעין בישין. פעמיים נתקלתי בהתקפה חסרת פשר על רבקה - פעם אחת כאשר רבקה הגיבה להודעה שלי, ופעם שניה כאשר הגיבה לשאלה של גולשת מקרית. בפעם הראשונה לא הבנתי, והערתי לכותבת מעל דפי הפורום שרבקה לא העבירה ביקורת על דברי, שלטעמי הדברים שלה היו בסדר גמור. בפעם השניה הבנתי היטב, ושוב הערתי מעל דפי הפורום. קיבלתי תשובה במסר שאמרה משהו כמו: "זה עניין אישי ביני לבין רבקה, ומוטב לך שלא תכניסי ראש בריא למיטה חולה". אין לי מושג אם היה צליל איום בהודעה הזו (קשה מאד להפחיד אותי, אני חיית אינטרנט ותיקה וגיבורה) - אבל היה לה טעם מר ובהחלט מעורר דחיה. נתקלתי בעוד פעם שהכותבת הזאת נקטה באותה שיטה - וענתה במסר למי שהעזה להעביר ביקורת על דרך הכתיבה התוקפנית שלה, אלא שהפעם המבקרת הגיבה מעל דפי הפורום והתעקשה לא לתת לאף אחת להסתתר. אני אמנם גולשת חדשה יחסית בפורום, אבל נדמה לי שיש כאן (כפי שכתבה כבר מישהי), איזה מגמה של גולשים מסויימים שאין לי מושג (וגם לא מעניין אותי) מה המניעים שלה. קשה לי להבין איך רבקה הצליחה להתעלם זמן רב מהנסיונות החוזרים ונשנים להוציא אותה משלוותה, ע"י פניות תוקפניות אליה ללא שום קשר למה שכתבה. כנראה שבסוף, גם הפיוז שלה קפץ (לא ראיתי את ההודעה בגינה נחסמה). אני לא חושבת שיש טליתות שכולן תכלת בשום פורום, אני לא חושבת שיש מי שנקי מכעס או רוגז או כתיבה תקיפה לעתים - אבל כאן יש מדגמה ברורה ולדעתי יש גבול לכל תעלול. דרך אגב, אני מבינה שרבקה פנתה והתנצלה והבטיחה מה שהיה צריך להבטיח כדי להסיר את החסימה מעליה (לי יש הרגשה שהנהלת הפורומים מתנהגת כמו גננת בגן ילדים, ולכם ?). ברוכה השבה רבקה
למען הסר כל ספק: איני מכירה אף אחת מהנפשות הפועלות.