למה ניהול הפורום בידי נשים ?

פאפיט

New member
הרמה הכללית של הפורום

הפורום נקרא "מאחורי התמודדויות בחיים", ובחיים יש גם נשים וגם גברים. יש רושם מהתוכן המתפרסם שאין ייצוג לגברים והכל מסתכם במין שיחות נשים של פוציניו מוציניו. כמו למשל הנושא של נבירה בהודעות ישנות ומעקב אחרי השינויים, זה כמו משימה בצופים או משהו כזה של בני העשרה. מה גם שיש נוכחות מסיבית ביותר של מנהלי הפורום, והקפצת ההודעות שלהם ללמעלה.

reedgreenwhait

New member
הי הי

אתה לא חושב שדברייך מעליבים את רוב חברי הפורום (ורוב חברי הפורום אכן נשים)? מי עוצד בעדך לפתוח שירשורים "לא נשיים"?!?!

תגובה...../images/Emo39.gif

הפורום אומנם מנוהל ע"י נשים במקרה, אך פתוח לכלל הגולשים ללא הבדל מין, דת וגזע. ישנם כותבים גברים בפורום, ואין זה פורום שמיועד כלל וכלל לנשים בלבד- נשמח לראות יותר גברים כותבים בפורום ואף לקרוא תגובות שלך להודעות. בקשר למשימת החזרה לעבר- זוהי אינה משימה לצופים, זאת משימה שלדעתי חשוב לעשות מידי פעם ואין חובה לעשותה כמובן- רק מי שמעוניין. להבא תגובות, הערות והארות בקשר לניהול הפורום נשמח לקבל במסרים.

אם הינך מעוניין לראות הודעות אחרות

בפורום, אתה יותר ממוזמן ליצור אותן
פשוט תכתוב יותר, תשתף, ותהיה פעיל יותר

פאפיט

New member
הביקורת היא תוך ציון עובדות

אין לי שום כוונה לפגוע. כנראה שאין פה גברים שיצדדו או ישמיעו דעתם, אז שינויים ודאי לא יחולו. זכותם של הגברים לא להתמודד עם אחורי החיים... אולי שיוחלף שם הפורום ל"עזרת נשים"
(זאת בדיחה, כמובן)

ניאו30

New member
את האמת...לא הבנתי מה אתה רוצה...

חוץ מזה,שכן יש כאן גברים.אני יכול לדבר בשם עצמי שאין לי בעיה להביע כל דבר שאני רוצה לכתוב עליו שקשור לנושא הפורום. אבל בכלל לא הבנתי מה אתה(אני מניח שזה אתה כי בכרטיס זה לא מצויין) רצית להגיד כאן-אמרת משהו כללי מדיי,וזה בלי קשר לזה שאני חושב שזה ממש ממש לא נכון!!

אתה צודק ניאו, אבל....

אבל לדעתי יהיה נחמד אם באמת יהיה גם ייצוג גברי לניהול של הפורום. ובכלל בכל פורום שבו ישנם שני מנהלים או יותר צריך לדעתי לתת ייצוג של שני המינים. אבל זה לא משהו עקרוני, זה פשוט קצת יותר נוח ונעים לראות שיש מנהל מהמין שלי שיכול להזדהות איתי קצת יותר מאישה. אבל שוב.. זה לא משנה ממש אם אישה או גבר מנהלים . לי בכל אופן זה לא משנה, מסתבר שלאחרים זה כן. אחלה פורום

גבר שיציע מועמדות ויימצא מתאים

לנהל איתנו במשותף את הפורום יתקבל בברכה, כמו עוד אישה. בטוחני שלהבה לא בחרה בי לנהל עימה במשותף רק בגלל שאני אישה, זה לא קשור למין הכותב כלל וכלל.

ניאו30

New member
אז זהו,שלדעתי זה לא יהיה נחמד יותר

אם כבר אז היה נחמד יותר שהיה ההפך. בלי קשר לדעתי האישית הזו-לא צריכה למגדר להיות חשיבות בנושא זה,אלא רק למהות הבן אדם עצמו שנושא בתפקיד הזה.חוץ מזה,אני באמת לא רואה שום דבר שלילי שנעשה ע"י מנהלות הפורום.אם הבחור רואה את זה אחרת הוא היה צריך לפרט למה הוא התכוון כדי לקבל התייחסות רצינית. אחרת,כמו במקרה הזה,זה נראה לי לא יותר מרצון לעורר פרובוקציה ומריבה שאין לה מקום כאן,ועכשיו אני מצטער שגם אני "תרמתי" את חלקי לעניין אבל יש דברים שקשה לי להישאר אדיש אליהם,למשל שפוגעים במישהו ללא סיבה. לכן,לא מתכוון להוסיף עוד שמן למדורה ואסיים בזאת את התייחסותי לעניין. בלי קשר לזה,בוקר טוב
שיהיה לך וזה באמת אחלה פורום אז ברוך הבא.

אין לי הרבה מה להגיב

הפורום מנוהל ע"י נשים, כי זה מה שיצא. הקמתי את הפורום - אני אישה. עובדתית. נסיכקוש הצטרפה כשביקשתי, משום שהיא עזרה והשתתפה הכי הרבה. לא עניין אותי אם היא זכר או נקבה. אני לא ממש מבינה למה זה משנה. אם רמת הדיונים לא מקובלת עליך, אתה עומד מול שתי אפשרויות: 1. להעלות את הרמה בעזרת דיונים משלך. 2. לא להשתתף אם יש לך ביקורת עניינית על אופן הניהול, עצות לשיפור הניהול וכדומה, אתה מוזמן לכתוב לנו במסרים. אם יש לך תלונות על אופן הניהול, אתה מוזמן לפנות לפורום משוב.

בעצם עוד משהו - על ניהול

ניהול פורום הוא בסה"כ פונקציה מארגנת. פונקציה שגורמת לכך שיהיה "סדר" בפורום. הודעות פרסומיות, או בוטות - תימחקנה. הודעות חשובות ומעניינות - תקבלנה נעץ. הפורום עצמו- חי ונושם בגלל אנשים שמשתתפים בו. כל אחד יכול להעלות נושא וליצור דיון. לכן אני לא ממש מבינה מה זה משנה אם הניהול הוא ע"י גבר או אישה. אם יש למישהו/י רעיונות נוספים ל: מאמרים, סקרים, קטגוריות, שיפורים - כל אחד מוזמן לכתוב לי או לנסיכת האהבה. רעיונות מתקבלים בברכה

ציריל

New member
מצדד בפאפיט, מן הראוי שיהיה ייצוג

בניהול הפורום לגברים. אם יש 2 מנהלות. אין יותר מידי מה להסביר, זה ענין של הרגשה.

ניאו30

New member
נראה לי פאפיט הביא אותך ../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif

אחרת קשה לי להבין מאיפה הגישה הזו נובעת.מי שרוצה לכתוב-מוזמן לכתוב. מה בכלל הקשר לניהול של "גבר" זה מחוץ להבנתי,אבל אולי זה רק אני...

למעלה