למה נראה לכם שאף פעם לא מדברים על

Xknight

New member
למה נראה לכם שאף פעם לא מדברים על

הדיסק הכפול של הUSE YOUR ILLUSION? כאילו במצעדי הדיסקים הכי טובים של כל הזמנים או בתוכניות של VH1 ובכלל כדיסק חשוב. לא יודע לפי דעתי זה דיסק גאוני (טוב עדיין לא כמו הראשון), שלא קיבל את הכבוד שהיה צריך לקבל בזמנו. בסדר נכון אז יש פה ושם שירי filler, אבל כל שיר פילר כזה הוא יותר טוב מהרבה שירי רוק שמוציאים היום ובכלל יש בדיסק שילובים של רוק קלאסי/מודרני וגם נגיעות של פאנק אפילו (garden of eden), ונלך אפילו רחוק יותר, אם היו מחברים את שתי הדיסקים ל1 עם משהו כמו 12-13 שירים זה היה בקלות להיות הדיסק הכי טוב של שנות ה90 לפי דעתי, אפילו יותר מנוורמיינד של נירוונה או טן של פרל ג'אם ואלבומי המופת של רדיוהד.

הגזמת..

יוז יור אילוז'נס 1+2 לא משתווה לטן, נוורמיינד או רדיוהד, אם כבר אז רק אפטייט ברמה שלהם. הם טובים, אבל מה שהזכרתי(גם אפטייט) הם אלבומי מופת.

1נחושה

New member
מסכימה איתך

זאת החמדנות של אקסל כנראה, רצה להוציא יותר בכמות וזה בא על חשבון האיכות.. ובעיני אם היו מצמצמים את השירים הטובים של יוס יור אילוזין 1+2 לדיסק אחד אז הוא כן משתווה לאלבומי המופת של להקות אחרות ובגדול. דיסק כזה למשל: dont cry civil war estranged you could be mine live avd let die november rain knockin on heavens door the graden yesterdays ואפשר להוסיף לרשימה עוד כמה שירים שאתם אוהבים משני ההאלבומים הללו. מה היית מקבלים? אלבום שהוא יצירת מופת אדירה.

Xknight

New member
נכון מאוד:) רשימה טובה...

הייתי מוסיף לשם את garden of eden,get in the ring, וCOMA וזה היה אלבום מושלם..

l u d

New member
הקטע הוא שכשעושים ת'מצעדים

מתחשבים בדיסק יחסית לשאר העבודה של הלהקה, ומה לעשות שבזמנים האלה הם עבדו תחת הרודנות של אקסל ועובדה שזה מה שיצא
לא סתם אני לא אגזים לגביהם. הקטע היה שגאנז התפרסו עם אפטייט בגלל המשפט הבא (שצוטט מסלאש עצמו): הם היו הלקה הנכונה בזמן הנכון. באייטיז, כולם חרשו על אותו הסגנון ואז עברו לבלדות הקיטישיות ובקיצור הרסו את רוב הרוק והמטאל עד שהגיעו גאנז והביאו לאנשים את המ שהם רצו לשמוע. הבעיה התחילה כשנגמרו האייטיז והעולם עבר לסגנון אחר לחלוטין ובאותו הזמן גאנז השתנו. וזה לא שהשינוי היה לא טוב הוא פשוט היה לא במקום. האלבומים היו מעולים הלהקה הייתה בשיאה (מבחינה מקצועית), אבל מבחינת אחרים זה פשוט לא היה זה. שים לב שרוב (ואני מדגישה רוב) העולם הולך לפי המיין סטרים והמיין סטרים אז היה כמובן להקות גראנג' וגאנז לא היו מאלה ביוותרו על היושר האומנותי שלהם. (יוצא מההודעה הזאת שאני חושבת שגאנז פשוט רכבו על גל המוסיקה השונה ושאני לא מעריכה את אפטייט, אבל אני לא!!!)

Dark Avanger

New member
אולי כי

פשוט אין בסיס להשוואה? מה אתה משווה לי גראנג' לגאנז??

למעלה