למה נשים רוצות מניאקים

למה נשים רוצות מניאקים

ולמה זה בעצם לא נכון; אף אחת לא באמת מחפשת מניאק שיתעלל בה. פה אנסה להפריך את הסטיגמה. המשיכה למניאק הממוצע נובעת מכמה סיבות שאינן קשורות לרוע כלל וכלל: 1. המניאק לרוב יראה טוב. 2. המניאק כריזמטי להפליא. 3. המניאק מלא בטחון עצמי. 4. המניאק לעתים אדיש. וזה מושך את אלו שיש להן תסביכים עם הלא מושג. (דהיינו-כולנו) 5. המניאק סקסי. 6. המניאק יודע לשקר. 7. המניאק יודע איך לגרום לבחורה להרגיש טוב עם עצמה. (כשהוא לא גורם לה להרגיש רע עם עצמה) 8. המניאק ממש טוב במיטה. (לא כולם, אבל חלקם זה כבר מספיק) בקיצור המניאק הוא כל מה שאנחנו מחפשות בגבר בעצם, אבל בשורה התחתונה - מה שלא.

תומר שי

New member
אז את בעד או את נגד? ../images/Emo13.gif

לא הבנתי. הדבר היחיד שיש לי להגיד: אני לא מניאק אבל: 1. נראה טוב. 2. כריזמטי. 3. בטחון עצמי בינוני. 4. לא אדיש. 5. לא יודע לשקר. 6. טוב או לא במיטה זה נשאיר למישהי לשפוט. למרות הכל אני מאמין שאפשר להיות לא מניאק ולענות על רוב הדרישות האלה בלי בעיה.

אז למה תמיד הנחמדים בוכים שלא רוצים

אותם?

מקווה שעזרתי ../images/Emo66.gif

זו סתם הכללה השאלה שלך. הנחמדים שבוכים כי לא רוצים אותם צריכים לשאול את עצמם למה לא רוצים אותם?הבעיה נמצאת בהם .ובמקום לבזבז את הזמן ב"לבכות " למה לא רוצים אותם , שינצלו את הזמן בחיפוש אחר התשובות איך כן ירצו אותם. חוץ מזה שיש ה מ ו ן נחמדים שכן רוצים אותם .

voguemaster

New member
אני לא יודע אם הרבה..

משום מה, אצל רוב האנשים, ברגע שהם מבינים שהם כאלה אחלה של בני אדם, גם בחורים וגם בחורות, האף מתחיל לעלות למעלה. שוב, לא נגיד שכולם כאלה, אבל מה לעשות שזאת מציאות. אנשים שיש להם ממה להחזיק מעצמם, בד"כ מחזיקים מעצמם והאף שלהם גבוה גבוה. לא קשה למצוא בחורות עם המון תכונות טובות ושנראות ממש מצוין. באופן כללי רוב הבחורים שמתחילים עם אחת כזו מקבלים את הרושם שהיא חושבת "מי אתה בכלל יא מכוער אחד, מה אתה מתחיל איתי.."
. בכל אופן, הנקודה פשוטה: אנשים שהם כ"כ *טובים* אם אפשר לקרוא לזה ככה, בד"כ גם האף שלהם עולה, והנה צץ לו מאפיין מאוד חשוב של מניאקיות. עוד לא יצא לי להכיר מצב שהוא לא כזה, באנשים בכלל, ובבחורות בפרט.

למעלה