למה נתחפש בפורים?

DarlingAdam

New member
למה נתחפש בפורים?

למה אתם/אתן תתחפשו בפורים השנה? למה כדאי לי להתחפש? הצעות ודיווחים יתקבלו בברכה, כמו גם הגיגים מעורפלים בנושא הכללי ;)

FreakOnALeash

New member
מתי לפתוח ת'רד בנושא

אני מאלה שבפורים מתחפשים לעצמם- כי הם יכולים. וכן, זו הצהרת ג'נדר ב100 האחוזים. אז מה? המון גלאם, אולי פיאה צבעונית חדשה (יש לי לדוגמה כחול טורקיז), החג הוא תמיד תירוץ לאכישת אביזרים חדשים
אני אגיד לגם מה קניתי.

DarlingAdam

New member
קניתי כובע!

לא לפורים, סתם. כובע קאובוי מנומר! וליטל אומר שאני נראה איתו כמו אוחצ'ת מועדונים סטריאוטיפית! וגם! שרשרת נוצצת! ואצבעות מלאכותיות עם ציפורניים אדומות שזוהרות בחשיכה! - קניות הפורים התחילו, אך עוד לא נגמרו, אני מקווה ;)

ליטל ו

New member
נכון?

שנים שמבחינתי פורים זה הזמן היחיד בשנה שאני יכולה למצוא בו בגדים ואביזרים כמו שבאמת אני רוצה. אילו היה לי כסף, הייתי כיום מצטיידת לכל השנה הקרובה :)

Sonata Of Tears

New member
בא לי משהו מיוחד

כמו ,דראג ויקטוראנית ( מלמלה מהודרת ,שיער בקבוקים, חזה מורם,מניפה) בכל מקרה, זה יעלה כמו הבית שלי . בנתיים אין לי רעיון ,למישהו יש רעיון למשהו זול ומהיר? בא לי יציאה מרומזת מהארון. יש לנו מסיבה במועדון המוסד ,זאת כאלו המסיבת בצפר

matanbu

New member
פיטר פן!

אני רוצה כבר מכיתה ח או משו! ותמיד נגמר לפני שאני מגיע לחנויות. איפה לא חיפשתי ועדיין לא מצאתי :( אוףףף. והכי באסה שכל "הלסביות" החליטו להתחפש לזה ככה פתאום! אוף, תמצאו משו מקורי ותשאירו לי את הילדות שלי!! אני לא לסבית מחופשת לפיטרפן. אני פיטר פן מחופש למתן שמחופש לפיטר פן. וזהו. ואם יכולתי, הייתי מתחפש לגלאםרוקסטאר כזה, מכנס עור צמודדדד וציפורניים שחורות ושיער ארוך ובלי חולצה. יאמי. (אם כבר ילדות מאושרת..)

DarlingAdam

New member
למה "אם יכולתי"?

להתחפש לגלאםרוקסטאר זה מאוד כיף, פשוט לא תוכל "בלי חולצה". בשביל זה יש חולצות נמר ומעילי עור וחולצות עם הדפסי 70S או 80S נוצצים, או המון דרכים אחרות - ולק שחור, מכנסי עור או אולי ג'ינס צמוד וקרוע מספיק, איפור נכון וספריי לשיער.... מממממ, יאמי :) ופיטר פן, מה שחשוב זה להשיג טייטס ירוק, אפילו לא צריך מחנות של פורים, וחולצה ירוקה. את הכובע צריך לקנות, אבל הם לא יקרים וקל יחסית להשיג אותם.... וזה רק פיטר פן של דיסני, תמיד אפשר לעשות "עיבוד מקורי" ולהחליט לבד איך הפיטר שלך צריך להיראות.

palsox

New member
עם השנים

זה נהיה קשה יותר ויותר למצוא תחפושת... היום ישבתי עם אמא וחשבנו "למה נתחפש השנה?" בסוף עלה הרעיו של דרדסים כבר התחלנו לחשוב איך נכין את הכובעים... אגב , מישהו זוכר איך נראית השמלה של דרדסית? (בשביל אמא) עוד לא עבר אף פורים שלא התחפשתי בו , ותמיד חובה למצוא תחפושת שעוד לא השתמשתי בה...

ליטל ו

New member
ג'ק ספארו.

אבל במציאות, יותר סביר שזה יהיה שוב דראג קווין או משהו כזה. אני צריכה משהו שימשוך תשומת לב, ויש לי את חצאית הנסיכה/דראג קווין ההיא... רעיונות? כמה שיותר גדול, ועדיף עם קונספט יצירתי :) אני כנראה אצעד בעדלאידע :)

AlphaBeta

New member
יש לי יש לי יש לי

אני הולך להתחפש לחייל. חה חה חה. אוי לא מצחיק :(

למעלה