למה נתתם להם רובים?

InfinityX

New member
הטרור היהודי גבה כמה עשרות.

הטרור הערבי גבה כמה אלפים. למה נתתם להם רובים??? מדהים איך שאתם לא מתביישים בכלל.

nooshP

New member
אז אם זה כמה עשרות אז זה בסדר?

אז רק תודיע מתי הגבול שזה הופך ללא בסדר. אם הטרור היהודי יהרוג 100 איש? 500? 1000? מתי זה יהפוך ללא בסדר? כי מהדברים שלך אני מבינה שזה בסדר מה שקרה היום....

מיטלוש8

New member
מישו אמר שזה בסדר?!?

אבל פתאום, שאדם יהודי מטומטם ופנט קם ורוצח 4 ערבים, וברוך ההוא שרצח איזה 20- זה בדיוק שני אנשים! אולי היו יותר, סליחה שאני לא סופרת. אבל זה כמה פאנטים מטומטמים, ולא באמת קיימים הרבה כאלו. כמה פיגועים ויריות של פלשתינים היו?!? כמה?!? זה באמת אי אפשר לספור, לא פי 10, אפילו לא פי 100, ועליהם אתם בחיים לא תגידו "למה נותנים להם רובים". כשיש מקרה אחד, פעם בכמה שנים, אז פתאום כותבים על זה וצורחים, אבל כשהם עושים מידי כמה ימים כזה דבר מעולם לא תגיבו. חבל.. חבל שקיימים כמה פאנטים מפגרים בישראל, אבל חבל גם שאתם מגיבים רק לדברים הקיצוניים האלה.

craperz

New member
הם לא ערבים יסתומה

הם דרוזים והם משרתים בצהל

מיטלוש8

New member
ללא נושא

אין צורך לקלל ולא ידעתי בכלל שהם דרוזים. בסדר. הוא עדיין פאנט דפוק. זה לא אומר שכל הכתומים כאלה.

InfinityX

New member
מפחיד כמה שאתם לא מבינים

אני מקווה שאתם עושים את זה בכוונה...

מיטלוש8

New member
באמת מפחיד

באמת באמת אני פשוט יושבת המומה מכמות חוסר ההבנה והידע מזה שאתם משייכים את כולם בתור קבוצה אחת ולא עושים השוואות, כפי שאתם עושים כה בדקדקנות בין מחבלים לערבים רגילים (שלא נשווה בכלל, מחבלים יש המונים, קיצוניים ימנים יש כמה מאות, וגם הם מסווגים בכל מיני רמות) אתם לא יודעים מה אתם מדברים בכלל! אז למה לדבר?

InfinityX

New member
והם חושבים עלייך את אותו הדבר.

את מבזבזת זמן כשאת מנסה להסביר להם דברים, כי הם לא מבינים בכוונה. אני מציע לך לא לטרוח ולהתעלם ממי שמסרב להבין בפעם הראשונה. הוא רוצה להיות אטום? שיהיה אטום. זו לא בעיה שלך.

מיטלוש8

New member
אבל הבעיה היא שזה

כבר לא ויכוח על התנתקות לא התנתקות זה אפילו לא ויכוח זה עובדות והם פשוט לא מבינים שהימנים הקיצוניים הם קבוצה קטנה שלא קשורה לימנים וזה פשוט מעצבן למה לשייך ככה?! את הערבים והמחבלים אתם מפרידים כל כך באדיקות, ובין היהודים עצמם קשה להבדיל?! אוף זה מחרפן אותי, וזה לא ילדים קטנים, רובם פה לא קטנים, ואם ככה באמת רוב העם חושב באמת יהיה פה קרע. והבעיה היא שהם חושבים שאנחנו אטומים. בעעע... ובאמת כל פעם שאני נכנסת לפורום הזה אני משתגעת אני פשוט אשתדל להימנע מזה... סתם בזבוז אנרגיות מיותרות... בתקווה לאהבת עם ישראל... ושבת שלום!

שמע ילד קטן היהודים יש להם

מדינה אחת ויחידה לך למד קצת היסטוריה ותחזור לפה

InfinityX

New member
ואגב,

אני בטוח שאנשי הביטחון בהתנחלויות השתמשו בנשקים שהם קיבלו להצלת חיים הרבה יותר ממה שהפלשתינים עשו עם הנשקים שלהם. ואת הרובה של עדן אף אחד לא נתן לו.

למעלה