למה סרטי אימה נכשלים בארץ?

למה סרטי אימה נכשלים בארץ?

הרי ברור שבארץ יש קהל מעריצים גדול לסרטי אימה. האינטרנט מלא בפורומים כמו הפורום הזה. אבל למה המפיצים בארץ לא מבינים את זה? מלאי הסרטים בספריות הוידאו והדי.וי.די מוגבל והשוואה לארה"ב או אירופה פשוט מגוחכת. בארה"ב למשל יש מדפים שלמים רק לנושא הזה. המפיצים של הקולנוע גם מרגיזים. כמעט אף סרט מצליח מחו"ל לא מגיע לארץ, אלא רק זבלונים כמו פרדי נגד ג'יסון. מה עם המנסרים מטקסס? מה עם סרטי אימה מסוג הטראש שיהיו מוגבלים באמת מגיל 18 ומעלה? למה בשביל לראות סרט אימה טוב צריך את האינטרנט. והנה עוד דוגמא להמחיש את דברי: עוד חודשיים יצא בארה"ב הסרט 'dawn of the dead גירסה חדשה לסרט הקלאסי ליל המתים החיים, בו חבורה של אנשים נלכדת בקניון מלא זומביס. אין לי ספק שהסרט לא יגיע לארץ. למה? למה סרטים רומנטיים סוג ז' וקומדיות מטופשות כן מגיעים לבתי-הקולנוע ורק את חובבי סרטי האימה מקפחים. למי יש תשובה?

blinkin p a r k

New member
אתה ממש טועה!

פרדי נג ג'יסן זה בכלל לא זבל זה מצוין... אם אתה אומר שפרדי נגד ג'יסון זבל אז אתה גם אומר שסיוט ברחוב אלם ויום שישי ה13 סרטים זבל... כמעט כל קהל המעריצים של סרטי אימה יגידו לך שהם סרטי אימה מעולים!

DAN1EL

New member
איזה שטויות, בחיי.

קודם כל, אין דבר כזה טועה, כל אחד ודעתו. דבר שני - מה הקשר בין זה שהוא חושב ש"פרדי נגד ג'ייסון" זה זבל לבין מה שהוא חושב על הסדרות המקוריות של הסרטים האלה? נו באמת...בגלל סרט אחד בודד שהוא לא אוהב זה לא אומר שהוא לא אוהב את כל הסדרה, וגם אם כן - זה קורה. תתפלא, אבל לא כולם אוהבים את יום שישי ה-13 וסיוט ברחוב אלם. ובקשר למה שאמרת שכמעט כל קהל המעריצים של סרטי יגידו לו שהם סרטי אימה מעולים ...מה הקשר? פופולריות לא קובעת איכות, ולאהוב או לא לאהוב סרט מסוים זה עניין אינדיבידואלי. ובקשר להודעה שלו - אני מסכים איתו כמעט בהכל. באמת יש התעלמות כמעט מוחלטת מקהל אוהבי האימה בארץ, גם בספריות הוידיאו וה-DVD, וגם מבחינת מפיצי הסרטים בארץ שבקושי טורחים להביא לקולנוע בארץ שני סרטי אימה בשנה. ספריית הוידיאו היחידה שמספקת כמות מכובדת של סרטי אימה היא "האוזן השלישית" בת"א.

קלעת בול לדעתי

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה. זה כמו שאם כולם ראו את התוכנית הרדודה 'קחי אותי שרון' זה לא אומר שהיא מוצלחת. לגבי האוזן השלישית: האם יש להם גם מלאי של סרטי אימה מכל הסוגים? ז"א זאנר הטראש עם הדם, וסרטים נדירים? אם כן, אני רץ לשם.

DAN1EL

New member
יש להם מלאי מעולה לדעתי!

כשהייתי שם לא יכולתי לצאת חחח...

יש להם די הרבה סרטים לא מתורגמים.

בהם אתה יכול למצוא דברים יותר נחמדים. ואגב אוזן, מישהו יודע אם החנות יד שניה שלהם בפלורנטין עדיין קיימת ?

neonlight

New member
----

כן יש שמה טראש (מדף שלם של טרומה) ויש גם כמה בי-מוביז יחסית לארץ המבחר שמה די גדול הבעיה היא שאתה צריך לעשות מנוי בשביל להשכיר סרט ובקשר לשאלה שלך למה סרטי אימה לא מגיעים לארץ התשובה היא פשוטה כי אין טיפת תרבות במקום המאפן הזה

זאת דעתי

פרדי נגד ג'יסון זה אחד הסרטים העלובים שראיתי בחיי. סיוט מרחוב אלם הראשון היה היחידי שאהבתי, כי הוא היה מקורי ומענין. כל ההמשכים חזרו על עצמם ולא חידשו כלום. יום שישי ה-13 היה אולי ז'אנר בשנות ה-80. כיום יש מאות סרטים בסגנון הזה. מה יום שישי ה-13 שונה מאחרים? כל ההמשכים היו אותו דבר. ושלמפיקים נגמר הסוס הם שילבו בין השניים, מה שהוליד סרט פאתטי ועלוב.

xander55

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo129.gif

מסכים עם הכל, חוץ ממה שאמרת על סדרת פרדת קרוגר.

TrancE MaN

New member
בקשר ל- dawn of the dead

אפשר רק לדעת מאיזו השנה הסרט הראשון של זה? הסרט החדש בטח יהיה מסריח, כמו כל סרטי הזומבים החדשים שראיתי אז אני מעדיף קודם לראות את המקורי ואז את החדש.. אני שואל מאיזה שנה רק כדי לדעת אם זה שחור לבן או לא, ואם לא טוב יום-יומיים נשיג אותו ;) תודה

למעלה