למה עושים לי את זה?

• פותח הנושא Scop
  • פורסם בתאריך

Scop

New member
למה עושים לי את זה? ../images/Emo5.gif

שמתם לב שבכל מקום ריקודים השורות הלטיניים שונים? עזבו אותכם שיש שינויים פה ושם.. אבל לפעמים זה כבר בכלל לא אותו ריקוד- למשל הונדה הונדה הזה- 4 מקומות שונים- 4 ריקודים שונים?! לגמרי!? כמובן שכל אחד מקום אומר "אני הייתי בקאמר/ריו/ברזיל/אינדונזיה/סין ו<זה> הריקוד האמיתי/מקורי" אני במצב שאני יודע לרקוד כבר 2 גרסאות לכמעט כל השורות הלטיניים.. מבלבל....

Scop

New member
אהמ... לא ממש מסכים איתך...

מה העניין בריקודי שורות? ה- "ביחד" הרי יש לי את השירים, אם זה היה רק השירים והריקודים הייתי רוקד אותם לבד בבית (תאמת לפעמים אני עושה את זה
) . ואם אני רוקד גרסאה אחת, וכולם רוקדים אחרת... זה הורס, שובר את ההרמוניה.... לפעמים אני בכל זאת רוקד גרסאה אחרת (למשל בקיקיריבו) אפילו שלא רוקדים אותה, גם אם אני נתקע באחרים בגלל בעיות כיוונים בריקוד, אבל כלל אני מעדיף לרקוד עם כולם... תופעת "עדר" משהו.. אבל זה המצב. מאוד מצחיק אותי שכולם אומרים "מה אכפת לך מה אחרים עושים" אתה יודע למה זה דומה? לבחורה שאומרת שהיא מתלבשת יפה/סקסי "בשביל עצמה" כשהיא יוצאת, ולא בשביל שאחרים יראו אותה... אם זה היה באמת כך, למה היא לא מתלבשת ככה בביתה, מול המראה? :) נקודה למחשבה.

מצד אחד אתה צודק אבל..

תראה, אם כולם ירקדו גרסה אחת (או לפחות הרוב) ואתה תרקוד גרסה אחרת, אז יכולהיות שיחשבו שאתה מוזר או משהו בסגנון אבל לפי דעתי לא יגידו את זה אלא יתפאלו! כי אתה לא רוקד כמו כולם.. אתה רוקד גרסה אחרת שאני מאמין שהיא גם גרסה יפה לריקוד כי אחרת לא הייתה בוחר לרקוד אותה אז יוצא שאתה רוקד משהו קצת שונה ומקורי בקיצור.. הבנת ת'פואנטה?

Lechko

New member
יש לי הצעה מטורפת!

זה הולך להיות קשה, אני יודע, אתה בטוח שאתה מוכן לזה? אני מציע לשבת קודם שלא תיפול מההלם... מוכן? הנה זה בא: תפסיק לרקוד ריקודי שורות ותרקוד סלסה :)

±Cool Girl±

New member
עזוב את זה! תדע את הגרסה ש..../images/Emo66.gif

אתה הכי מעדיף.. ופשוט תשקיע בה... תאהב את מה שאתה עושה, ותרקוד מה שבא לך!! אל תתייחס למה שאחרים רוקדים!!! פשוט ככה.... אורטל

bennyriz

New member
אם כבר הזכרת את הונדה הונדה.

אפשר לקבל את השם המלא של השיר ?

bennyriz

New member
בעצם לא צריך :)

יש משפט שאומר עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת.. אז מכיוון שהייתי קצת חסר סבלנות, חיפשתי לבד ומצאתי, מדהים עד כמה השיר נמצא תחת הרבה שמות.

moshkahouse

New member
הרחבה למשפט...

ועם רצת רוצון והרבה תרגול - הוא יזיין את כל הלול!

Lechko

New member
כיוון שאף אחד לא עונה...

אני אענה: Grupo Tchaka Bum - Olha A Onda (אם מישהו מכם מזכיר את העובדה שאני עונה על שאלות על ריקודי שורות, אני מכחיש כל קשר) אלכס

bennyriz

New member
אופס

אופס כתבתי שמצאתי את השיר אבל שכחתי לציין מה השם..

גם אותי זה מכעיס

אז אני פשוט רוקדת את הגירסה ההכי כיפית שהיא בד"כ גם המקורית כי יש בה הרבה צעד סמבה בסיסי שאני מאוד נהנית ממנו... בעיקרון אני גם מכירה אנשים שרוקדים עם ברזילאים בערבים ברזילאים בלבד ואני מאמינה שמי שעלה לארץ מברזיל (בתור עובד זר למשל) יכיר את הריקוד המקורי, אז אני לומדת מהם, ורוקדת את זה במועדוני הסלסה, בין אם כל השאר רוקדים כך או לא.

למעלה