למה עזבתי את צהל (בכל זאת אחרי שנה)

מוגבל

New member
למה עזבתי את צהל (בכל זאת אחרי שנה)

זאת ועוד בקובץ הבא תורידו ותפיצו לחברים שלכם, חשוב שכולם ידעו את זה

אז ככה

אחרי שלוש שנים שאכלתי חרא וראיתי ונהנהתי ונתתי את הנשמה למדינה וקיבלתי את הסכין בגב באופן החלטי החלטתי לצאת מהצבא למה א. אין צדק ב. מדינה מושחתת שמחרבנת על האזרחים שלה ג. אם לא ינקטו צעדים אז מי כן ינקוט אותם נכון יש יסוריי מצפון אולי בכל זאת הייתי צריך להישאר אולי לנסות אבל יסוריי המצפון האלו נעלמים לאט לאט ככל גודל השחיתות במדינה ככה הם נעלמים לאט לאט נכון אם המדינה הייתה עוזרת לנו ונותנות לנו ומנהלת אותנו ועוזרת לאזרחים שלה כמו שצריך הייתי אומר שהצבא הוא חובה מילואים זה כבר נושא אחר שנתיים או שלוש בצבא למרות חוסר היגיון צדק ואיכפתיות כי אם אתה לא תגן מי כן יגן אבל היות והמדינה מסריחה רקובה מלוכלכת אטומה אתה חופשי לעשות ככל העולה על רוחך ולא רק שאני מצדיק אותך אני גם תומך בך ומבין אותך ושלא יהיה לך שום יסוריי מצפון לגבי העניין הגיע הזמן שכל האומה תדע את האמת צריך לעמוד ולהגיד אותה בלי בושה אני מספר אישי .... מתחלף בתור פראייר

אני ממש גאה

לראות שיש פה אנשים שחושבים על עצמם קודם תוך כדי ואחרי החיים במדינת ישראל. יש לנו מדינה שאינה שונה בהרבה מהרבה מדינות אחרות. אבל אנחנו מתעקשים לנהל פה שלטון של כיבוש ועריצות. המחיר על כך הוא כבד. אילו היו שני המשתמטים שלמעלה לפחות מחוייבים למאבק נגד הכיבוש, דיינו אבל כל רצונם הוא לדאוג לישבנם הורדרד וחס וחלילה שמישהו יחשוב שיש להם איזו אמירה חשובה על החיים פה בארץ. שביעות הרצון העצמית הנודפת בייחוד מהטקסט שצורף להודעה של המוגבל מלמדת שאנוכיות, חוסר התחשבות וגסות רוח הופכים בימינו להיות ערכי ניו אייג´ בקרב החברה שלנו. העיקר ששני המשתמטים הנחמדים חיים פה, מביעים את דעתם בנושאים שונים. הרי אין להם מה לדאוג, הם לא יפגעו, אנחנו עושים בשבילם את העבודה השחורה. פראיירים שכמונו... אני גאה להיות פראייר! ואני גאה לתרום לחברה שבה אני חי ולא רק לקבל ממנה את מה שאני חושב שמגיע לי!

אז ככה

1. גם אתה היית דואג לישבנך הקטו והחמוד אילו היית במצב שלו ואפילו שלי 2. מוסר תטיף לעצמך לפני שאתה מטיף לאחרים 3. כל מקרה לגופו 4. אתה פראייר בלי כל קשר מסלם מיסים מילואים בקיצור בשר תותחים 5. רק שיום אחד יפלו המילואים או חס וחלילה הצבא יפקיר אותך באיזה חור בשטחים לשמור על איזה צריף או בכלל אולי אז יפול האסימון אבל אתה כנראה פראייר טוב הצבא זקוק לעוד כמוך 6. אל תחרוץ דינים לפני שאתה בודק כל מקרה יכול להיות שהוצאתי פטור ממילואים בגלל סיבות אישיות תהיה חכם אל תקפוץ בראש ואל תדביק תוויות על אנשים שאינך מכיר 7. המשך מילואים נעימים (אני מאמין יום אחד ישבר לך ) 8. אם יש את מי להאשים זה את הצבא שמנהל מדיניות קשוחה ואטומה וכולנו יודעים מה קורה שהמערכת אטומה (חיילים בורחים מהמסגרת ותחשבו על זה
)

מאקו

New member
טוב שאנשים כמוך לא עושים מילואים

אני מעדיף שעל הצריף ישמור איתי אדם שלא שבוז, ושלא יזיין לי את השכל על השביזות שלו ויבאס גם אותי לכל המילואים ואז ברגע האמת, כשניתקל בחולית מחבלים, הוא יתפוס פחד וישכב מתחת לאיזה סלע ובגלל שהוא לא משיב אש אני יהרג לא תודה אחי לא אותך אני רוצה לידי, מבחינתי אתה משוחרר

מוגבל

New member
תראה, אני מבין אותך יותר ממה שאתה

מדמיין... הרי כתבתי בטקסט המקורי שמי שרואה בתפקידו הצבאי שליחות כלשהי ונהנה אז שיהיה לו לבריאות.. אם אתה מרוצה אז באמת עלה והצלח. רק תצא מהנחה שלא כולם כמוך ויש כאלה שרצו "לתרום", אבל ה"בירוקרטיה" (חיחי גם כן בירוקרטיה) לא ממש היתה איתם.

למעלה