למה על זה לא שמענו בחדשות?

aviadbarel

New member
למה על זה לא שמענו בחדשות?

כבר שנים מתעללים בתושבי פקיעין היהודים, ועכשיו אחרי שעושים שם לילה של פוגרום, פתאום נזכרים לספר לנו. כשאיזו מפגרת בחברון קוראת לשכנתה הערבית שר#$@ זה הופיע בכל מהדורות החדשות. איזו תקשורת מגוייסת. מעניין מי מממן את התקשורת ה"ישראלית". אהה, וגם סרטון שהכניס אותי להלם...

gogi000

New member
ברגע שיש צילום הכל מגיע לתקשורת

המלצה שלי- קח מצלמה ותחרוש את הארץ

THE WIZARD 55

New member
רגע שאני אבין

אז עכשיו הדרוזים הנוצרים והיהודים סבלו מכנופיה לאומנית בכפר שחיים בו יחדיו 4 הדתות? לא אמרו שהדרוזים עשו את זה?

aviadbarel

New member
ויזארד אין סתירה בין שני הדברים

בדיוק כמו שמחבלי החמאס פוגעים גם בערבים, ככה גם עבריינים דרוזים פוגעים בדרוזים. חלילה לא ניסיתי להכפיש את האוכלוסיה הדרוזית, הם אנשים מקסימים, ובוודאי שלא היתה כוונתי להכפישם. ההודעה שלי התייחסה לאמינות התקשורת שבוחרת להשתיק מקרים שלא מתאימים לאג'נדה שלה.

AdonAsda

New member
יש סתירה והיא מצלצלת,

אז בחייאת רבאכ, תענה כבר לטלפון.

aviadbarel

New member
../images/Emo32.gif לא מוצא את המבחן אי-קיו שפירסמת כאן...

בא לך לפרסם את הלינק שוב? יש לי קצת זמן להצ'תעמם...

THE WIZARD 55

New member
כן בטח, הוא בטח כבר בדף השני

ויש לך גם שאלונים מפגרים לענות עליהם... ואם תמצא איזה שאלון או מבחן תביא... מחר נעשה תחרות..

aviadbarel

New member
לא הבנתי את כוונתך

חארות יש בכל עדה / גזע / מין / צבע ומיקום. כמו שיש אהבלים דרוזים יש גם אהבלים מכל עדה אחרת. את האמת איכזבה אותי התגובה של נכבדי העדה הדרוזים, כי ציפיתי מהם להתנער ממעשי האלימות שבוצעו על ידי אותם עבריינים, בטח אחרי שקראתי שהם מתנכלים גם לדרוזים. ובמאמר מוסגר - אחרי שכל שמאלני יפה נפש במדינה דיבר בריש גלי על להחזיר את הגולן לסורים, אני ציפיתי לאיזה מפגן כח (/שנאה) מהדרוזים לקראת שובם לשלטון הסורי. אם הם רוצים שלא ישחטו אותם הם צריכים להראות שהם שונאים את ישראל, אחרי שנים ארוכות בהן הם שירתו בצבא הישראלי. אחרי שראינו איך ברק התרשל להגן על לוחמי צד"ל, לא יודע מה בדיוק לצפות מהדרוזים.

aviadbarel

New member
טוב אני לא מתכוון להמשיך בדיון שאתה מנסה

ליצור כאן ולהיגרר לעלבונות אישיים. שיהיה לך יום טוב, ואם באמת יש לך נקודה שמעניין אותך לדעת מה אני חושב עליה תרגיש בנוח לשאול מפורשות, אם לא - שיהיה לך יום קסום!

THE WIZARD 55

New member
הוא צוחק איתך אביעד...תכיר את אסדה

אלוף בלעשות שטויות מכל נושא רציני... קח את זה בצחוק

aviadbarel

New member
133 בסולם 15

אני בסדר, אני. למרות שהמבחן את האמת די קל, ולא נראה לי באמת בוחן IQ, אבל בכל אופן אלו היו 15 דקות משעשעות...

THE WIZARD 55

New member
מה זה הסולמות האלה?

אז תמצא לנו איזה מבחן קשה למחר שכולנו נעשה יחד

aviadbarel

New member
Standard Daviation

לדעתי המונח המקביל בעברית זה סטיית תקן. כמה שסטיית התקן קטנה יותר ככה הציון כביכול מדייק יותר, ופחות עושה הנחות (ואני ממש ממש מפשט את הרעיון). במבחן - אם נגיד קיבלת 100 בסולם 15, אז בסולם 25 תקבלי ציון גבוה יותר.

THE WIZARD 55

New member
תודה על ההסבר:)

עכשיו אם משעמם לך, תקרא את יבד"ש יוסף בן דוד שוורץ, אם נדע שנעלמת, אבין שהחלטת להתאבד אחרי שקראת אותו
וגם שאלונים אם ממש משעמם לך...

aviadbarel

New member
קראתי, פשוט דוחה

היהודים אשמים בזה שהעמים בסביבה חיים בזבל. היהודים מחפשים רק מלחמות. היהודים מחפשים להרוג. ציונות זה איכסה. ציונות זה רוע. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה. אני שונא את עצמי עוד קצת ועוד טיפה. שונא גם את שאר היהודים שכאן. בלה בלה בלה בלה בלה בלה. אני מרגיש חשוב עכשיו, ואת החלק נוטף השינאה החבאתי אחרי שני מונחים מאוד משעממים כי קיוויתי שלא תגיעו לשם. אני שונא יהודים. שוב שונא יהודים. שונא גם את עצמי. בלה בלה בלה בלה. יהודים זה איכסה. ציונות זה רוע. בלה בלה בלה. את האמת מהבחור לא התרגשתי, מוזר לי שאת חיזקת את ידיו. בדרך כלל את מאוד שקולה.

למעלה