למה ערביי ישראל הפלסטינים כל כך רוצים להחזיק

למה ערביי ישראל הפלסטינים כל כך רוצים להחזיק

למה ערביי ישראל 48 הפלסטינים כל כך רוצים להחזיק בתעודת זהות ישראלית עם הם כל כך שונאים את הממסד הציוני???? הרי קמו חברי כנסת ואמרו שכפרים וערים יועברו באזרחות(לא פיזית) בניירת עם כל הזכויות שלהם לאזרחות פלסטינית ובכל זאת לגור באותם ערים וכפרים שהם גרים בהם כיום מישהו מוכן להסביר לי למה ערביי 48 מתעקים להחזיק כל כך חזק באזרחות של מדינת הטרור רוצחת הילדים הפלסטינית שמוצצת את דמם במיוחד בחג הפסח כדי להכין מהם מצות אהה סליחה מדינת ישראל

THE WIZARD 55

New member
שנה שעברה תרמתי דם

אחרי זה התברר לי שעשו איתו מצות. לפחות הייתי גם מקבלת מהרווחים

וויזרד את רואה שאין לכם תשובה שמציבים לכם עוב

שאין לכם תשובה שמציבים לכם עובדות שקשה לכם להתמווד אתם בוחרים או להתעלם(ברוב המיקרים) או לשלוח אייקון
גם ברוב המיקרים כמו מוחמד או לשלוח תגובות ילדותיות כמו ששלחת למה קשה לכם לתת תשובה בוגרת???

THE WIZARD 55

New member
אני לא בוגרת, אני עדיין ילדה בת 15

כשאני אתבגר, אשלח תגובות בוגרות

DIGITAL MAN

New member
הם לא מסוגלים לכך, הם רק יודעים לצעוק גזענות

טבח, טרור נגד אזרחים חפים מפשע כשמציבים להם עובדות פשוט הם שותקים אין להם מה לומר לא פעם ולא פעמיים זה קרה לי אישית כאן בפורום, בקשר לשאלה, למה שלא ינצלו את המדינה הציונית ויחיו על חשבונה, בעזה אין ביטוח לאומי ולא דמי אבטלה, אז למה שיחיו בזבל, ננצל את הציוניים, ואתה יודע מה , לא נרא לי באמת שהם רטצים שתהיה פלסטין על כל ישראל, מי יתן להם קיצבאות כשראשי הממשל גונבים את כל הכספים והתרומות שהם מקבלים,

כי הם רוצים שיום אחד ישראל תהפוך לפלשתינית

בעצמה. וכן כמובן כי הם נהנים כאן מאיכות חיים טובה בהרבה מכל מקום אחר והם יודעים את זה, חוץ מזה חלקם אומרים "הציונים בנו את מדינתם על חשבוננו אז כדי להראות להם אנחנו נשאר על אפם וחמתם".

למעלה