למה ערסים אוהבים כ"כ להתנכל לאנשים?

פשוט

לערסים יש להקות הנקראות גם "חמולות",ב"חמולה" ממוצעת יש כ20-25 פריטים ולהם בממוצע איי קיו משותף של 220. יש הרבכה מינים וסוגים של ערסים שאותם לא אפרט אך רק אזכיר כי בדרך כלל מי שמנכל לאנשים לרוב הם המיני ערסים והתת גזע שלהם::הערסים צעצוע ערסים אלו נוהגים לחפש תגרות ע"י התנכלות לאנשים,בדרך כלל הם מצליחים ליצור תגרות אלה וחוטפים,ולעיתים אם עושים זאת נכון ניתן לדפוק בהם בקבוק קולה חצי מלא באף בצורה כזו שהוא יישבר (האף כמובן). לאחר שהתגרה נגרמה הערס/מיני ערס כל מה שנותר לו הוא לקרוא לחמולה על מנת לדקור את הקורבן,בטקס של הערסים שבמהלכו הערסים מקיפים את הקורבן מבודדים אותו חובטים בו ודוקרים אותו הערס/מיני ערס האחראי לקיום הטקס (בדרך כלל הערס האחראי לקיום התגרה) זוכה להזדמנות להעלות לדרגת ערסיות גבוהה יותר,שזה בעצם ייעודו בחיים של המיני ערס. אך לצער הערסים לעיתים מגיע האח הגדול והחייל של הקורבן בדיוק בזמן לפני שהספיקו לגעת בקורבן דורך את הנשק הצבאי נכוון אותו אל עבר מנהיג החמולה ואז דופק לו מכה עם הקנה בעוד שהמנהיג לא עושה דבר,במקרים נדירים אלה הקורבן הופך לסלבריטי של ממש..... כך לפחות שמעתי

RichardSmith

New member
הם ניסו דברים אחרים

לחבר שירים, לבנות מגדלים, מכוניות, כל כך הרבה דברים. אבל לא הצליח להם? סתם... לפחות במקרים שלי, אלו היו עניינים של כבוד בעיקר. למשל פעם אחת, בזמן ההפסקה בכיתה ח' כמדומני קראתי איזה ספר בכיתה הריקה. נכנסו שני "חברים לכיתה" והחליטו לצפות על משחק הכדורגל שהתקיים בחצר מהחלון ובשביל זה היו חייבים פשוט לעמוד על השולחן שלי... ביקשתי מהם יפה לעבור שולחן אז אחד מהם אמר: "סבבה, בוא תזיז אותנו"... אז עליתי על השולחן ודחפתי אותו... אז הם עברו בצורה יפה לשולחן אחר. בדרך חזרה הביתה איזה בחור מגודל בערך שתי כיתות מעלינו "ליווה" אותי הביתה. בדרך נתן לי ביטות קטנות כאלו ואמר לי להתרחק מהפרחחים הללו. הוא הגב שלהם... זאת היתה חוויה מיוחדת!

RichardSmith

New member
אבל בפעם הזו לא הגבתי...

המקרה הכי חמור שהיה הלך ככה: בזמן ההפסקה הגדולה עמדנו בכיתה ודיברנו, היינו ארבעה בחורים. מסביבינו כל הכיתה התחלקה לקבוצות ודיברנו בינם לבין עצמם. היה חורף כמדומני. אולי שעה חופשית. דיברנו על מחשבים או על נאס"א, כבר לא זוכר. פתאום "חבר" מהכיתה התקרב והתחיל לצחוק על חבר שלי. אז תנוכי אוזניו היו גדולים יחסית לראשו או קצת מוחצנים... אנחנו לא ייחסנו לזה חשיבות (או אולי כן, ככה התחברנו איתו? לא רק בגלל זה, בכל מקרה). אז הבחור הזה התחיל לצחוק על החבר שלי ואף ניסה לתת לו מכה באוזן. אמרתי לו להתחפף אבל הוא לא הקשיב אז העפתי אותו אחורה. הוא חזר. העפתי אותו שוב. הוא חזר עם כיסא. תפסתי את הכיסא לפני שהוא הספיק לזרוק אותו עלי והעפתי אותו החוצה. איכשהו מה שקרה אחר כך היה ממש מהיר. איכשהו הוא הגיע להיות חנוק על ידי. פניו התחילו לקבל גוון כחלחל מגניב שכזה... שעתיים לאחר מכן המורה קראה לנו לבירור. הסברתי לה מה שקרה והיא כתבה לבחור מכתב לתיק האישי. (אוי, כל כך נורא...) הוא ניסה "לעמוד" על חבר שלי וכך לזכות בכבוד של חבריו הדפוקים... פעם הייתי רוצה ללכת מכות בסגנון של "מועדון קרב" או כפי שמקליין מדמם ב-"מת לחיות"... לפני כמה שנים סייפתי למשך תקופה לא קצרה אבל אתה מוגן מדי...

יש כל כך הרבה סיפורים כאלה .

אבל צריך לזכור שגם אם אתה זה שחוטף את היותר מכות לא לפחד לעמוד מול הערסים,עדיף ללכת מכות פעם אחת בחיים לתת ולחטוף פעם אחת ואז ייצא לך שם של אחד שמחזיר מאשר לסבול התנכלויות כל הזמן,ואפשר להנות בדרך.

MajorWinters

New member
זה אף פעם לא קורה לי...

אנ לא יודע... אולי כי אנ נראה קצת גדול (אבל לא גדול מדי) אז אני לא סובל מזה. לרב לערסים יש עניין של כבוד. פעמיים אולי כשכן ניסו לעשות לי משהו פשוט לא נתתי להם את התענוג. הייתי פעם באיזה סרט, די מחורבן (ספידרמן 3). בסרטים מחורבנים אני וחברים אוהבים להריץ בדיחות על הסרט, ובמקומות מתורבתים כמו סינמה סיטי, לרב כל הקהל מצטרף (כי כולם מבינים שהסרט גרוע). אבל אנחנו היינו בקולנוע בכפ"ס. היה ערס מלפנינו שאיים להרביץ לנו אם נמשיך. אם היה מבקש יפה כנראה היינו מפסיקים, אבל זה דווקא גרם לנו לרצות להמשיך. הוא גם היה די טיפש כשבאמצע הסרט הופיעה המילה ברוטלי והוא סינן לעצמו "מה זה ברוטלי?". בכל מקרה לעניין, בסוף הסרט הוא התחיל עם דחיפות קטנות ביציאה מהסרט, כביכול "בטעות" כשאחרי כמה מטרים הוא מסתכל, מצפה להתחיל מכות. לא נתתי לו את התענוג ושם זה נגמר... לרב זה פועל ככה.

משום שהעניין נותן להם הרגשת כוח,

תחושת עילוי, התעלות(מה מביניהם תיקני, אגב?) על פני האחר. בדרך כלל אדם שלרוב רוצה להרשים את הסובבים אותו - ולא כל-כך מטריד את עצמו בלחשוב על ההשלכות.

RichardSmith

New member
המממ

מאמין ששניהם לא תקניים בהקשר הזה. תחושת עליונות על פני האחר. אבל חפיף. השלכות? למי אכפת רצח אחד או שניים?... (כפי שקרה לפני כמה ימים...)

George G

New member
הסיפורים שלכם ממש מעניינים!

אני פשוט לא אוהבת לעבור לידם כי אז מתחילים המבטים ולפעמים ההערות!ויש בי תמיד איזשהו פחד שאיזה ערס אחד יקבל מספיק אומץ ויתקרב... בחושך לבד זה הכי מפחיד חחח

למעלה